Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lords of Xulima

Masticore

Öne çıkan mesajlar

• 8 ay sonra ...
http://www.youtube.com/watch?v=PAQsmY5m6kA

destek verin şu oyun cıksın şubat'ta ^^

http://www.kickstarter.com/projects/1446315704/lords-of-xulima-an-epic-story-of-gods-and-humans

şu tanıma bile kurban olurum haydi eller cebe

said:
A 2D isometric, turn-based Role-Playing Game with the depth and challenge of old-school classics and a modern, intuitive interface.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Dün gece bakamadım.Şuan başladım oyun cok güzel. 9 class var oyunda. Yeterince çeşitli bence sınıflandırma.Başlangıç party 6 kişiden oluşuyor, arttırabiliyormuyuz bilemiyorum.

Ana karakterimizi degistiremiyoruz Adventurer class'ı onun.
Diger 5 karakteri istedigimiz class seçip, istedigimiz tanrıya taptırabiliyoruz.
Combat sırasında,Party'de önde arkada olmak gibi birşey yapmışlar.güzel olmuş bence. Öndekiler melee ataklara karşı bir nevi tank vazifesi görüyor. Arkaya caster,range koyuyorsun istediğin zaman oyun içinde yer degistirebiliyorsun.bazen değiştirmek zorunda da kalıyorsun.

Lockpick var , Yemek cok onemli hava şartına göre yemegin önemi artiyor karlı havada daha zor oluyor daha cok yemek gidiyor fln.(yani daha zor regen. alıyorsun hp mp ) mesela mezarlık vardı kazıp bişeyler cıkarıcaktım 15 str'lı adamım olmadıgı icin cıkaramadım. Müzikler harika story yeni başladım ama cok çeşitli ve detaylı duruyor. 8 tanrı var hepsi ayrı nane. Karakter yaratırken hangisine tapıyorsun diye soruyor birşeyler sectim ama bilmeden tabi. Parlak ısık olanı cleric karakterime verdim fln... :)

Bitkiler topluyosun alchem. var galiba oyunda.(recipe'im yok henüz) Yani oyun cok survivor'a dayalı duruyor. Trap çokça var.

Lockpick'im yoktu mesela 8 saat harcayip chest'i kırabilirsin yazıyordu öyle yaptım ama food kalmadı gg oldum. Oyun izometrik her hareketinde zaman ilerliyor food azalıyor. Food kasabadan alabiliyorsun,kuyudan su içersen artıyor , ormanda meyve bulabiliyorsun vs vs...
Sosyal ağlarda paylaş

Combat ile ilgili cok şey göremedim daha ama cok taktiksel kesinlikle.

kimsenin spell,ability'si yok daha. Mage-spark cleric- heal arcanbe soldier- flaming strike gibi...

8 combat yaptım. Daha 1 lvl alamadım lol
oyun cok zor (3 zorluk derecesi var ortayi sectim)

oyunda meşale var (bitiyor kullandıkça) Mağara veya gece oldugunda zifiri karanlıkta kalıyorsun resmen dikkatlı kullanman gerek
Sosyal ağlarda paylaş

Her karakterin knowledge bölümü var ona göre özellikleri oluyor. Thief'de lockpick detect trap var galiba .agzıma sıcıldı suan traplerden. Eger class'a özelse detect ve lockpick olayı reroll atıp thief atıcam party'ye bi tane. Classa özel mi knowledge'lar yoksa istediğimizi ileride ögrenebiliyormuyuz bilmiyorum.

Biraz web sitesini inceliyim ben,hic bakmadım heh

Suan bir tek ana karakterimde var (adventerur olanda) knowledge.
onunda etkisini ormanda ilerlerken gördüm.

http://i.imgur.com/MYvtJAE.jpg
http://i.imgur.com/noGcpsp.jpg

Oyunun bir diğer güzelliği haritayı iyi araştırın. Normal bir taştan bile birşeyler cıkabiliyor.

Bir de girdigin magarayı temizledin saniyorsun ama heal olup döndünmü gelip geçtiğin yerlerde trap,ambush gibi yeni zorluklar cıkarıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

combat esnasında değişiyor ve şöyle 4'lü sıra var.

http://media.moddb.com/images/articles/1/139/138867/Lords_Of_Xulima_-_Combat_with_Ne.jpg

şimdi warrior'in en sagdaysa, en soldaki adama vuramıyor .O yüzden sola cekmen lazım. Bir de söyle birşey koymuşlar. Mesela Spider var combat'ta web atıyor ve önlü arkalı 2 karakteri kitliyor 5 turn yerini degistiremiyorsun onun.
Başka bir karakter web yiyen adama help ally komutuyla web'ten kurtarabiliyor ama tabi turn'u geçiyor.

Flee olayıda her karaktere ayrı ayrı yapman lazım o biraz can sıkıcı ya. Tamam her karaktere flee yapalım ayrı ayrı ama keşke auto birşey olsa hızlı hızlı sonuçlanabilse...

ayrı ayrı flee olayı o karakterin combat'tan yara almadan kaçmasını saglıyor. (Exp alamaz ama)

Thief olmazsa olmaz yaw.Reroll atıcam şimdi başka çare yok. Lockpick ve trap'e çare bulamadım oyun başı .Belki ileride pişman olurum speller acılınca sadsaf
Sosyal ağlarda paylaş

buyuk mantarlar var oraya geldin mi? sinir krizi geciriyosun. Load atamiyosun uyutuyo,koyuyo uyutuyo,koyuyo olene kadar bekliyosun anasini satayim... Bir de ogre var bi cakiyo triple kill assfsfg

Party nasil sen ?

Ben
Cleric,barbarian,thief,mage,paladin aldim. Paladin'i istemeye istemeye alternatif heal olsun diye aldim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ogreleri daha görmedim kendim 1 party yaptım mantarlar da ölünce party save de yapmamıştım yeniden uğraşmayayım diye hazır party ile girdim iyi gibi gözüküyor şuan bard soldier cleric mage birde thief. Thief sağolsun trapları falan buluyo yok ediyo gücü az ön taraf için ama evasion falan arttırdı mı idare ediyor birde rat cave in sonunda bir tane skeleton var herkese tek attı bildiğin öldürdün mü sen onu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...