Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 bomberler için gunner skilleri. sen ground serviceden rep ve reloada aban özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Arcade modelleri sıkıntılı bazı uçakların ama senin vuruyorum dediğin şeyler tracer mermiler olabilir. Her iki kanata birden vurmaya çalış. Tabi tail önemli. Becerebiliyorsan alttan veya üstten yaklaş zaten. Sonuçta daha geniş bir yüzeye aim almış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 10 dolar gold eagle alırsan baya rahatlar skill training. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Bi eklemediniz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 IL 2 Sturmovik 1946 + Hyper Lobby client buyrun gelin ucus gorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 cambazct said: IL 2 Sturmovik 1946 + Hyper Lobby client buyrun gelin ucus gorun. il 2nin silahlar çok iyi harbi. Ama dönmüyo mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ucan tank onun adi duz gidiyo sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Ground Units will come this year. intervievden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 facebook sayfasinda bir ucak icin key postlayip duruyolar, kapanin elinde kaliyo ilgilenen varsa bakin bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Yeni uçaklar geliyomuş. Bu nasıl uçak la amerikaya geliyomuş; http://s1.e-monsite.com/2009/03/13/06/83534896xp55-ascender-side-view-jpg.jpg http://www.daveswarbirds.com/usplanes/photos/xp-55_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Jet onculu farkli bir aerodinamik deneme iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 hangi milletle başlamak lazım bu oyuna? Bir deneyeceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 gogo us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 saçma bir şekilde hızlı uçaklar dezavantajlı adamın kuyruğa yapışıyorum gazı kesiyorum adamı yinede geçyiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bu arada almanların uçaklar çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 NAZİYİK ALLAHINA KADAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 milletler dengeli değil mi? İngilizler nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 stalinwood her türlü ezer geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Bitmeden çıkarsam ne kaybım olur? bide bu ranksız uçaklar tırtmı? aynı şeyi atıyor görünüyorlar ama, vurmuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 win bonusu alamıyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ranksız uçaklar? win bonusu ahım şahım birşey midir?. bu oyun bi bakayım :P. millet hep çıkıyorda. (win bonusu derken, çıkarsak direk yenilgimi veriyor?) bide anlamadığım birşey var. Karşıya rank 1 üstü uçak geliyor. Ben grubuma 1 tane 2 bile koysam, yinede üst yerlere atıyor. Alakayı anlamadım. yumuşak iniş yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 oyun eğlenceliymiş, ancak ne kadar süre oynanır şimdiden kestiremiyorum. Bu arada bombayı tutturmak tam işkence ya, alçalmak mı lazım bomba için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ranksiz uçaklar derken ilk level uçaklarını kastediyorsan iki vuruşta patlıyor silahları yeterli değil yavaş gidiyor falan. bu arada tuto yu bitir gelen gold ile 1 günlük premium al çok güzel kasılıyor. çok uzun ömürlü değil evet. ama duruyor bilgisayarda nadir de olsa girer oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar