Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 22. Hafta | Akhisar Bld. - Galatasaray | 15.03.2013 @20.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Arkadaş ben de galatasaraylıyım ama bu kafayı da anlamıyorum tamam bizim adamlarımızın da bacaklarını kırmaya yönelik hareketler oldu bir sürü kartlık pozisyon verilmedi vs. falan ama bunlar Riera'nın yaptığını haklı çıkartmıyor ki? Amrabat'ın durduk yerde kaleci topu tutmuşken saçma sapan ayağını kaldırıp eliyle topu itmesini de haklı çıkartmıyor. Tamam çoğu Fenerli sadece Akhisar'ın pozisyonu için konuşuyor olabilir ee? Bunu o kadar garip karşılamamak lazım yarın öbür gün de bir sürü Galatasaraylı Fener'in bir maçında karşı takımın pozisyonlarını görmezden gelip Fener'in yaptıkları üzerine konuşacak diğer ülkeleri bilmiyorum ama Türkiye'de futbol tartışmalarının doğasında bu var yapacak bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Drogba hakkında yaşlı formsuzlaşmış vb şeyleri en çok ve devamlı olarak söyleyen buradaki Rerore nikli Gsli troll elemandı, neyseki bölüm banı falan yedi galiba da kurtulduk saçmalıklarından.

Drogbaya laf etmek Rıdvanın harcı değildir, toplasan 3 sene top oynadı hep sakat hep sakat. Hatta bu ülkede laf edebilecek eski oyuncu/teknik adam bile pek yok, bu yorumculardan da bitek Sergen harbi dobra dobra konuşuyor beklentisizce korkmadan, kalanların alayı onun bunun yancısı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Sergen de bin tane takım gezdi az oynadı toplasan, ama çok zeki adam, çok görmüş geçirmiş futbol dünyasında.
Ve zeki adamın futbol yorumu da çok zevkli oluyor, üstüne Rıdvan gibi Selçuk Yula Ümit Aktan vb. gibi yağcılık peşinde değil, çatır çatır söylüyor gördüğünü, ben seviyorum tarzını valla.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Ya Sergen de bin tane takım gezdi az oynadı toplasan, ama çok zeki adam, çok görmüş geçirmiş futbol dünyasında.
Ve zeki adamın futbol yorumu da çok zevkli oluyor, üstüne Rıdvan gibi Selçuk Yula Ümit Aktan vb. gibi yağcılık peşinde değil, çatır çatır söylüyor gördüğünü, ben seviyorum tarzını valla.

barnacle said:

sergen de boş muhabbet yapıyor çoğu zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...