Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok canım sıkkın

Cipetpet

Öne çıkan mesajlar

Soimyr said:

bunun ötesinde kötü bir insan olduğumu farkettim. başkasına olsa gerçekten üzülür, geçmiş olsun der, akşam dua bile edebilirdim. öte yandan bunun çipetpetin başıan geldigini okuyunca ilahi adalet, lol, dedikten sonra mutlu olup sırıttım sadece.

kötü bi insan olduğunu fark ettiğin pek doğru değil bence, pek insanlık yokmuş sende.

edit:sayfa başı.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şeyleri bende yaşadım kızımda hala da ugraşıyoruz 2,5 yaşında.
belinden sıvı alsınlar araştırdım sıkıntı yokmuş.

muhtemelen kasılması(gözünü sabit tavana dikmesi)

epilepsi den şüphelenmelerine işaret.
sonunda emar isticekler.
madddi imkanın varsa dışarda çektir devlet hastanelerinde sıra cok.

umarım çıkmaz epilepsi falan..

bize 9 ay sonraya gün vermişlerdi emar ve egg için.
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

Soimyr said:

bunun ötesinde kötü bir insan olduğumu farkettim. başkasına olsa gerçekten üzülür, geçmiş olsun der, akşam dua bile edebilirdim. öte yandan bunun çipetpetin başıan geldigini okuyunca ilahi adalet, lol, dedikten sonra mutlu olup sırıttım sadece.

kötü bi insan olduğunu fark ettiğin pek doğru değil bence, pek insanlık yokmuş sende.

edit:sayfa başı.

Bu kadar tas kalpli nasil olabiliyorsunuz? Nasil bir aile terbiyesi ile buyutuldunuz gercekten soklar icerisinde oylece bakakaldim mesaja...
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

Myshkin said:

oğlun sabah ateşli havale geçirdi nabzı sıfırdı, sen bugün başka başlıklara da mesaj atmak suretiyle forumda takılmışsın, şimdi gelmiş paticiğe belden tetkik yaptırmak sağlıklı mıdır diye soruyorsun?

2/10

+1.

http://www.youtube.com/watch?v=bD9q_brphpY
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

Soimyr said:

+1.

şuna sevinebilmek için baya bi zavallı olmak gerekir sanırım.

Su lafa ben de katiliyorum. Adam gercek hayatta dusmanin olsa bile, su cocugun hastaligindan keyif almak, mutlu olmak nedir ya?
Sosyal ağlarda paylaş

umarım hiçbişiyciği kalmaz geçmiş olsun. küçük çocuklarda bu durumlar çok oluyor dikkatli bir ebeveyn olduğun sürece küçük arkadaşımızın bir sıkıntısı olmaz :)
Soimyr said:

günde üç öğün tok karna kitap.
geceleri yatmadan önce biraz düşünce.
sabahları kalkınca bir ölçek mutluluk.
tavsiye ediyorum. zamanla daha iyi bir insan olmanı sağlayabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

Myshkin said:

oğlun sabah ateşli havale geçirdi nabzı sıfırdı, sen bugün başka başlıklara da mesaj atmak suretiyle forumda takılmışsın, şimdi gelmiş paticiğe belden tetkik yaptırmak sağlıklı mıdır diye soruyorsun?

2/10

+1.

oha dışlayın beyler, trollse 0/10 gerçekse -10/10
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

Myshkin said:

2/10

+1.

Bastım şikayeti o yüzden küfürleri içimde saklı tutuyorum.

Kardeşim sana da geçmiş olsun umarım kalıcı bi hasar yoktur ve bi an önce sağlığına kavuşur.Epilepsi gibi hastalıkların artık çözümü var Allah korusun eğer çıkarsa bile tedavi edilir.Ben de epilepsiydim 8-9 senedir tamamen geçti.
Sosyal ağlarda paylaş

Gecmis olsun, kisa zamanda sagligina tamamen kavusur umarim, babasina, anasina hirslanip, ufacik cocugun rahatsizlanmasina sevinip gulumsemek ve bunu marifetmis gibi yazmak pek insancil olmamis. 4chan deki ucubelerin takinacagi tavirlar bunlar, cogunlukta bu tarz tavirlar gorup dogrusunu bu sanmak dogru bir davranis degil soimyr, hatani anlayip gerekeni yaparsin umarim sen de.
Sosyal ağlarda paylaş

Catzede bir misyoner havası sezmedim degil umarım doğru yolu bulursun tadında.

aquila her zamanki gibi mantıklı konuşan nadir tw lerden biri olduğunu gösterdi.

Dartanian sende beni güldürdün, en son sanırım eşcinslelik tartışılan bir başlıkta ismi lazım degil bir arkadaşımızın "umarım kızların oğulların gay/lezbiyen olur" demesi bu kadar güldürmüştü.

bu arada çoçuğunun durumu iddia edilen kadar kötü olan bir anne-baba, en azından o sıfata layıksa son bir kaç gündür patide takılacağına gider çocuğunun başından 1 saniye olsun ayrılmazdı deyip çekiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...