imamizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ben de girdi tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 olum darkfall noldu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 e bıraktınız gittiniz hepiniz. hangi serverdasın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 zaviel, guardian tarafı. ya olm IRL PvP yapıyoduk diye bıraktıydık başlamıcaz mı gene? ben subları yenileyene kadar bunu oynayayım dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 oynanır herhalde. zaviel pve serverıymış ya. pve server saks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ben oyunu ilk çıktığında oynadıydım pvp serverında. oyunun open world pvp'si birbirini rahatsız etmek üzerine, başka bi olayı yok sdfg. o yüzden hiç pvp serverına gitme community, kalabalık falan zaten zavielde hep. ha ayrıca istersen yine pvp flag açık oynarsın illa dürtülmek istiyorsan lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Yeni Raidin ikinci bossunu, raidi haftasonuna bıraktığımız için world 26. sırada kestik, Avrupada 8., serverde ise 2. Ciddi denediğimiz ilk gün boss indi. Düsen iki drop da server first di.(Bekleme sebebimiz oyuna gec basladığımız için hit itemlerimizin yeterli olmaması idi.)20 man Progress de Regulos inmek üzere. Oyuna bağlı değil, guilde bağlı bir kadro ile tüm oyunları birlikte oynuyoruz. Bu tarzda oyun oynamak isteyen kişiler için; başta 1 cleric ve olmak üzere 2 kişi eksiğimiz var, zira tüm oyuncularımız tüm raidlere gelemiyor. İlgilenenlere duyurulur. Başvuru için sitemizi biliyorsunuz; www.guildcoexist.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Bugün 12 ye doğru Regulos u da indirdik, gelsin hard mode lar şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 "Rift" oynamak, ilerleme, Türk guildleri konusu: http://www.riftci.com/forum/viewtopic.php?f=121&t=1167 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Güncel link : http://www.riftci.com/forum/viewtopic.php?f=72&t=1062 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 gelirdim de üyelerinizden biri tehdit etti aklımdan bile geçirmemeliymişim başvurmayı ehehe."gavur"larla takılırım ben sorun yok. şaka bi yana zati balık filan avlıyorum öle pek bişi yaptığım yok 1 ayda 56lvl oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 gel bende casual oynuyom osura osura oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Osuran_boğa said: gelirdim de üyelerinizden biri tehdit etti aklımdan bile geçirmemeliymişim başvurmayı ehehe."gavur"larla takılırım ben sorun yok. şaka bi yana zati balık filan avlıyorum öle pek bişi yaptığım yok 1 ayda 56lvl oldum :D İlginç, kim, neden, ne dedi merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 oha o ne lan derin coexist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 kim o polat, ben de 1 ayda 50 olamadım daha. aklıma geldikçe açıyorum dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 bu arada eğer satılırsa mobil aplikasyondan düşen artifactlerle zengin olucam resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Bir şey soracağım. Ben pvp serverinde lvl 60 oldum ama şimdi pve serverine geçmek istiyorum. guardian tarafındayım. Sizin guilde katılabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 pve serverında taraf fark etmiyor. Hepsi tek yürek, hepsi tek bilek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Exodous said: Bir şey soracağım. Ben pvp serverinde lvl 60 oldum ama şimdi pve serverine geçmek istiyorum. guardian tarafındayım. Sizin guilde katılabiliyor muyum? ya konuyla ilgisi yok da 60 level haritalarında pvp durumu nasıl pvp serverlarında? pve'de iyice bayıldım da şu arena patchi gelene kadar bir deneyeyim diyorum. aksiyon falan fazla oluyor mu pvp anlamında? yoksa sadece camperlar mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Open world pvp yalan. Kimse kimseye bulaşmıyor. Şu ana kadar en fazla üç dört kere bana saldıran olmuştur. Herkes gidip questini yapıyor. pvp sadece arenalarda. O nedenle pvp serverinde olmanın bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Pvp sadece dynamic eventler sırasında dönüyor, rift invasion olduğu zaman falan. Veya işte instant adventure yaparken iki grup karşılaşırsa oluyor. Güzel zevkli geçiyor ama baktığın zaman arena pvpsinden bi farkı yok getirisi falan da yok hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 40 lvlım sürekli pvp flag ile geziyorum günde 2-3 saat max oynuyorum bu süre içerisindede kesin world pvp yapıyorum. randomlarda güzel bazı bölümler keyifli epey eğleniyorum mage olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 İlk PvP serverındaydım. Sürekli saldırı yiyiyordum. Sonra bir guild ile birleşmek için guildece PvE serverına geçiş yaptık. Orada bile event bölgesinde aoe içine girip PvP flagını açtırıp dalan insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Ben de pvp serverında oynuyorum ama kimse dalmıyor sdfss.Madem vurmayacan niye pvp serverında oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar