Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle bir Baba

caliskanbiritanyali

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

Vingthor said:

yinede senden iyi

ay canım benim, baby's first troll olmuşsun, ne sevimli

ya bu forumda neden kimse troll ne demek bilmiyor?
ciddi ciddi fikir beyan ediyorum. dürüstlüğe mi karşısınız

hayır şunu okuyunca şey mi diyosun ' AA HAYOR YO YO YO BENİ DAHA ÇOK SEVİYOR TROLLÜYODUR HAH' falan mı diyosun.

hakkaten senden iyi olduğunu düşünüyorum herşeyiyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

AA HAYOR YO YO YO BENİ DAHA ÇOK SEVİYOR TROLLÜYODUR HAH

yoo, öyle bişi demiyorum, sadece her postumdan sonra gelip alakasız bir şekilde dalga geçmen, saldırıp trolleyip flameleye çalışman, beni başdüşmanın sanıp bir de "cehennemin üç kötüsüsünüz" diye dalga geçmeye çalışman felan komik geliyor. çok amaçsız bir adamsın, hep anlamsız şeyler yapıyorsun, çok şirin gözüküyor bu çalışmaların. agidik bugidik.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Vingthor said:

AA HAYOR YO YO YO BENİ DAHA ÇOK SEVİYOR TROLLÜYODUR HAH

yoo, öyle bişi demiyorum, sadece her postumdan sonra gelip alakasız bir şekilde dalga geçmen, saldırıp trolleyip flameleye çalışman, beni başdüşmanın sanıp bir de "cehennemin üç kötüsüsünüz" diye dalga geçmeye çalışman felan komik geliyor. çok amaçsız bir adamsın, hep anlamsız şeyler yapıyorsun, çok şirin gözüküyor bu çalışmaların. agidik bugidik.

birincisi bir kere bile trollemeye çalışmadım. dümdüz düşündüğümü yazıyorum.

bi kere arch enemy yazdım o kadar ciddiye aldın ki. o kadar önemli değilsin benim için. varoluşundan tiksindiğim bir adam olduğun için bunu her fırsatta dile getiriyorum sadece.

amaçsızlık konusunda evet. hiçbir amacım yok. rahatsız oluyorum. rahatsızlık veriyorum. açık açık aşşalanmanı şirin görüyorsan bundan sonra daha çok takacağım ve daha kötü aşşalayacağım seni.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...