Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hala 1.01 yani sende.

offline denedim sabah o bile olmadı.

hala yeni çözüm üretenler oluyor. şu oyunu düzelticem diye neler öğrendim sayamam yani. iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim.

ulan bi de gidip dövmesini yaptıracak kadar sevdiğim bir seri. yaptırmıyorum lan.
Mesaj tarihi:
6 günlük envai çeşit uğraşım sonrasında (yalnız hardware software anlamında baya bir şey öğrenmiştim oldum, bu bile bir kar'dır) dün 45 dakika sorunsuz oynamayı başardım. crash yemeden de oyunu kapadım.

ne yapıp çözdüğümden emin olmasam da çoğu insan gibi save'lerimi kaybetmeden çözdüğüm için mutluyum.

hala millet ana avrat düz gidiyo official forumlarda. umuyorum ki benimki kalıcı olarak düzelmiştir.
Mesaj tarihi:
işinize yarar mı bilmiyorum ancak daha önceki ubisoft oyunlarında far cry 3 ve ac 3 te zaten onları oynadım bir tek sürekli crash yiyordum, uzun çabalarım sonucunda her ikisinde crashsız oynayabilme imkanım oldu, enteresandır ac 4 te özel bir şey yapmadan oynayabiliyorum.

Yaptığım işlem oyunları admin olmadan çalıştırmak daha sonrasında oyuna girdiğim anda Windows task manager dan oyun exe si üzerinden set affinity seçeneğinde benim var olan 4 processordan sadece 2 sini seçmek, bu benim için çözüm olmuştu, umarım sizlerede yardımcı olabilir.
Mesaj tarihi:
ac3 te de bir yerde multi thread sorunu vardı. 5 dk için tek çekirdeğe düşürüp geçmiştim orayı. sonra tekrar açıp bitirmiştim.
Mesaj tarihi:
GreenPeace77 said:

son patch lerle sorun çözüldümü ?

hala kesin çözülmedi. 3 hafta olacak. 19 kasım'dan beri main menu'yu görmeyen binlerce adam var lol.

benimki de anca pathsiz offline mode'da çalışıyo. yeni patch'i denicem yarın.
Mesaj tarihi:
o duman efektleri PS4'te açık geliyor da bi süre sonra rahatsız ediyor ya. Gereksiz fazla. Gemiyle ateş edince önünü göremiyorsun sdf

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1502359_10151847164369716_14000396_o.jpg
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
dlc geldi ki zaten.

ben bu arada sorunu çözdüm, ubisoft'un günahını almışım. sorun donanımsal imiş. en azından benimki öyle, stopped working hatası alanları bilmiyorum.

tekrardan başladım eski save'i silip.
  • Yeni Oluştur...