GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 df said: yan görevlere de sararsan 30-40 sürer. hikaye bitsin diye oynarsan 20 saate biter sanırsam. rev ve brotherhood 10-15 arası. ya bu gerçeği öğrenme geyiği varya mekanlardaki işaretleri falan buluyosun,mekanların ismi yazmıyo kodumun haritasında onlara çok tutuldum , gidip aramam lazım 5 tane eksik şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Ben hic AC oynamadim, oynasam mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 AC-II den başla sararsa brotherhood ve revelations la devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 GONDARCENGIZ said: df said: yan görevlere de sararsan 30-40 sürer. hikaye bitsin diye oynarsan 20 saate biter sanırsam. rev ve brotherhood 10-15 arası. ya bu gerçeği öğrenme geyiği varya mekanlardaki işaretleri falan buluyosun,mekanların ismi yazmıyo kodumun haritasında onlara çok tutuldum , gidip aramam lazım 5 tane eksik şu an haritada renkleri koyu oluyordu sanırım işaret olan binaların. daha doğrusu tarihi bi önemi olan binaların. işaretler de onlarda oluyordu. yanlış hatırlamıyorsam eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 GreenPeace77 said: AC-II den başla sararsa brotherhood ve revelations la devam edersin. ben story için oynarım sp oyunları, senaryosuz sandboxlardan falan nefret ederim. 1'i atlasam şimdi konuyu anlamada sıkıntı olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 1'i youtube'dan izleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 1 i tavsiye edemiyorum oyunu anlamadan zevkini alamadan bırakılması yüksek olasılık. (AC-I oynayan 10 kişiden biri devam eder seriye sorun oyun kaynaklı bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ilk 4 oyunun hepsine de orijinal olarak sahipmişim bu arada yeni farkettim bakarken librarylere sadf. 1. gog'da, 2 ve brotherhood uplay'de, revelations steam'de. daha dl bile etmemiştim herhangi birini, ilkine bi bakıp başlayım ben bi bakayım, dendiği kadar leşse 2'ye geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 türkler çtık la, gözünüzü dört açın kaçmasına izin vermeyin falan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 öf ne leş bi oyuncusun. git adam gibi başla başından. hem story için diyo hem başından başlamıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 abi kafayı yicem , glyph var bi tane netten bakıyorum bulamadım bi türlü doğrusunu yapıyorum açılmıyo gavat edit : bi poka yarıyomu bari gerçeği öğrenince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 baştan başladık işte lan 1'i oynadım bugün türk kankaları falan gördüm selamlaştık sonra kestim hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 zaa nob 2den başla 1 videoları izliyip aksofkasof zaa ben senin adamın zırhı giyiyom şu an zaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Silphatos said: baştan başladık işte lan 1'i oynadım bugün türk kankaları falan gördüm selamlaştık sonra kestim hepsini ha aferin, revelations'tan açtın sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Silphatos said: türkler çtık la, gözünüzü dört açın kaçmasına izin vermeyin falan asdf türk templar vardı bide birincide sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 abi benim şu glyphlerin sırasını ben tamamen farklı yapıyorum,o videolar sonra düzelicekmi veya bi getirisi varmı 2yi oynamış olanlar cevap plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 bütün hepsini bulunca görebilecen videoyu. birde video iyi, topal gör hepsini lore açısından. yada youtube'dan bul seyret sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 1. fena değilmiş ya bitirim ben bunu, jerusalem'e geldim kapadım. "TUTUN KAFİRİ" asdf türkçe dublajlar kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 abi senin 1.ci dediğin o 3.cü oyun kaosfkaosf Silphatos said: 1. fena değilmiş ya bitirim ben bunu, jerusalem'e geldim kapadım. "TUTUN KAFİRİ" asdf türkçe dublajlar kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 1'i oynuyor işte adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ne blim abi 3. oyunda türk lavuklar var diye biliyorum bende 2deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Ac 1 den bayan Ac 2 yi de yarım bırakan biri olarak Black flag oynanır mı ac 3 falan bakmadan yani Korsan gemi vs severim gemi kaptanlığı vs var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 fayılcenkiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 oynamadım 1 i çok leş dediler 2den sonra cıkanlarda türkçe muhabbetler var diye biliyorum cahilcengizpowa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar