Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 22. Hafta | Akhisar Bld. - Galatasaray | 15.03.2013 @20.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Abi adamın verkaçı bile başka. Akigo maçı olması falan kriter değil, herif top oynamaya gelmiş

Adam zaten Sneijder oyundan çıkmadan önce çok temiz bir pas atmıştı da Burak'a topu verirken biraz sert verdi anlaşmazlık oldu 3. gol kaçtı orada gol kaçınca adam üzüldü elini başının arasına koydu sonra da ellerini kendine kızarcasına yere savurdu. Belli yani adam hırsından bir şey kaybetmemiş hala kazanmak için oynuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunneh said:

Amrabat zaten o pozisyonda neyin kafasını yaşamış hiç bir fikrim yok benim. Hani kendi kendime düşündüm bir futbolcu niye bu hareketi yapar ama anlam veremedim bir türlü.

amrabat ve hamit "ama biz de yıldızız :(" kafasını yaşıyorlar. inatla pas vermemeler, pozisyonu bencilce harcamalar, topu öldürmeler...

yazık bunlara resmen futbol dersi verdiler drogba-sneijder-burak-drogba tek pas zinciri ile.
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim benim ayar oldugum nokta.. Galatasaraylıların %90'nının içinde bulundugu apaçivari trip...

-Abii iştee drogba yaaa..
-Drogba yaa İNSANMISIN SEN ?!?!

..aa gerçekten mi ..? adam zaten kimdir nedir ne degildir belli.bu tripler ne insanmısın sen.. falan sanki 16 yasında wonderkid çıkardı gs ve tüm dünya hayretler içersinde adamı izliyo.
ulan adam zaten belli.. kimdir nedir.. Apaçi gibi tepkiler tripler.. O gs tv'deki maçı sunanların tripleri falan..
abii hıh... drogba yaaahh.. falan
lan bsg derler adama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...