aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 alirsin tabi, ufak tefek adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 o değilde şimdi biz 7 puan farkla kadıköye gidersek kupayı kadıköyde mi kaldırıyormuyuz yoksa sivasspor maçına getirirler mi? galibiyet durumunda vermek üzere tabi fener maçını bizden önce maçını oynadığını varsayıyorum, matematiksel olarak netleşir ise. daha evvelki senelerde sanki erken kupa teslimi oluyordu yada özel bir uygulama mı oluyordu şimdi hatırlayamadım. o zaman kadıköyde kaldırmamız için şampiyonluğun kadıköydeki maçla ilan edilmesi lazım ama reröre deyip kupayı getirmezler işte. kadıköyde gene kaldırmayalım gerçi geçen sene polis arabası deviren stat yakanlar futbolcularımıza zarar verebilir maazallah! turu atsak kafi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 son hafta bize gelmiyorsunuz bizden sonra ts maçınız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Xenus said: o değilde şimdi biz 7 puan farkla kadıköye gidersek kupayı kadıköyde mi kaldırıyormuyuz yoksa sivasspor maçına getirirler mi? galibiyet durumunda vermek üzere tabi fener maçını bizden önce maçını oynadığını varsayıyorum, matematiksel olarak netleşir ise. daha evvelki senelerde sanki erken kupa teslimi oluyordu yada özel bir uygulama mı oluyordu şimdi hatırlayamadım. o zaman kadıköyde kaldırmamız için şampiyonluğun kadıköydeki maçla ilan edilmesi lazım ama reröre deyip kupayı getirmezler işte. kadıköyde gene kaldırmayalım gerçi geçen sene polis arabası deviren stat yakanlar futbolcularımıza zarar verebilir maazallah! turu atsak kafi ahaha 7 puan olursa zaten sivasa goturmus olurlar kupayi, ihtimal oldugu icin. maclarda zaten ayni saatte oynanir o donemde, hatta haftaya buyuk ihtimal baslarlar ayni saatte oynatmaya maclari. sivasta kalkar kupa, sukru saracoglunda alkislayacaklar mi acaba muhabbeti baslar ve stadi yakar GFB. 32. hafta sonunda 1-2-3 puan ondeysek goturmeleri lazim kupayi, yenersek sampiyonluk ilan edilir diye. 3 puan farkta beraberlikte de sampiyonuz, ikili averajdan dolayi diger haftaya bakilmaksizin. yine stadi yakar GFB bu durumlarda. 4 puan farkla gidersek yenilmedigimiz surece stad yakma yine. fenerin galibiyeti halinde one gececegi durumlarda GS'nin yenmesi durumunda stad yakma+ polis arabalarina saldirma, futbolculari dovme gibi combolar goruruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 şampiyonluk yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Murat yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Sampiyonluk yakin, polis arabalarini yakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Son dört hafta maçlar aynı saatte olacakmış. Bizim maçı haftaya Cumaya koymuşlar. Puşt bu herifler yaa. Lan iç saha maçımız olduğu için bilerek cumaya koyuyolar cidden. Hani geçen haftalarda Şamp. Ligi vs biz de istiyorduk galiba ama şimdi haftada bir maça düşmüşüz ne alaka yani. Bari insanları düşünün yani Cuma günü işten çıkıp metroyla vs evine giden insanlar da maç yüzünden çile çekiyorlar. Zaten taraftarın yetişmesi mümkün olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Drogba bitmişşşşş: Drogba'nın Spor Toto Süper Lig performansı... Akhisar 1 - 2 Galatasaray, 1 gol - 1 asist Galatasaray 4 - 2 Orduspor, 1 asist Kayserispor 1 - 3 Galatasaray, 1 asist Galatasaray 2 - 0 İstanbul BŞB, 1 asist Galatasaray 3 - 1 Mersin İY, 2 gol, 1 asist Karabükspor 0 - 1 Galatasaray, 1 asist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 bitmiş hali böyle zaten. normal drogba olsa her maç tek kule oynar galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 30 yaşındaki Drogba'yı bana versen paticik halısaha ekibini yanına ekleyerek süper ligde avrupa kupaları kovalayan kadro oluştururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Koyayım mı ,koymayayım mı diye düşündüm! Bazı bebelerin eline şeker vermek lazım onu anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Fenerbahce.forever.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Hayır amaç ne anlamadım ki :) 6-0 eskidi diye çeşitlendirmeye çalışmışlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://images.gittigidiyor.com/2870/ESKI-GALATASARAY-POSTERI-5-1-HATIRASI__28704221_0.jpg http://www.youtube.com/watch?v=1WVqKzxq-Dg http://www.kaliteliresimler.com/data/media/567/galatasaray_kupa_2.jpg http://www.bigglook.com/biggfootball/gs/Wallpaper/gs-kup6.jpg http://img.sondakika.com/galeri/83/super-kupa-galatasaray-in-oldu_48820_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ribery :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 fenn said: Koyayım mı ,koymayayım mı diye düşündüm! Bazı bebelerin eline şeker vermek lazım onu anladım Camiaca unutmaya calistigimiz 2-1'lik maclari koymasalardi bari gene aklima geldi agliyorum :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Her Bayern maçında hüzünleniyorum resmen herifi görüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 MrLevie said: eternal sen niye son dönemde herikivıldan hallice oldun ya? başlarda iyiydin gayet. öle .... böle .... karsinda oldboyzlar var seviyeye iniceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 sleepingdeath said: son hafta bize gelmiyorsunuz bizden sonra ts maçınız var. şu karakterli olan ts demi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Geçen sezon da ağladığınız ve bize puan kaybettiren takım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 icabında küme düşerler yine o maçı verirler, net! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Tabi siz de haklısınız şimdiden başlayın o maçı TS için şeref mücadelesi haline getirme çalışmalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 o maça kalmaz şampiyonluk zaten, ben trabzonun genel görüşünden bahsediyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar