ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 İlk yaridaki macı ordu kazanmadı mi yav. Noldu şimdi tarlalara nasıl geldi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Zegna said: escape said: Zegna said: bu arada unal aysal ne geziyormus devre arasında orduspor soyunma odasında? muhabirler gormus. bos adam degil unal aysal bazilari gibi, bosver :) boş olmadıgını biliyoruz, yavuz hırsız ünalda, ne işi varmış orduspor soyunda odasında varmı fikri olan gs li arkadas? Hangi muhabir görmüş? Ne yaparken görmüş? Nereye bildirmiş? Kim haber almış? Bu kadar sansasyonel haber niye hiçbir yerde geçmiyor? Bir altını doldurun hele, var mı aslı bakalım, sonra yorumlarız :) Yoksa her 12numara safsatasına gözümüz kapalı inanacaksak tartışmaya gerek yok, bölümü kapatıp komple oldboyz kafası yaşayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Türk futboluna sürdükleri kara leke yetmiyor, yüceltecek olana laf atılıyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 hakem 2 takım için de rezaletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Zegna said: kanal turk muhabiri furkan cekmez diye bi herif gozleriyle gormuş. bu arada orduspor baskanı nedim türkmen gs kongre uyesiymiş. hayırlı işler hırsız ünal :D Nedim bey baskan olunca birakti üyeligi, Mecnun Odyakmaz o hala FB kongre üyesi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 noldu bi konduramadınız dsfdsf neyse hayırlı işler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 hayirli islerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 oo ban arsızı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 nazlı ılıcaktan hallice tartışma valla süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 forgiver said: brain conkaşın geçirdi işte her şey olur normal abi hayvan gibi gömdü drogba hani adamın sucu da yok topu kurtardı, kafasını kurtaramadı abi barral drogbanın kafasının arkasına vurmadı mı ben mi yanlış gördüm maçı izlerken? baya baya drogbaya çaktı kafayı da duvara vurmuştan beter oldu sanki ben mi yanlış gördüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 mahkeme kararli sikeler varken, bir muhabir gormus gibi seylerle gelme orti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 E neyi konduralım ki? Ofsayt gol dedin, ofsayt olmadığını fotosuyla videosuyla gösterdik. Rakip başkanı sizin kongre üyeniz dedin, olmadığını bıraktığını belirttik, hatta yetmedi sizin hala kongre üyeniz rakip başkanların olduğunu gösterdik. Başkanınız rakip soyunma odasındaymış dedin, kim görmüş, niye haber yapılmıyor gerçekse dedik. Eee? Tutunacak dal kalmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Su yaptigin trolü normal biri yapsa yörüngede yer begenirdi :D Rew eksik belirtmisim sike ortagi Mecnun FB nin kogus arkadasi adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Liebe said: abi barral drogbanın kafasının arkasına vurmadı mı ben mi yanlış gördüm maçı izlerken? baya baya drogbaya çaktı kafayı da duvara vurmuştan beter oldu sanki ben mi yanlış gördüm? baral dragba kafa topuna çıktılar baral 1-2 sn önce topa vurdu drogba da kafayı gömdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 eski uye diyeydik iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Abi rakibin soyunma odasına girip napacaksın? Elini öptürüp harçlık mı vereceksin o kadar futbolcuya? O kadar şahitin olduğu yere? Masörü, malzemecisi, yardımcı antrenörü? Basın odasının hemen yanı soyunma odaları orada zilyon tane muhabir var. Senin o telegol muhabirine gerek yok zaten, o soyunma odasından biri öter öyle bir durum olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 aquila said: mahkeme kararli sikeler varken, bir muhabir gormus gibi seylerle gelme orti. yargitay.gov.tr bekleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 dusuncelihayvan said: İlk 11 Değeri : 93.000.000 EUR 0 İlk 11 Değeri : 17.800.000 EUR 2 duyamadım? kaç kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 O değil de Sneijder ne geçirdi bilezik gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Laraken said: dusuncelihayvan said: İlk 11 Değeri : 93.000.000 EUR 0 İlk 11 Değeri : 17.800.000 EUR 2 duyamadım? kaç kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Valla tekrar pozisyonu izlemeye üşendim de, benim gördüğüm kadarıyla şöyle oldu: beraber kafa topuna çıktılar Ordu'lu daha erken davranıp topa kafayı vurdu Drogba'nın kafa zaten öbür taraftan geliyordu Ordu'lu topa vurduktan sonra ikisinin kafa da devam etti ortada çarpıştı Ordu'lunun kafa Drogba'nın kulak arkası gibi bir yere çarptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 artık drogbayla kafa topuna çıkanlar iki kere düşünecek. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 hamsilipilav said: OH ilk sayfalardaki zalayan fenerlilerin aglamalarini okumak cok zevkli olucak eve gidince of süper lan süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Travmayi atlatip gelebilen bi tek Zegna oldu helal olsun adama postu kalin :) Bu oldboyz tagi de ezikligin tavan yapmasi sanirim yazik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bencede deathlord 10 Gs li 10000 fb liyi yokeder ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar