Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Bone said: Vingthor said: yinede senden iyi ay canım benim, baby's first troll olmuşsun, ne sevimli ya bu forumda neden kimse troll ne demek bilmiyor? ciddi ciddi fikir beyan ediyorum. dürüstlüğe mi karşısınız hayır şunu okuyunca şey mi diyosun ' AA HAYOR YO YO YO BENİ DAHA ÇOK SEVİYOR TROLLÜYODUR HAH' falan mı diyosun. hakkaten senden iyi olduğunu düşünüyorum herşeyiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 bu troll değil. ciddi fikir beyanı. bone-One-escape olarak cehennemin üç kötüsünüz. hiçbirşey sizden kötü değil. belki dylan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 farketmez, de her turlu ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Vingthor said: bu troll değil. ciddi fikir beyanı. bone-One-escape olarak cehennemin üç kötüsünüz. hiçbirşey sizden kötü değil. belki dylan. Dylan anti christ bile olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 toplanıp babanı dövmek lazım ayıptır söylemesi böyle bir olay yaşandıysa. ya da beni de üzerine salabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Vingthor said: AA HAYOR YO YO YO BENİ DAHA ÇOK SEVİYOR TROLLÜYODUR HAH yoo, öyle bişi demiyorum, sadece her postumdan sonra gelip alakasız bir şekilde dalga geçmen, saldırıp trolleyip flameleye çalışman, beni başdüşmanın sanıp bir de "cehennemin üç kötüsüsünüz" diye dalga geçmeye çalışman felan komik geliyor. çok amaçsız bir adamsın, hep anlamsız şeyler yapıyorsun, çok şirin gözüküyor bu çalışmaların. agidik bugidik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Bone iyidir ya satasmayin bone a. Chedarli spagettiyi yapan yer buldum bu arada. Venedik express yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Bone sen Aras'ın köpeği ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 yoo hic sirin gozukmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Madalyam gelmis whohooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 chrome said: Chedarli spagettiyi yapan yer buldum bu arada. Venedik express yapiyor Spagetti Quattro Formaggi var onu mu diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 hayır telefonla siparişte özel olarak tarif etmen gerekiyor. spagetti üzerine çedar olsun sadece diye getiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 yemeksepetinden Spagetti Quattro Formaggi istesek olmuyor mu? gerçi olmasa da bir deniyim ben, güzeldir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Bone said: Vingthor said: AA HAYOR YO YO YO BENİ DAHA ÇOK SEVİYOR TROLLÜYODUR HAH yoo, öyle bişi demiyorum, sadece her postumdan sonra gelip alakasız bir şekilde dalga geçmen, saldırıp trolleyip flameleye çalışman, beni başdüşmanın sanıp bir de "cehennemin üç kötüsüsünüz" diye dalga geçmeye çalışman felan komik geliyor. çok amaçsız bir adamsın, hep anlamsız şeyler yapıyorsun, çok şirin gözüküyor bu çalışmaların. agidik bugidik. birincisi bir kere bile trollemeye çalışmadım. dümdüz düşündüğümü yazıyorum. bi kere arch enemy yazdım o kadar ciddiye aldın ki. o kadar önemli değilsin benim için. varoluşundan tiksindiğim bir adam olduğun için bunu her fırsatta dile getiriyorum sadece. amaçsızlık konusunda evet. hiçbir amacım yok. rahatsız oluyorum. rahatsızlık veriyorum. açık açık aşşalanmanı şirin görüyorsan bundan sonra daha çok takacağım ve daha kötü aşşalayacağım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 behold... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Toplum içinde sevişmeyin. Aile salonu burası, otele gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 pederin burun deliklerine kamış geçir 2 adet,kamıştan ver benzini yak gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 olm benden ne istiyonuz la .s :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 iskele babası dioruz bunlara.. defect'lerin geri dönülmez değil.. eğitim bunun için var. başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Murray said: aquila said: polise haber versene, olay daha tazeyken. ince görmüş lakin; caliskanbiritanyali said: aquila said: polise haber versene, olay daha tazeyken. İlk cümle görememiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 seni nasıl kötü etkiledi? kedileri mi kovaladın? sigaraya mı başladın? silah ile poz verip fotoğraf mı çektirdin? kurtlar vadisi takipçisi mi oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 adamin nick cok iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Vingthor said: ekmek&kola edition Ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 abi sonra saçma gazetelerin saçma başlıkları da şöyle oluyor" hain evlat öz babasını bıçakladı" bi sor neden bıçakladı ne sebeb oldu diye..ben bütün babaların taa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar