Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 üstünde tarih geyiği var onun. bozdururken bi 5-10 lira az veriyor kuyumcular eski tarihlilere, tanıdık yerin yoksa tabi. ama banka hesabının en önemli olayı kaybetme/çaldırma riskin yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 bişi sorcam ya pek anlamam da. şimdi hindistandaki ve arap ülkelerindeki düğünler felan bu altın fiyatlarını etkilermi ya.halk arasında böyle bi söylem varda çok saçma geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 hayır etkilemiyo zaten bizim görüdüğümüz altın fiyatı cash fiyatı değil.Bizim atıyorum bloombergde fln gördüğümüz fiyat farklı hesaplanıyo gold futureLARI fln etkiliyo direk.Artı şuan bilmiyorum takip ediyormusnuz mesela bütün büyük merkez bankları altın alıyor currency war muhabbetinden dolayı ve FED in dolarının değerini düşürme politikasından dolayı ama enteresen bi şekilde altın fiyatı düşüyor. Gümüşte zaten yıllardır manüpüle ediliyor büyük banklalar tarafından muhabbeti var Altına oranla çok daha küçük bi market olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 en iyisi fiziksel altin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Esnaf said: bişi sorcam ya pek anlamam da. şimdi hindistandaki ve arap ülkelerindeki düğünler felan bu altın fiyatlarını etkilermi ya.halk arasında böyle bi söylem varda çok saçma geliyor bana ahaha hsbc reklamlarına inanacaksan işimiz var!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Ayfon said: en iyisi fiziksel altin Ayfon'un dediği, gibi fiziksel alıp stoklayın, sanal hesaplarda asıl sahibi siz değilsiniz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 goldbären said: Esnaf said: bişi sorcam ya pek anlamam da. şimdi hindistandaki ve arap ülkelerindeki düğünler felan bu altın fiyatlarını etkilermi ya.halk arasında böyle bi söylem varda çok saçma geliyor bana ahaha hsbc reklamlarına inanacaksan işimiz var!!!yok abi zaten altınım felan yokta olsada esnaf adamın altını cebinde olur :D sırf meraktan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 90ın altına inmiş. bence bir kaç gün daha düşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Ayfon said: en iyisi fiziksel altin şu doğru bir tespit her ay alıcan abi bir çeyrek altın, koyucan kenara. ileride her türlü küçük-büyük bir kar'a geçiyorsun. ileride dediğim bi 10 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Altini erken emeklilik gibi düsünüyorum ben. Hesabimda para biriktiriyorum, altin düstügü zamanlarda tüm parayla gram aliyorum (999-995 saflik). Söyle bi 10-15 sene sonra patlaticam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 altın yatırım aracı değildir, trade aracıdır canınız yanar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 uzun vadeli trend aşağı yönlü, her yükseliş hareketi satmak için fırsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 altın şöyle yatırım aracı para oldu mu harcıyorsun altın oldu mu kıyamıyorsun abi benim elime ne zaman fazladan para geçse altın almışsa kalmıştır o ama şöyle nakit bırakıyım dedim mi 2 aya kalmaz harcıyorum yok şunu alayım bunu alayım diye :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 bourbon said: FED in dolarının değerini düşürme politikasından dolayı aslında FED in uyguladığı politikanın amacı değer düşürmek değil gerçi benim anladığım ama sonucu bu daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 aynen değer düşürme politikası dediğim quantitative easing , bir nevi para basması yani, oda doğal olarak doların değer kaybetmesine neden oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 2 kilo tarttırayım ben de akşam parlak yerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 CthuLhu said: iş bankası kullanıyorum ben de. daha önceden garnati vardı. garantiye göre çok düşük iş bankasındaki fark. max 1-1.5 tl oynuyor alış/satış. şu anda alış 90,71 satış 90,08 mesela. garantide 13 lira fark gördüm ben geçende, birde otomatik alma talimatı var iptal edemiyorum şubeye gitmeden. zorla satın alıyor ay başında, 2 gün sorna satıyorum direk zarar, yuvama incir ağacı dikildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 abi sorması ayıptır hangi akla hizmet altına otomatik alma talimatı verdin. tam sen almadan bir dakika önce 3 katına çıksa ne bok yicen :D hani olmaz da risk yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Otomatik alma talimatının limiti yok mu yahu? Belli bir fiyat kotasının üstündeysen alma vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 bourbon said: aynen değer düşürme politikası dediğim quantitative easing , bir nevi para basması yani, oda doğal olarak doların değer kaybetmesine neden oluyor. heh tmm. bir an "fed usd değeri düşürmek istiyor" gibi algıladım da "acaba ben böyle boş beleş mi yaşıyorum ne oldu ne bitti haberim mi yok" diye düşünmeye başladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Murray said: Otomatik alma talimatının limiti yok mu yahu? Belli bir fiyat kotasının üstündeysen alma vs gibi. yok maalesef, birikimli altın hesabı olayın adı. şubeye gitmeye vakit bulamıyorum(üşeniyorum) bi yandanda kıl oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 elesso said: CthuLhu said: iş bankası kullanıyorum ben de. daha önceden garnati vardı. garantiye göre çok düşük iş bankasındaki fark. max 1-1.5 tl oynuyor alış/satış. şu anda alış 90,71 satış 90,08 mesela. garantide 13 lira fark gördüm ben geçende, birde otomatik alma talimatı var iptal edemiyorum şubeye gitmeden. zorla satın alıyor ay başında, 2 gün sorna satıyorum direk zarar, yuvama incir ağacı dikildi. şubeye talimat fakslarsan iptal etmeleri lazım. hatta internetten bile iptal olması lazım. öyle saçma şey mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 netten iptal olmuyor ama netten açtırılabiliyor. öyle bir salaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 haklı müşteri hattını ara derim. daha sorun çözücü bir birim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar