kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Ofsayt gol dediğin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 BlackRose said: kithnos_1 said: Drogba hastaneye ziyarete gitmiş Adam olmak ayrı birşey , Emre'ye de tavsiye ederim Evet helâl olsun "25 milyonluk adamım 25 binlik adama ne gidecem" dememiş. Orda yaşananın ne olduğunu en iyi bilen kişi olarak durumu ciddiye almış olması gerçekten takdir edilesi bir davranış olmuş. neyin pesindesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 kithnos_1 said: Ofsayt gol dediğin ? bulasicak yer ariyolar bosver sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Zegna said: ofsayt gol ile comeback oldu, tarlalar surulmuş galarasyon on duty. edit: su forgiveri banladıkca geri geliyor futboldan banlayacaktım vazgectim komple ucurayım bi ara gene. Gol ofsayt değil yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Zegna said: ofsayt gol ile comeback oldu, tarlalar surulmuş galarasyon on duty. edit: su forgiveri banladıkca geri geliyor futboldan banlayacaktım vazgectim komple ucurayım bi ara gene. forgiver said: http://i.imgur.com/aV4HOF4.jpg bu da zenci değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Ayrıca comeback de değil , comeshot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 vurmayin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 escape said: kithnos_1 said: Ofsayt gol dediğin ? bulasicak yer ariyolar bosver sdfgf İçindeki Rıdvan'ı öldürememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Zegna said: edit: su forgiveri banladıkca geri geliyor futboldan banlayacaktım vazgectim komple ucurayım bi ara gene. öyle diyorsan zegna banlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ahahaha ordu başkanı 50000 kişilik stadlara artık izin verilmemesi lazım biz 14000'e oynuyoruz bu baskıyı yapamıyoruz dedi lan. ASFJSAFLASFNDSAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 patetik fenerliler ne sevinmişti halbuki, beyler,GS ligi almasa bile lig bizim umurumuz deil ki, başbakanınıızın kolladığı şaibesine ceza almayan ulu fenevbahçe alsın ligi, verin çoluk çocuğa oynasın. bir erkek liginde yarışıyoruz çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 escape said: bugun bir kez daha anladik ki galatasaray bitti demeden hic bisi bitmez.. ilk yarıdada birtaneniz deseydi ya bunu.... fark burda işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 forgiver said: Zegna said: edit: su forgiveri banladıkca geri geliyor futboldan banlayacaktım vazgectim komple ucurayım bi ara gene. öyle diyorsan zegna banlama haytapa bagıs yaparsın acarız geri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 oha abi barralın kalbi durmuş sonradan tekrar çalışmış falan diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Barall'ın kalbi durmuş yolda. Ambulansta elektroşok vermişler. Tekrar çalışmış kalbi. Müsvettelere duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Drogba'nın çarptığı Barall'ın bilinci kaybolmuş, ambulansta da kalbi durmuş. Elektroşokla hayata döndürülmüş. Süleyman Rodop Telegol'e bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 escape said: BlackRose said: kithnos_1 said: Drogba hastaneye ziyarete gitmiş Adam olmak ayrı birşey , Emre'ye de tavsiye ederim Evet helâl olsun "25 milyonluk adamım 25 binlik adama ne gidecem" dememiş. Orda yaşananın ne olduğunu en iyi bilen kişi olarak durumu ciddiye almış olması gerçekten takdir edilesi bir davranış olmuş. neyin pesindesin? Şunun peşindeyim, Somon said: 25 bin euroluk adam 25 milyon euroluk adamı öldürdü hey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 http://resim.araba.com/2010/11/10/c8d139ef2241c83dd622e8dc39a4a941.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 gol de ofsayt cikmadi. nereye saldircaklarini sasirdilar. asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 abdurrahim surmus tarlaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Saykoleo said: ahahaha ordu başkanı 50000 kişilik stadlara artık izin verilmemesi lazım biz 14000'e oynuyoruz bu baskıyı yapamıyoruz dedi lan. ASFJSAFLASFNDSAK Kendisi sürekli saçmalamasıyla ünlü bir kardeşimizdir, ciddiye almayınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Hayda nasil ofsayt olmaz ya. Hakan Balta'nin ikinci saridan kirmizisina gecelim o zaman. Hakkinizi yedik yine civcivler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Estel_Anorien said: Drogba'nın çarptığı Barall'ın bilinci kaybolmuş, ambulansta da kalbi durmuş. Elektroşokla hayata döndürülmüş. Süleyman Rodop Telegol'e bildirdi. telegol sürekli abartıyor da inş. öyle ciddi bir şey olmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 cantug said: escape said: bugun bir kez daha anladik ki galatasaray bitti demeden hic bisi bitmez.. ilk yarıdada birtaneniz deseydi ya bunu.... fark burda işte... disardaydim wireless bulamadim telefona starbuckstayim suan :))))))))) emin ol girebilsem derdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ordu baskanının acıklaması zaytung haberi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar