Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Halil Ünal demiş anlaşmaya yakınız diye de aynı şeyi Fener'e de yapıp son anda hem oyuncu hemde takım fiyat arttırmışlardı. Fener yutmamıştı zokayı. Aynı şeyi GS'ye de yapmaya çalışıyorlardır. Alper boş adam değil, Türk pasaportu taşıyorken çok daha fazla para istemeleri normaldir. Demek ki Selçuk'u takip edenler var ve kendisi de Avrupa falan istiyor ki yerine adam arıyorlar. Onun dışında Selçuk varken Alper'i almak fazla lüks bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Alper Potuk GS'a çok yakın! Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal Alper Potuk için Galatasaray'la anlaştıklarını fakat henüz transferin resmiyet kazanmadığını söyledi. http://www.gazetea24.com/haber/alper-potuk-gsa-cok-yakin_23421426.html# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 selçukla alper çok farklı oyuncular. alper b2b tanımına daha uygun. selçuk da.. selçuk işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Bence de selcuk o kadar defansif bi hal aldi ki alper'le baya farklilastilar cok izlemedim ama zaten dikine kat edebilen adam eksigimiz var onu kapatacak bir oyuncuya benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Alper Melo'nun yerine düşünülüyor. Yabancı kontenjanı muhabbetinden biraz da. Alper-Selçuk-Hamit şeklinde 3'lü orta saha yapıcak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 alper'i siz alın, biz de erkan'ı alalım. Erkan kadar güzel bir yedek düşünemiyorum şu an, 3 büyük için de geçerli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bakicaz belki birakiriz erkan'i. heyecan yapmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 alper baya çılgın yetenekli valla. erkan da iyi. ikisini alan yaşadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 erkan zengin mi bahsettiginz adam ? adam beşiktaşta tutunamadi bişey yapamadı diye yollandı üstüne para verildi cabuk gitsin diye.. anadoluda azcık parlayan herkese güvenmeyin abi.. sercan yıldırım volkan şen özer hurmaci gece 4 te bunlar en basitleri. kücük takımların büyük futbolcuları,3 büyüklerde o beklediğiniz oyunu oynayamıyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Sınıfta Alper Potukla Eses'te altyapıdayken beraber oynayan bir arkadaşım var. Afyon'dan geldiği zamanlar bir kaç ay kendi evlerinde falan kalmış. Alper'in feci derecede Galatasaraylı olduğunu söylüyodu. Ona sorcam neymiş ne değilmiş diye. Halil Ünal'da babasının iş arkadaşı zaten. Kesin bişiler duymuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 https://bilet.galatasaray.org/PagesPublic/ProductBrowse/productHome.aspx bu misafir takım biletleir nasıl alınıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 forgiver said: https://bilet.galatasaray.org/PagesPublic/ProductBrowse/productHome.aspx bu misafir takım biletleir nasıl alınıyor :) maç günü stadyuma sivasspor forma ve atkısı takıp giderek gişeden alabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 forma yok zaten bende de internetten satılcak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 applev0dka said: erkan zengin mi bahsettiginz adam ? adam beşiktaşta tutunamadi bişey yapamadı diye yollandı üstüne para verildi cabuk gitsin diye.. anadoluda azcık parlayan herkese güvenmeyin abi.. sercan yıldırım volkan şen özer hurmaci gece 4 te bunlar en basitleri. kücük takımların büyük futbolcuları,3 büyüklerde o beklediğiniz oyunu oynayamıyorlar işte burak yilmaz da besiktasta tutuanamadi bisey yapmadi diye yollandi. bu takimlarin, teknik direktorlerin acizligi olmasin? erkan zengin net ortalamanin ustunde kaliteli futbolcu, ve Turk. cok iyi yedek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ya tabiki tutabilir tutmaz diye bişey yok, engin de tutucaktı ona bakılırsa,sezer öztürk de,sercan yıldırım da.. yani böyle anadolu takımlarında oynayıp 3 büyüklere gelince ayni performansı devam ettirebilen futbolcu sayısı cok cok az, 2-3 yılda 1 tane cıkıyor işte.. cok iyi adam gibi görünüp büyüklere gelince patlayanların sayısı daha fazla, burak tüm büyükleri gezdi 5 senede anca oldu yani. bu erkan kötü demek degil, es-es'te verdiğini veremez demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bu durumun kulüplerle alakası olduğunu sanmıyorum, kendine bakıp üstüne koymaya çalışan futbolcu hep parlar. yeteneği varsa o da oyuncu kartları olur. değerine değer katar. bak burağa, bir bok olmaz bu oğlandan dedi herkes adam avrupaya adını ezberletti. bu işler çalışarak olur. bar disko pampişle 30u görürsen çok şanslısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 applev0dka said: ya tabiki tutabilir tutmaz diye bişey yok, engin de tutucaktı ona bakılırsa,sezer öztürk de,sercan yıldırım da.. yani böyle anadolu takımlarında oynayıp 3 büyüklere gelince ayni performansı devam ettirebilen futbolcu sayısı cok cok az, 2-3 yılda 1 tane cıkıyor işte.. cok iyi adam gibi görünüp büyüklere gelince patlayanların sayısı daha fazla, burak tüm büyükleri gezdi 5 senede anca oldu yani. bu erkan kötü demek degil, es-es'te verdiğini veremez demek Öncelikle Engin tuttu, aptalca bi hareket yapip kariyerini baltalamasa milli takima kadar yükselirdi bu sene. Sezer de tuttu, sans bulamadi yeterince FB nin takima ortasaha yigmasindan dolayi. Burak tuttu, Ayhan tuttu , Sergen defalarca tuttu, Yusuf tuttu bunlar suan aklima gelenler. Bu futbolcular yetenekli futbolcular iyi idare edersen her türlü fayda saglar sana. Erkan'i dikkatli izlemedim hic bilemiyorum var mi kapasitesi onu bilemiyorum ama bi takimda tutmadi diye digerinde tutmayacak diye bisey yok. Webo dedigin futbolcu da IBB'ye kadar düstü sonra kac yasinda geldi FB'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi birde futbolcuların yetişmesiyle ilgili bir konuyu ele almış ntvspor, almanyanın 2000 yılından sonra yaptığı alt yapı çalışmalarını anlatmışlar, gözlerim yaşardı izlerken. bir an türkiyeyi san marino gibi gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Anadoluda futbolcuya futbol öğretiyorlar ama istanbulda özel hayat ile futbolu nasıl ayıracaksın diye öğretmiyorlar. Bu yüzden telef oluyor genç yaşta g.tü b.şı kalkan gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 DeathLord said: applev0dka said: ya tabiki tutabilir tutmaz diye bişey yok, engin de tutucaktı ona bakılırsa,sezer öztürk de,sercan yıldırım da.. yani böyle anadolu takımlarında oynayıp 3 büyüklere gelince ayni performansı devam ettirebilen futbolcu sayısı cok cok az, 2-3 yılda 1 tane cıkıyor işte.. cok iyi adam gibi görünüp büyüklere gelince patlayanların sayısı daha fazla, burak tüm büyükleri gezdi 5 senede anca oldu yani. bu erkan kötü demek degil, es-es'te verdiğini veremez demek Öncelikle Engin tuttu, aptalca bi hareket yapip kariyerini baltalamasa milli takima kadar yükselirdi bu sene. Sezer de tuttu, sans bulamadi yeterince FB nin takima ortasaha yigmasindan dolayi. Burak tuttu, Ayhan tuttu , Sergen defalarca tuttu, Yusuf tuttu bunlar suan aklima gelenler. Bu futbolcular yetenekli futbolcular iyi idare edersen her türlü fayda saglar sana. Erkan'i dikkatli izlemedim hic bilemiyorum var mi kapasitesi onu bilemiyorum ama bi takimda tutmadi diye digerinde tutmayacak diye bisey yok. Webo dedigin futbolcu da IBB'ye kadar düstü sonra kac yasinda geldi FB'ye. abi tuttu dedigin sezer kac mac oynadı fenerde ? engin tutmus olsa yerine 80 tane transfer yapılırmıydı ? tutma kriteri nedir ? hamit ile nuri de tuttu o zman madrid ile 2 maca cıktılar ? sezer ile engin ne kadar tuttuysa krasic de o kadar tuttu o mantıkla adam oynadı fenerde oynuyor da, ama oynamıs olmak için.. özer özer diye inledi ortalık, kasımpasada, mehmet topuz için milyonlar uctu havada full yedek adam.(geldiği sezon da cok verimli oldugunu dusunmuyorum) tuttu denilen adam dany'dir. olcay'dır vb. vb. tutma kriteri olarak sezeri sunuyorsanız dicek bişeyim yok ayrica ben kimseye yeteneksiz demedim, erkan yetenekli futbolcu, ama tek basına yetenek büyük takımda oynamasına yetmez, sirkler top cambazlari ile dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Yanlis düsünüyosun. Oyuncudan beklentin ile aldigin verim önemli. Mesela Engin tuttu Galatasaray'da. Gecen sene sampiyonlukta cok büyük katkisi var adamin, bu sene özel bi durum yasandi adam 12 mac ceza aldi. Krasic tutmadi cünkü adamdan takimi sirtlamasini bekliyordu FB aksine adam 0 katki verdi. Olcay tuttu demissin Olcay daha yeni yuhalanmadi mi? Bakalim seneye de ayni katkiyi versin sonra konusalim. Adam Erkan'i alan ligi süpürür dememis ki cok iyi yedek olur demis. Sezer konusuna gelirsek adam sakatlik gecirdi dönüsünde 2-3 iyi mac cikardi ama sonra kadro cok kabardi sans bulamadi. Olcay GS'ye transfer olsa tutmamis olacakti ayni futboluyla bu adami kötü futbolcu yapmiyor ki. Eksigi olan takima Eskisehir'in her oyuncusu iyi yedek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 olcay yuhalanmadı, gol sevincini sus yaparak abartınca ordan tepki geldi, ben stadın diger ucundan görmedim bile,bu sezon en son yuhalanıcak adamdır.. önce 1 sezona bakarak engine tuttu diyorsun, sonra olcay önümüzdeki sezon aynisini yapsın da o zaman bakarız diyorsun,kendinle çelişiyorsun. engin bu sezon naptı ? tamamen katılıyorum olay, ödenen para-beklenti ve alınan karşılık üzerine tutup tutmaması.. o yüzden diyorum, sezer tutmadi,hamit madridde tutmadı,amrabat gs'de tutmadı,sercan tutmadı,volkan tutmadı,özer tutmadı,serdar özkan tutmadı,mehmet topuz tutmadı..liste uzar gider. 34-35inden sonra tutan adamları demiyorum, belli yaşın altında gelecek ümidi ile alınıp patlayanlardan bahsediyorum,zaten 30 yas üstü adamlar belli düzeyde olduklarından yaşadıklarına falan dikkat ediyorlar. anlatmak istediğim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 E iyi de hepsi tutamaz zaten. Simdi önce iddiani belirle 3 büyüklerden anadoluya gidip 3 büyüklere geri gelenlerden mi bahsediyoruz? Yoksa bütün anadoludan gelen futbolcular mi? Eger bütün anadoluya diyorsan sacmaliyorsun zaten onu tartismam bile tutmayan kadar tutan da bi dünya transfer var. Diger klasmanda az sayida oyuncu var zaten düsününce cogu da basarili oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 onur, clichy, chedjou, alper, arda, robben geliyor. muslera, ujfa, riera, elmander ayriliyor. melo ve umut bonservisi aliniyor. kaynak cok saglam. hadi iyisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 clichy denen adam şu takıma gelirse arabayla tur atarım ama gelmez dayı o adamın 10 senesi var türkiyeye gelmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar