BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Sniejder ortalayacak Drogba bombalayacak fazla maceraya girmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 BulletRide said: geri çektipozisyonu bi kac kere daha izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 3 kisi drogbaya kosarken burak bosta kaliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 BulletRide said: Abi adamın verkaçı bile başka. Akigo maçı olması falan kriter değil, herif top oynamaya gelmiş Adam zaten Sneijder oyundan çıkmadan önce çok temiz bir pas atmıştı da Burak'a topu verirken biraz sert verdi anlaşmazlık oldu 3. gol kaçtı orada gol kaçınca adam üzüldü elini başının arasına koydu sonra da ellerini kendine kızarcasına yere savurdu. Belli yani adam hırsından bir şey kaybetmemiş hala kazanmak için oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ben orada sneijdere üzüldüm ya, burak verse hem kendi kral olacak hem de sneijder siftah yapacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 drogba zaten daha oyuna girerken oynamak için geldiği belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Bunneh said: Amrabat zaten o pozisyonda neyin kafasını yaşamış hiç bir fikrim yok benim. Hani kendi kendime düşündüm bir futbolcu niye bu hareketi yapar ama anlam veremedim bir türlü. amrabat ve hamit "ama biz de yıldızız :(" kafasını yaşıyorlar. inatla pas vermemeler, pozisyonu bencilce harcamalar, topu öldürmeler... yazık bunlara resmen futbol dersi verdiler drogba-sneijder-burak-drogba tek pas zinciri ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Yahu adam imzayi atti, takima katildi, gol bile atti ama hala inanamiyorum GS'de olduguna. Ruyadan uyanacak gibi hissediyorum. Insallah su 1.5 seneyi 15 seneymis gibi uzun uzun yasariz. Hic bitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 bu sene biraz daha başarı gelirse ünal başgan uçurur bizi. ulan takım bomba oldu ya. şu an şl de dahi şu kafa golünü atıcak adam 1-2 tanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Abicim benim ayar oldugum nokta.. Galatasaraylıların %90'nının içinde bulundugu apaçivari trip... -Abii iştee drogba yaaa.. -Drogba yaa İNSANMISIN SEN ?!?! ..aa gerçekten mi ..? adam zaten kimdir nedir ne degildir belli.bu tripler ne insanmısın sen.. falan sanki 16 yasında wonderkid çıkardı gs ve tüm dünya hayretler içersinde adamı izliyo. ulan adam zaten belli.. kimdir nedir.. Apaçi gibi tepkiler tripler.. O gs tv'deki maçı sunanların tripleri falan.. abii hıh... drogba yaaahh.. falan lan bsg derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 adam galatasaray'da ama. chelsea'de degil artık. kacırdıgın nokta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 OĞLUM DROGBA LAN. totem yapıyordum son 4-5 haftayı izlememiştim ama sırf drogba için izledim lan.elim ayağım titredi oyuna girince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Bizimde bi anti-totem bulmamız lazım bu konu ile ilgili. Webo > Drogba mı yazsak her maç =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Çok kaliteli bir oyuncu. Takımı inanılmaz ateşledi. Maçı canli izleyemedim bir skor sitesinden takip ediyordum. Bir baktım drogba girdi 5 dakika sonra gol attı sonra gol attırdı çıldırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 durum aynen şu: sevil teyze de ünal aysal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Sanal ortamda Drogba'nın gol attığı kale için mübarek kale diye geyikler dönüyor. Sebep ise Muslera'nın gol attığı kale ve Hakan Şükür'ün en çok gol atan futbolcu olduğu maçta gol attığı kale olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 biraz daha zorlasalar kale hakkında daha neler cıkar kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 fenn said: 2-1 gs alır goller şınayder selçuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Riera yerdeki adamın beline basıyor, geçen haftada yine kırmızılık iş yaptı ama tık yok adama, FENERASYON RERORE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 görüntülerden ceza verebilirler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 inşallah 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 goruntulerden ceza varsa biz de 4 tekmenin cezasını isteyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 "Tatar Ramazan" said: Riera yerdeki adamın beline basıyor, geçen haftada yine kırmızılık iş yaptı ama tık yok adama, FENERASYON RERORE kasti bişi yok. pozisyon gereği üstünden zıplamış duramamış ayarlayamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 heee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 yaptığı bariz piçlik bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar