Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 pardon arcade demişim realistic dedim sayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hKBRxYiOyH4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 yak9 lardan nefret ediyorum ya. lan uçan tank yaptın madem, yavaş olsun azıcık, edebiyle uçsun. zero - il2 kırması uçak mı olur lan allahsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Yak-9 larla isabetli atış yapmak aşırı zor. Ard arda iki atış yapınca oraya buraya atıyo alet, üstüne tırmanma kabileyeti sıfır uçağın, iki kere dönünce ördek gibi kalıyosun savaş alanında. Rus line'ında bence asıl tehlike La5ler ve Yak3 ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Yak9'lar dünyanın en tırt şeyi falan. 400 metrede inaccurate cannon yapıyorsun cunku russun tamam mı? Sonra içine sadece 30 cannon koyuyorsun ki direkt bitsin base'e dön reload yap, yolda öl. Arcade oynuyorsanız hemen çıkın threadden zaten. Gimli, steam ver alçak. Yak 3 ve La-5fn falan baya sert ama LA'ler low altitude fightlarda iyi, energy fighta yetecek motor yok, Yak 3 gibi tırmanamıyo gariplerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Ne güzelmiş lan, hatta ben hatırlıyorum sanki bunu oynadığımı 2011'de falan. Final haftası geçsin polyushka polye eşliğinde oynicam http://www.youtube.com/watch?v=DuWE8GJnN5w Edit: 2013'te çıkan oyunu 2011'de oynamam mümkün değil tabi sdfjk Benim hatırladığım oyun Wings of Prey olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 eet, ben yetemiyormuşum o zamanlar, oyunu öğrenmeye başladım az çok, şimdi tokadı basıp geçiyorum ruskilere. fw 190 6x mg151 ile herkesin ruhuna diz çöktürüyor, tevbe istetiyor. yavaş falan ama, tek sortide b-17 düşürmek priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Aynen abi, rusun düşüreceği uçak max 1, La oynuyosun hadi anca 2. İbnetor spitfirelar, mustangleri görmeniz lazım. Herifler üzerime 2 fabrika metal püskürüyor arada bi base atayım falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bu ne abi yeni uçak aldım buna yeni mermi mi dizayn etmek gerekiyo? savaşa başladık 4km uçak sürdük bi tane herifle karşı karşıya geldik 2 kere ateş ettim silah tutukluk yaptı dedi bi dahada sıkmadı cephane yok diyo. bu ne lan. bunu nası toparlıcam ben? yeni uçak açtım da bi tane ona özel mermi sistemimi yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 silah çok ısınınca öyle yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 abi ısınmada değil. ısınma oldugu zaman sol üst tarafta MG yazıyo saniye sayıyo da bunda direk cephane bitti yazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ya bişey sorucam şimdi bu farklı tarzda mermi aldım 80/80 diyor. bunlar otomatikman mı aktif oluyor yoksa bi tuşa falanmı basmamız lazım? sıktığı mermiler o mermilermi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 sistem baya değişmiş sanırım ben en son oynayalı. savaşa başlarken oradan seçmen lazım air target belt falan yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 en az almanların silahları tekliyor heralde. üstün alman teknolocisi. bir de almanların mk 108 cannon'u deneyebilen var mı? accuracy falan nası bişi alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Üst ranklarda ırk farkları oluyor mu? üstünlük sağlayan ırklar var mı?. Gerçi üst ranklarda uçuyor muyuzki? kazandığımız para yetiyor mu tamir işlerine =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 üst ranklarda amerikan/rus. ingiliz belki ama alman kesinlikle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 amerika/rus diyorsun yani? ingiliz için belki. almandan kaç ha? sniper tarzı birşeyler var mı bu oyunda :P. rank 4 lerde uçuyordum ben sanırım. Araştırmaları, tutoları düş oyun saatip toplam 7-8 saatdir =). Yeniden bi indiriyorum. Düzgünce ilerlemek için aptalca ırk sorusu soruyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Abi bu alt tierlerdeki uçakları açabilmek için mesela 3. tierdeki uçakları açabilmek için bi rank lazım diyo bide 4 uçakmı ne lazım diyo. rankı nasıl açıyoruz ben anlamadım. uçakları research okey ona bi problem yok ama öbür rank açma olayını anlamadım ben. level atlama dediği şeymi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Promenader said: üst ranklarda amerikan/rus. ingiliz belki ama alman kesinlikle değil. Rus her tier iyi zaten, konu dışı o. Ama alman nasıl değil ya? Fw190 deliliği resmen oyun t3-t4 maçlarda. Bf109 varyantları da oldukça iyi. Almanların tek problemi düzgün bi bomberları olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Jetleri leş. Bi de oyunda fmler kırık. Ruslar over, almanlar underperform ediyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bu oyunu da ruslar mı yapıyor? tank oyununda ruslar alakasız iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 evet rus firması bu oyunu yapan. bomberından fighterına, her bokun en iyisi rusta. ben mesela, takım arkadaşım olan bir rus uçağının bir alman ya da usa uçağı tarafından kovalandığını görürsem bırakıyorum düşerse düşsün lavuk, o düştükten sonra dalıyorum diğer uçağa. o derece gıcığım ruslara asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Abi rus uçaklarının t2 lerin falan hiçbirisi dönmüyor mümkün değil yani. hantal uçaklar. anca shoot to kill olayı var. peşine biri takıldımı gg. bide bu ağır tankları falan yokedebilmek için bi mermi ne takıcam bunlara ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 la serisi ve I-185 falan hiç hantal değil ya. almanlara göre kötü oldukları tek konu tırmanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 t-1 t-2 seviyesinde rusların vurduğu uçak iflah olmuyor abi, ben de oynuyorum ara sıra, ölme/uçak düşürme ratiom 1/1.5 falandır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar