Xenus Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 40m abartı ama burak cl'den 2-3 gol daha atıp bizi yarı finale çıkartırsa, 15-20m'lik teklif gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Burakla ne alıp veremediğiniz var. 40 milyon satmıyoruz demek kısaca. Daha ismi duyulmamış sırf türk diye adamlara 7-8 milyon dolar istiyorlar. Burak gibi lig gol kralı+ Ş L gol kralı ortağı adama bi zahmet istensin bu rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 neymarın 50m oldugu piyasada 40m burak a biraz fazla =) hayır 40 ı veren 10 u da verir neymarı alır lol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Abi öyle mantıkla Krasic'in 7 ettiği piyasada 40m az bile Burak için. Aysal satmıyoruz demeye getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 harbiden biri burak'a laf soylenince sinirden kol kaslarim cekiyo. turkiyanin en iyi forveti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Aysal'ın kafasında herkes alınabilir satılabilir. eger sene sonunda 25+ bi teklif gelirse burak'ın satılmaması Aysal kafasında bi yonetici icin baya komik kacar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 escape said: harbiden biri burak'a laf soylenince sinirden kol kaslarim cekiyo. turkiyanin en iyi forveti.. o yüzden genelde milli macları gol atamadan bitiriyoruz Edit: bu burak'a sallama degil türk futboluna.. oldboyzlar cosmasn direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Milli maçlarda teknik direktörümüz alman sevdiği için gol atamıyoruz. Problem Burak'ta olsa GS'de de atamazdı :) Ha bir de çocukken topunun Selçuk'ların bahçesine kaçması da olabilir sebep tam emin olamadım şimdi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Birden aklıma ülkenin birinin türkiye milli takımına alman çakması tarzında söyledikleri geldi burağa çıkıpta 40 veren zaten olmaz diye düşünüyorum şu an ama 25-30 a gitmesi gerçekten güzel olur gidecekse. gençlerbirliği maçında 1 gol atıp yatmalıyız bence takımı yormamak maksadıyla. Hatta şalke öncesi bir antreman olursa tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 o değilde selçuğa 20 ve üstü istense fazla mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 yuh bokunu çıkarmayın. selçuk türkiye'nin xavi'si olabilir 20 milyon ne... ha ama bi anadolu kulübünden 3 büyüklere alınacak olsa temiz 15 milyonu vardı selçuk'un türk olması nedeniyle. bu kadar kaliteli, istikrarlı bir türk hiç kolay gelmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 milli takim benim umrumda degil, burak in da umrunda degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Yuh iyi uçmuşsunuz, gerçi başkan burak 40 derse cemaat Sabri'ye 60 istemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Selçuğun o parayı etmesi için ŞL maçlarını taşıması lazım. Misal şalke maçını kazandırır yarı final falan görürsek belki. Ha benim fikrim zaten 20M'dan azı için asla bırakılmamalı Selçuk da Burak da. Hatta Umut'un bonservisi de çok seri şekilde alınmalı yabancı kısıtlamasının olduğu bir ligde yerini dolduramayacağımız adamları satmak intihar gibi olur. Onur'u alıp Muslera'yı satmak da aslında çok saçma ama yine iş yabancı muhabbetine takılıyor. Benim düşüncem en güzeli Ömer Toprak, Gökhan İnler ikilisini de alırsak sezon sonunda efsane bi yerli iskeleti kurulur sonrası çok kolay ilerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 melo out alper in olacakmış Ayrıca selçuk o paraya edecek gibi hissediyorum ama bakalım geleceğe neler olacak. şu anki haliyle trabzonda olsa fb ve gs çekişse olabilirdi ama gene olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 iki sene içerisinde yabancı sayısı 5'e iniyor. Bir kere daha anımsatayım. Defansta sabri olmasın Balta olmasın Selçuk 20 verene satılsın Burak elini öpene verilsin Hamit patlak - gitsin Umut'un kirası bitince verilsin gitsin Eh be arkadaş. Bunları kullanmadan biriniz bana 6 Türk'lü bir 11 çıkartabilir mi? Şimdikinden daha iyi olacak ama. Şimdiki zamanın Uğur Uçar'larını falan da kullanabilirsiniz. Hatta Alper Potuğu, ömer toprağı da alalım haydi ... Edit: Ben yazarken Deathlord (ne kötü bi nick bu ya) benzer şeyleri söylemiş yukarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 burak-selçuk illa gitsin demiyorum ama giderse okan emre ikilisi gibi beleşe gitmesinler. Olurda şalkeyi yenersek hatta daha sonrada bir adım daha gidersek kapış kapış gidecekler gibi druuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Nicki kullanmaya başladığımda 8-9 yaşında falandım ya sonra da değiştirmek istemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 sostizm said: iki sene içerisinde yabancı sayısı 5'e iniyor. Bir kere daha anımsatayım. Defansta sabri olmasın Balta olmasın Selçuk 20 verene satılsın Burak elini öpene verilsin Hamit patlak - gitsin Umut'un kirası bitince verilsin gitsin Eh be arkadaş. Bunları kullanmadan biriniz bana 6 Türk'lü bir 11 çıkartabilir mi? Şimdikinden daha iyi olacak ama. Şimdiki zamanın Uğur Uçar'larını falan da kullanabilirsiniz. Hatta Alper Potuğu, ömer toprağı da alalım haydi ... Edit: Ben yazarken Deathlord (ne kötü bi nick bu ya) benzer şeyleri söylemiş yukarıda. Valla el öpeni bilmem de adam gibi fiyatlara herkes satılır. Bak çıkarayım 11. Semih,Gökhan İnler, Ömer Toprak, Alper Potuk,İlkay. Bak 5 Türk buldum bile 1 tane daha bulursun olur biter. Değerini bulursa herkes satılır ha ama İlkay'ı alamıyorsan Selçuk'u satmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Dunya futbolunda buyuk degisiklik var son senelerde. Ekonomik olarak iyi durumda olmalısın. Yoksa UEFA seni men ediyo patlıyosun. Oyuncuların satın almalarını baska yerlerden karsılamak tabiki iyi ama 5m e satın aldıgın bi adamı 25e satarsan bu sana 20m kar demek 200m dolar borcu bulunan bi takım icin tek satıstan sana borcu %10 eritmek demek ya da 20m i isleyip satın aldıgın oyuncunun parasını ordan karsılayıp borcunu kontrol edicek bi pad yaratmak demek. Aysal hep bundan bahsediyo o yuzden surekli SPK muhabbetleri var. Para lazım futbolun donmesi icin. O yuzden Muslera %90 ustu sezon sonu satılır 15-20 arası bi teklif alınabilirse diyoruz. Aysalın kafa sirket yonetmeye calısıyo. Eger GS sirket olarak duzgun calısırsa para uretirse zaten futbolda basarı, iyi futbolcu pesinden gelicektir. Unal Aysal hep belirtiyo satılmıycak oyuncu olamaz diye. Bu yuzden diyo. Sneijder i 3.5 sene imzaladık 3.5+ sene oynatmak icin imzaladıgımıza inanan kac kisi var. İsmi super ve ac bi oyuncuyu 6m e mi 7m e mi ne aldık 2 sene cl de is yaparsa 15 - 20 arası olur fiyatı satarız diye aldıgıma inanıyorum ben baya icten. En azından Aysala bakarak buna inanıyorum. Ayrıca Sırf Drogbadan gelen merchandise geliri cok acayipmis diyolar sene sonu cıkar paraları. Aysal yonetimine o yuzden parasal hareketlerinde baska bi guvenim var benim. Tabiki bi sene icersinde takımın tum deger kazanan oyuncularını bosaltmamak lazım o ayrı mesele ama bi senede bi assetine 5 6 kat deger kazandırabiliyorsan ve o degerin uzerine cıkması zorsa ve o assetten gelicek parayı daha iyi degerlendirebilecegine inanıyorsan satılması kadar dogal bisey olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Zaten asıl önemli olan şu altyapı yatırımları sonuç verene kadar her yıl şampiyonlar ligine katılmak. Önümüzdeki 5 sene şampiyon olsak da olmasak da ŞL'ye katılırsak alttan gelecek oyuncularla bambaşka bir boyuta geçebiliriz zaten. Galatasaray için önemli noktalar var o noktaları takılmadan atlatırsak gerçekten dünyanın en büyük 10 klübünden biri olma hedefi gerçekleştirilebilir. Bu Fenerbahçe için de geçerli bu arada, inanılmaz bi taraftar potansiyeli var bu iki takımda bu da müthiş bi ekonomik güç demek, ayrıca devlet desteği falan var yani inanılmaz. Şu Riva projesi çok önemli, pilot takım olayları çok önemli Almanya amatör yetmez bizim PTT 1. liginde oynayan pilot takıma ihtiyacımız var. Gerçi düşündüm de bizim süper ligde pilot takım var lan hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 pilot takım trabzon işte (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ahahaha hıncal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 abi hıncal fotomaç'a mı düşmüş aahahahhaaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 abi hıncalı bi yerine kapısından almaları bile yazık la. kafayı yedi son zamanlarda. hala aklıma geldikce guluyorum ben kalecinin top tutmasına degil nasıl topu diktigine bakarım dedigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar