telnedim Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Hikaye çok tırt bitti. Revelations'un sonu bile daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Bu Freedom Cry'ı oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 BonePART said: Altair dir lan olay. Ezio neymiş ya. Macintosh kullananlar windows kurmuyorsa tek şansları Ezio napalım... En azından native çıkarmış Ubi, o da başarı. 2 ve Brotherhood'u sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/t_ku-xlarge2/dcbc08cqhxtspmtpiiag.png http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/t_ku-xlarge2/ojrxzdlagqakgvwkledr.png http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/t_ku-xlarge2/xcruoevhlkasv5krr0sz.png http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/t_ku-xlarge2/tiqke0prxcukw3r7v3if.png http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/t_ku-xlarge2/w85dltilitcpzetoeqvh.png said: One of this fall's big Assassin's Creed games, called or code-named Unity, is set at least partly in 18th-century Paris, according to early leaked screenshots obtained by Kotaku. These screenshots, sent to me by a source who requested anonymity, show Unity's new assassin roaming around what appears to be Paris. You can see Notre Dame, the Seine River, and other Parisian landmarks, and the shots are very clearly from an early version of the game. What's more, this is just one of two major Assassin's Creed games that will be out later this year, according to a number of sources. Unity will be for the current-gen consoles—Xbox One and PS4—while a second game, possibly called or code-named Comet, will be released on Xbox 360 and PS3. Presumably one or both versions will also be on PC. http://kotaku.com/leaked-images-reveal-one-of-this-falls-two-assassins-1547111652 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 YES BE PARİS YES BE FAK YES FRENCH REVOLUŞIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 iğrenç fransız aksanı dinleyecez sdf londra'da olsun ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Ooohhş, biran evvel gelse bilgiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 benim marie antoinet bacımın üstüne işediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 bir ara da şu black flag review'umu yapayım her ac oyununa yaptığım gibi, genç ac'ciler bekliyodur deno abi bi review patlatsın diye. sizi sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 yaz yaz, ben %30'lardayım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 erhan şu kadarını söyliyim, oyun assassin's creed değil abi. %90'larda bi 'lan dur ben assassin's creed oyunuyum la' der gibi oluyor, ama o sırada oyun bitiyor zaten lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 daha 5 dolar olmadı oyun. olunca oynarız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Assassin's Creed olmadığını anladım zaten şuana kadar :D. Artifact falan olayı var ama onla sınırlı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Bu tüccarla birlikte geldiğimiz şehir varya havana, oradan ayrılınca bir daha dönebiliyormuyuz? Ona göre queste başlamadan tüm chestleri falan hacılıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 dönebiliyorsun istediğin zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 -Deno- said: erhan şu kadarını söyliyim, oyun assassin's creed değil abi. %90'larda bi 'lan dur ben assassin's creed oyunuyum la' der gibi oluyor, ama o sırada oyun bitiyor zaten lol. Watch dogs sonrası gaza geldim bunu da aldım. Watch dogs motoru direkt bundan uyarlanmış gördüğüm kadarıyla. Sen de bir yorumunu yap bakalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 len dön önceki sayfalara bak, upuzun wot döşedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 cok iyi ya tatil yapmis gibi oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 df said: daha 5 dolar olmadı oyun. olunca oynarız =) Şu an 9,89 ps store'da. Alsam mı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 2 den sonra serinin en iyi oyunu olmuş. seriyi seviyorsan affetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Seriyle çok ilgim yok abi, korsan gemi karayipler için alıcam alırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 black sails izliyorsan oyunun %80'i o kafada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 aldım sağol ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 oynaması zevkli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 daha önce çözümü yazıldımı bilmiyorumda ac4bf.exe durdu hata veriyor nasıl düzeltebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar