Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
df said:

yan görevlere de sararsan 30-40 sürer. hikaye bitsin diye oynarsan 20 saate biter sanırsam. rev ve brotherhood 10-15 arası.

ya bu gerçeği öğrenme geyiği varya mekanlardaki işaretleri falan buluyosun,mekanların ismi yazmıyo kodumun haritasında onlara çok tutuldum , gidip aramam lazım 5 tane eksik şu an
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

df said:

yan görevlere de sararsan 30-40 sürer. hikaye bitsin diye oynarsan 20 saate biter sanırsam. rev ve brotherhood 10-15 arası.

ya bu gerçeği öğrenme geyiği varya mekanlardaki işaretleri falan buluyosun,mekanların ismi yazmıyo kodumun haritasında onlara çok tutuldum , gidip aramam lazım 5 tane eksik şu an

haritada renkleri koyu oluyordu sanırım işaret olan binaların. daha doğrusu tarihi bi önemi olan binaların. işaretler de onlarda oluyordu. yanlış hatırlamıyorsam eğer.
Mesaj tarihi:
GreenPeace77 said:

AC-II den başla sararsa brotherhood ve revelations la devam edersin.

ben story için oynarım sp oyunları, senaryosuz sandboxlardan falan nefret ederim. 1'i atlasam şimdi konuyu anlamada sıkıntı olmaz mı
Mesaj tarihi:
ilk 4 oyunun hepsine de orijinal olarak sahipmişim bu arada yeni farkettim bakarken librarylere sadf. 1. gog'da, 2 ve brotherhood uplay'de, revelations steam'de. daha dl bile etmemiştim herhangi birini, ilkine bi bakıp başlayım ben bi bakayım, dendiği kadar leşse 2'ye geçerim
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

baştan başladık işte lan 1'i oynadım bugün türk kankaları falan gördüm selamlaştık sonra kestim hepsini

ha aferin, revelations'tan açtın sandım.
  • Yeni Oluştur...