escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 bu ligde ne piçlikler yapılıyor :) çok görme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 heeea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 luganonun şu haraketi vardı eskilerden. rıdvan bilerek basmamış falan diyordu ahaha http://video.itusozluk.com/v/397f0c44cd2477474510e764c2841715/511f7409/1cac/6bad/1cac6bad2ab9e48d747d5d86afcf616cd31d16640_18.mp4 bu tip haraketler bize yakışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ben de onu diyorum işte dfds bize bu tarz şeyler üzerinden laf atacaklar kendilerine bakmalı önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 luganonun piçlikler yapmadığını, çok efendi olduğunu söyleyebilecek bir tane fenerli var mı? ama rieranın hareketinin kırmızı olmadığını söyleyecek milyon tane gsli var. geçiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 hayır bi de riera'nın tekmesini yaz şerefli basın diyorlar twitter'da bu fenerli kafa... ama burak'a yapılan kırmızı kartlık hareket, ceza sahasının dışında topa el ile müdehale eden akhisarlı oyuncu, drogba'nın penaltısı... bunlar ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Arkadaş ben de galatasaraylıyım ama bu kafayı da anlamıyorum tamam bizim adamlarımızın da bacaklarını kırmaya yönelik hareketler oldu bir sürü kartlık pozisyon verilmedi vs. falan ama bunlar Riera'nın yaptığını haklı çıkartmıyor ki? Amrabat'ın durduk yerde kaleci topu tutmuşken saçma sapan ayağını kaldırıp eliyle topu itmesini de haklı çıkartmıyor. Tamam çoğu Fenerli sadece Akhisar'ın pozisyonu için konuşuyor olabilir ee? Bunu o kadar garip karşılamamak lazım yarın öbür gün de bir sürü Galatasaraylı Fener'in bir maçında karşı takımın pozisyonlarını görmezden gelip Fener'in yaptıkları üzerine konuşacak diğer ülkeleri bilmiyorum ama Türkiye'de futbol tartışmalarının doğasında bu var yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 riera nın yaptıgı hareketi haklı cıkarmıyor. ama madem adalet bekcisiyiz once futbolcunun saglıgını tehlikeye dusurucek adamların atılmasını savunalım gotlugu yapanların atılmasını da savunuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 biz diyoruz ki hep var böyle şeyler iki tarafta da, tutup birilerinin birilerine sürekli böyle böylesiniz demesi komik oluyor anlatabildim mi? yani tamam bu pozisyonlar var yapılıyor da yani bu şekilde hakarete varacak ithamlarla dile getirmek sinirlendiriyor taraftarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 anlatamadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 peşime bir troll daha takıldı spark, cempostacı, tatar süper üçlü oldunuz dfs ekime kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 biri koysa da görsek riera'nın hareketni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Bu Riera Melo'dan dayak yediginde de sebeplerini saklamisti kulup. Adamda bir bozukluk var sanki. Oyle pek de ornek sporcu degil sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 https://twitter.com/MarioBaloltelli/status/302750156309266433/photo/1 fan hesabı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=01l4Ox4BdJ0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Drogba ne güzel alda at demiş burağa ama boş kaleye dokunamamış topa... atsa 2 asist 1 gol drogba Drogba ilk maçı 1 asist 1 gol ama ama ama yaşlı koşamıyor emekli vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Drogba hakkında yaşlı formsuzlaşmış vb şeyleri en çok ve devamlı olarak söyleyen buradaki Rerore nikli Gsli troll elemandı, neyseki bölüm banı falan yedi galiba da kurtulduk saçmalıklarından. Drogbaya laf etmek Rıdvanın harcı değildir, toplasan 3 sene top oynadı hep sakat hep sakat. Hatta bu ülkede laf edebilecek eski oyuncu/teknik adam bile pek yok, bu yorumculardan da bitek Sergen harbi dobra dobra konuşuyor beklentisizce korkmadan, kalanların alayı onun bunun yancısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 sergende boş muhabbet yapıyor çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Ya Sergen de bin tane takım gezdi az oynadı toplasan, ama çok zeki adam, çok görmüş geçirmiş futbol dünyasında. Ve zeki adamın futbol yorumu da çok zevkli oluyor, üstüne Rıdvan gibi Selçuk Yula Ümit Aktan vb. gibi yağcılık peşinde değil, çatır çatır söylüyor gördüğünü, ben seviyorum tarzını valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 bir de harrykewell bölüm banı yese topicler shitposter-free olcak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 fenn said: Drogba ne güzel alda at demiş burağa ama boş kaleye dokunamamış topa... atsa 2 asist 1 gol drogba baya kötü verdi drogba, 3 adım önüne attı 1 adım önüne yerine. burak dokunamadı değil yani. gözünüze perde inmesin drogba diye yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Evet zaten kendi de sinirleniyor zaten verdiği pasa sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 hayır o drogba o yanlış pas veremez!!!1!1 adam baya özür diledi çok kötü yere attım diye hala neyin kafasıyla buraka sövülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 "Tatar Ramazan" said: Ya Sergen de bin tane takım gezdi az oynadı toplasan, ama çok zeki adam, çok görmüş geçirmiş futbol dünyasında. Ve zeki adamın futbol yorumu da çok zevkli oluyor, üstüne Rıdvan gibi Selçuk Yula Ümit Aktan vb. gibi yağcılık peşinde değil, çatır çatır söylüyor gördüğünü, ben seviyorum tarzını valla. barnacle said: sergen de boş muhabbet yapıyor çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ZA4e1kurZws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar