Livered Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 şimdi arkadaşlar bu homeworldlar gibi ama 4*4 tarzında konusu saglam bir simulasyon arıyorum. alpha centauri, galactic civilaziton ve master of Orion serilerini oynadım. tavsiyeleri bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Pek anlamam ama bir zamanlar sins of a solar empire vardı güzel oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Geçen sene bu tarzda bişeyler çıkmıştı. Bayada tartışıldı Gerge fln biliyodur diye tahmin ediyorum. Oyunun isimlerini tam çıkartamadım ama Paradox'un dağıtıcılığını yaptığını hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 homeworld 2 realistic mod mu ne ole bısı vardı ona bak bı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 mass effect oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 nexus jupiter incident var tam 4x4 sayılmaz ama yinede güzel bir strateji oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paradox'un bilmiyorum ben. Endless Space en saglam oyunlardan son cikanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 civ gibi olan var işte endless space. ama grafik olarak direk harita üstünde gibi yani öyle gemidir lazerli kapışma animasyonudur falan bişi yok pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Distant Worlds - Belki de en kapsamlı uzay 4X'i, ama oynanışına alışmak biraz zor. Sword of the Stars 2 - Çıkan yığınla patchten sonra hale yola girdiğini duydum, ama kendim tekrar denemedim daha. Endless Space - Oynanabilirliği diğerlerine göre çok iyi; kısa zamanda oynanışına alışılıyor. hamsilipilav said: civ gibi olan var işte endless space. ama grafik olarak direk harita üstünde gibi yani öyle gemidir lazerli kapışma animasyonudur falan bişi yok pek Oyunu oynadığına emin misin? Savaşları, otomatik yapmadığın sürece, tamamen ayrı ekranda lazerli ve animasyonlu olarak görüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Livered said: homeworldlar, alpha centauri, galactic civilaziton ve master of Orion simulasyon değil bunlar strateji. aksiyon/simulasyon istiyorsan tie fighter, freespace, freelancer, elite 3, wing commander (serisi) güzel oyunlardır. strateji istiyorsan deadlock, startopia, emperor of the fading suns, star wars empire at war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 allah-5 çok güzel bi simülasyön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 drugs iç biladr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Komutan said: Distant Worlds - Belki de en kapsamlı uzay 4X'i, ama oynanışına alışmak biraz zor. Sword of the Stars 2 - Çıkan yığınla patchten sonra hale yola girdiğini duydum, ama kendim tekrar denemedim daha. Endless Space - Oynanabilirliği diğerlerine göre çok iyi; kısa zamanda oynanışına alışılıyor. hamsilipilav said: civ gibi olan var işte endless space. ama grafik olarak direk harita üstünde gibi yani öyle gemidir lazerli kapışma animasyonudur falan bişi yok pek Oyunu oynadığına emin misin? Savaşları, otomatik yapmadığın sürece, tamamen ayrı ekranda lazerli ve animasyonlu olarak görüyorsun. alla alla yanlış hatırlıyorum heralde ben sadece harita üstünden oynuyoruz oyunu diye hatırlıyordum etrafta gezegenler falan şablon şablon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 uzay simülasyonu en iyisi solar 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 dasaaa said: allah-5 çok güzel bi simülasyön Best graphics and endless content. 9.9/10 - Zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Freelancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 4*4 tarzındaysa sins of a solar empire n üstüne yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 sins + expansionlar = GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 X3 - Terran Conflict, Albion Prelude, Reunion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 FTL onadım ıyıce gaza geldim. Yukarıda ki oyunların hangisinde gemi savasları kaliteli? Ya da baska oyunlar var mı? FTL muhtesem ama bırazcıkta grafık ıstıyor ınsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bunlar uzay simulasyonu degil ki uzayda gecen oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Abi sen uzay similasyonu aramıosun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 universe sandbox (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 https://kerbalspaceprogram.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 farklı başlık açmayayım diye yazdım. yoksa silla sim olacak diye birşey yok. gemi üzerine yogunlaşan bir şey olsun tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar