Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 22. Hafta | Akhisar Bld. - Galatasaray | 15.03.2013 @20.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

harrykewell said:

Kadro ;

Muslera, Sabri, Dany, Semih, Riera, Hamit, Selcuk, Yekta, Sneijder, Burak, Umut...

ilk yarıda fark olur gibime geliyor

Bence ikinci yarı başında Umut yerine Drogba girmeli, en azından 45 dakka sahada olmalı bugün

Ohh be 4-4-2 rahatladım valla. Çok güzel görünüyor kadro. Keşke izleyebilseydim maçı :/
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadro 4-3-1-2 gibi dizilir umarım. transferler yapılalı beri o dizilişi sahada bi görmek istiyorum. işler mi bilmiyorum ama tam oynayabilecek adamlar var şu an. tabi riera-sabri'nin kanatları domine etmesi lazım bu durumda, belli olmaz o da.

ama 4-4-2 oynayıp sneijder'i sola çekeceksek çok verimli olmaz bence.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Guntekin onayin bugunku yazisini okuyun bakin cok guzel analiz etmis. Hangi gazete oldugunu animsamiyorum ama. Adam cok mac izliyor ve hic fena degil teknik analizleri.

Vatan'da yazıyor o, hatta dediğin buysa harika yazmış evet

http://haber.gazetevatan.com/Haber/514685/1/Gundem

Sondaki Kırmızı forma geyiğinde de çok haklı, beni de çok rahatsız ediyor hep kırmızı forma ile oynuyor olmamız...
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Guntekin onayin bugunku yazisini okuyun bakin cok guzel analiz etmis. Hangi gazete oldugunu animsamiyorum ama. Adam cok mac izliyor ve hic fena degil teknik analizleri.

Güntekin said:

G.Saray'da Drob­ga ta­kı­ma gi­rin­ce ye­ni dü­ze­nin na­sıl ola­ca­ğı­nı her­kes me­rak edi­yor. Sa­rı-kır­mı­zı­lıların 4-2-3-1 dü­ze­nin­de oy­na­ma­sı gol so­run­la­rı­nı be­ra­be­rin­de ge­ti­re­bi­lir

G.Saray, Tür­ki­ye Li­gi­’n­de mev­cut ve iyi iş­le­yen 4-4-2’ye de­vam et­me­li. Drog­ba-Bu­rak ve­ya Drog­ba-Umut iki­li­si ar­ka­la­rın­da ser­best oy­na­yan bir Sne­ij­der ve Ha­mit-Me­lo-Sel­çuk 3’lü­sü en ide­al çö­züm gi­bi gö­zü­kü­yor.

Abi iyi diyorda o 442ye kanat dayanmaz otoban yaparlar kanatları, kanatsız 433 gibi bişey adamın dediği.

Ve Drogba varsa hele arkasında da 10 numaran varsa mecbur tek forvet oynanır, zaten Burakı falan yanına versen piç eder her pozisyonda topa salça olup sonra Drogbadan dayak yer asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...