vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 yok abi bugün hayvan gibi oynadım yapayımmı patch falan demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 hala 1.01 yani sende. offline denedim sabah o bile olmadı. hala yeni çözüm üretenler oluyor. şu oyunu düzelticem diye neler öğrendim sayamam yani. iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim. ulan bi de gidip dövmesini yaptıracak kadar sevdiğim bir seri. yaptırmıyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 yok deno 2 günde kaldırıp kenara atılıcak seri değil AC, az sabır yada reinstall Pirate Ver1 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 indir korsanını. sonra ceza olarak sonraki oyununu da korsan oyna =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 6 günlük envai çeşit uğraşım sonrasında (yalnız hardware software anlamında baya bir şey öğrenmiştim oldum, bu bile bir kar'dır) dün 45 dakika sorunsuz oynamayı başardım. crash yemeden de oyunu kapadım. ne yapıp çözdüğümden emin olmasam da çoğu insan gibi save'lerimi kaybetmeden çözdüğüm için mutluyum. hala millet ana avrat düz gidiyo official forumlarda. umuyorum ki benimki kalıcı olarak düzelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 işinize yarar mı bilmiyorum ancak daha önceki ubisoft oyunlarında far cry 3 ve ac 3 te zaten onları oynadım bir tek sürekli crash yiyordum, uzun çabalarım sonucunda her ikisinde crashsız oynayabilme imkanım oldu, enteresandır ac 4 te özel bir şey yapmadan oynayabiliyorum. Yaptığım işlem oyunları admin olmadan çalıştırmak daha sonrasında oyuna girdiğim anda Windows task manager dan oyun exe si üzerinden set affinity seçeneğinde benim var olan 4 processordan sadece 2 sini seçmek, bu benim için çözüm olmuştu, umarım sizlerede yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ac3 te de bir yerde multi thread sorunu vardı. 5 dk için tek çekirdeğe düşürüp geçmiştim orayı. sonra tekrar açıp bitirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 düzelmemiş... 8 dk sonra gene attı. bugün çıkan patch'in de bir olayı yokmuş sanırım, sadece multi içinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bugün patch yaptı 1.02 ye geçti abi. 7 saat kadar oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi sen bi patch arkadan falan geliyosun ama nası oluyo anlamadım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ahaha bilmiyorum abi, yanlız bu sabah bi patch daha var dedi. yap bakalım nasıl bişeymiş dedim uplay beceremedi, şimdi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yapmaz olaydı yaklaşık 7-8 saatlik geriye attı, böyle aptallık olmaz yahu. hiç oyun isteği kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 son patch lerle sorun çözüldümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 oyunu açtım save dosyası silnimiş kendi kendine oyunu sildim ben de o kadar şey baştan yapılmaz anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 her ac yi 5 dolardan oynadım görünen o ki fazla para verende aynı süreyi bekleyip adam gibi oynuyor. benimki double win miş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 GreenPeace77 said: son patch lerle sorun çözüldümü ? hala kesin çözülmedi. 3 hafta olacak. 19 kasım'dan beri main menu'yu görmeyen binlerce adam var lol. benimki de anca pathsiz offline mode'da çalışıyo. yeni patch'i denicem yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 son çıkan Ati driverı performans sorunlarını epey gideriyor. öyle bi sorununuz varsa indirin lo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 donanım driver değil ki sorunu oyunda var terslik alıcaktım vazgeçtim almıyorum bende...B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hhbhC_wfrEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 o duman efektleri PS4'te açık geliyor da bi süre sonra rahatsız ediyor ya. Gereksiz fazla. Gemiyle ateş edince önünü göremiyorsun sdf https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1502359_10151847164369716_14000396_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 dlc geliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 dlc geldi ki zaten. ben bu arada sorunu çözdüm, ubisoft'un günahını almışım. sorun donanımsal imiş. en azından benimki öyle, stopped working hatası alanları bilmiyorum. tekrardan başladım eski save'i silip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ben baya önce çekmiştim oyunu yeni başladım ya,dayanamadım 3 ü oynamaya çok leş geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Beğenirsen satın al Gondar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 korsan oyununu korsan olarak oynarım abi,ben o ruhu yaşıyorum oyunda her zerresine kadar sen rahat olcan askfoaskfoas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar