Zegna Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 unity said: Mayis yaklasinca banliyor Zegna beni. X( JENERATORLE GELIYORUZ dikkat et sacın basın dagılmasın gelirken :D mayıs ayından degil, video cekmeye meraklıydın ya, ondan banlandın unuttun heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 fizban said: fenerbahcenin gelirlerini yazmistim onceden. http://www.hayatimfutbol.com/fenerbahcenin-avrupa-ligi-geliri.futbol su an 16 milyon euro. sampiyon olursak 21.7 milyon euro. 2.2 milyon da super kupadan, 23.9 milyon euro eder. eurosport'a gore de galatasaray 35 milyon euro kazanmis. aradaki fark bayagi yuksek ynai. bir sticky yapılsa, burdakilerin bloglarını edevatlarını hepsini bir yazsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Bunun icin bana öm falan atmislar oldboyz dayanismasi kuralim lobi olusturalim vs diye ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 La 3 tane ob var sen degilsen ben degilsem kim kaliyor geriye? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ne için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Selçuk Iniesta'yı bile geçti Selçuk İnan'ın Devler Ligi'ndeki pas yüzdesi Barcelonalı yıldızı solladı siyahgazete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Barcelona pas yüzdesi parcalandi dün aksam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 BAYERN MÜNİCH-BARCELONA KALE ARKASI 96 TL (40 EURO) GAZİANTEPSPOR-GALATASARAY KALE ARKASI 100 TL (41,5 euro) http://spor.internethaber.com/yazi/ali-budak/3231/haksizlik-ve-firsatcilik.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Engin Baytar transferin gözdesi Galatasaray’dan ayrılacak yıldız orta saha oyuncusu ile siyah-beyazlı futbol komitesi söz kesti. Başkan Fikret Orman onay verirse bomba transfer gerçekleşecek. http://www.siyahgazete.com/engin-baytar-transferin-gozdesi-7904h.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Galatasaray taraftari Umit Özat'in üzerinden tir gibi gecmis. Ayrilmis beyaztv'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 futbol yorumculugunu bırakmış tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Engin gitmeseydi iyiydi, oynatmayacaksak da satmayalim kim alirsa cok isine yarar basimiza bela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 DeathLord said: Galatasaray taraftari Umit Özat'in üzerinden tir gibi gecmis. Ayrilmis beyaztv'den. Şunun detayını biliyor musun? Veda ederken denk geldim bişeyler olmuş, bırakmak ZORUNDA kalmış falan gibi bi muhabbet vardı. Merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 iki lafı bi araya getiremeyen bi kıro kendisi tvden uzak dursun zaten mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 sostizm said: DeathLord said: Galatasaray taraftari Umit Özat'in üzerinden tir gibi gecmis. Ayrilmis beyaztv'den. Şunun detayını biliyor musun? Veda ederken denk geldim bişeyler olmuş, bırakmak ZORUNDA kalmış falan gibi bi muhabbet vardı. Merak ettim. Detayi su, adama twitter vs den durmadan küfür yagiyor, sürekli dalga geciyorlar bunu bahane etti ama olay bu degil, GS'nin oldboyz olmayan taraftari bu herifin telegol/beyazfutbol standartlarinin bile cok altinda oldugunu rahatsiz edici oldugunu mail vs yollarla iletiyor. Kanal idarecileri de hickimsenin izlemek istemedigi adami kovdular iste, ayak yapmislar program boyunca taraftar istedi diye degil ben istedigim icin ayriliyorum gibi gösterdi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ümit in kovulup , rasim ozan denen gürültü kirliliğinin hala devam etmesi ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 rasim o kanalın demirbaşlarından :) 10 programın 5 inde var. ben ümit özatı fenerde oynarken mütevazi bir oyuncu sanıyordum.tam bir pislik çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Ümit kim lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Tanıdınız mı beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ölümlordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 adam yaşlanmış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ahaha adam ortaya çıkmış http://www.youtube.com/watch?v=mCC_GsgoASs mehmet cavuş 1 day ago Arkadaşlar bir gençlik rüzgarı geldi ve geçti. bu video nun üzerinden 15 sene geçti ve ben bu görüntülerde sadece 18 yaşındaydım. Çene me laf edenler bu çene ***, benim için sakıncası yok, sadece kira bedeli tahsil edilir. Tekrar buradan tüm spor severler adına özür diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar