Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 22. Hafta | Akhisar Bld. - Galatasaray | 15.03.2013 @20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yine bir cuma maçı yine bir avrupa maçı öncesi. bakalım 1 puanla kapatacağız gibi duruyor.

AKHİSAR BELEDİYESPOR-GALATASARAY
STAT: 19 Mayıs
SAAT: 20.00
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: LİG TV

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Oğuz, Emrah Eren, Sonko, Uğur, Çağdaş, Kenan, Emin, Bilal, Sertan, Bruno, Gekas
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Dany, Riera, Selçuk, Yekta, Hamit, Sneijder, Amrabat, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: FatihTerim
Mesaj tarihi:
Eternal said:

Abi fenerbahçeliyim totem motem degil..
çok yüklü gs handicap girdim.
kesinlikle yenmesi lazım gs'ın ciddi yatırdım çünkü.

kazanacaksın kardeş sen de kazanacaksın galatasaray sayesinde :)
Mesaj tarihi:
Bu hafta Hamit'i izleyin. Performans bekliyorum. FT bence epey bi talaş almıştır kenarlarından hamitin.

Bir de eli kulağında, belki bu maç değil ama jeneriklik amrabat schineider organizasyonları bekliyorum ben bu takımdan.
Mesaj tarihi:
Ya dibimdeymiş maç, ben düne kadar Akhisar'da sanıyordum ki adamlar Manisa'da oynuyormuş maçları, gerçi biletler anında tükenmiş ve her Anadolu takımı gibi 70 TL'den açmışlar biletleri. Aslında bulsam hala gidebilirim İzmir'den 45 dakika stad, çıkışta da Manisa kebabı
Mesaj tarihi:
4-3-1-2 çıkacağınız sanırım. Olması gereken taktik bu bence fakat kritik Schalke maçlarından önce de 4 haftada 3 farklı formasyon da denenmemeli. Akhisar'ın zayıf rakip olması sebebiyle de olabilir

İlk 11:

Muslera-Sabri-Semih-Dany-Riera-Yekta-Hamit-Selçuk-Sneijder-Burak-Umut
Mesaj tarihi:
Kadro ;

Muslera, Sabri, Dany, Semih, Riera, Hamit, Selcuk, Yekta, Sneijder, Burak, Umut...

ilk yarıda fark olur gibime geliyor

Bence ikinci yarı başında Umut yerine Drogba girmeli, en azından 45 dakka sahada olmalı bugün
  • Yeni Oluştur...