Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzay simulasyonu arıyorum

Livered

Öne çıkan mesajlar

Distant Worlds - Belki de en kapsamlı uzay 4X'i, ama oynanışına alışmak biraz zor.

Sword of the Stars 2 - Çıkan yığınla patchten sonra hale yola girdiğini duydum, ama kendim tekrar denemedim daha.

Endless Space - Oynanabilirliği diğerlerine göre çok iyi; kısa zamanda oynanışına alışılıyor.

hamsilipilav said:

civ gibi olan var işte endless space. ama grafik olarak direk harita üstünde gibi yani öyle gemidir lazerli kapışma animasyonudur falan bişi yok pek

Oyunu oynadığına emin misin? Savaşları, otomatik yapmadığın sürece, tamamen ayrı ekranda lazerli ve animasyonlu olarak görüyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Livered said:

homeworldlar, alpha centauri, galactic civilaziton ve master of Orion

simulasyon değil bunlar strateji.

aksiyon/simulasyon istiyorsan tie fighter, freespace, freelancer, elite 3, wing commander (serisi) güzel oyunlardır.

strateji istiyorsan deadlock, startopia, emperor of the fading suns, star wars empire at war
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Distant Worlds - Belki de en kapsamlı uzay 4X'i, ama oynanışına alışmak biraz zor.

Sword of the Stars 2 - Çıkan yığınla patchten sonra hale yola girdiğini duydum, ama kendim tekrar denemedim daha.

Endless Space - Oynanabilirliği diğerlerine göre çok iyi; kısa zamanda oynanışına alışılıyor.

hamsilipilav said:

civ gibi olan var işte endless space. ama grafik olarak direk harita üstünde gibi yani öyle gemidir lazerli kapışma animasyonudur falan bişi yok pek

Oyunu oynadığına emin misin? Savaşları, otomatik yapmadığın sürece, tamamen ayrı ekranda lazerli ve animasyonlu olarak görüyorsun.

alla alla yanlış hatırlıyorum heralde ben sadece harita üstünden oynuyoruz oyunu diye hatırlıyordum etrafta gezegenler falan şablon şablon
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...