Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Yine bir cuma maçı yine bir avrupa maçı öncesi. bakalım 1 puanla kapatacağız gibi duruyor. AKHİSAR BELEDİYESPOR-GALATASARAY STAT: 19 Mayıs SAAT: 20.00 HAKEM: Halis Özkahya YAYIN: LİG TV AKHİSAR BELEDİYESPOR: Oğuz, Emrah Eren, Sonko, Uğur, Çağdaş, Kenan, Emin, Bilal, Sertan, Bruno, Gekas TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Dany, Riera, Selçuk, Yekta, Hamit, Sneijder, Amrabat, Burak TEKNİK DİREKTÖR: FatihTerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 tabiki favori olarak gidiyoruz ama daha önceden de söylediğim gibi içimde kaybedeceğimiz yönünde bir his var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ankete Gekas'ın golü var şıkkının eklenmesini talep ediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Aslında bundan sonra GS maçlarında anket seçeneklerini "Drogba / Hamit / Sabri" olarak değiştirmeyi düşünüyorum ben daha çok "Galibiyet / Beraberlik / Malubiyet" yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Abi fenerbahçeliyim totem motem degil.. çok yüklü gs handicap girdim. kesinlikle yenmesi lazım gs'ın ciddi yatırdım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 TE VE CC ÜH ÜN ÜZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Eternal said: Abi fenerbahçeliyim totem motem degil.. çok yüklü gs handicap girdim. kesinlikle yenmesi lazım gs'ın ciddi yatırdım çünkü. kazanacaksın kardeş sen de kazanacaksın galatasaray sayesinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Bu hafta Hamit'i izleyin. Performans bekliyorum. FT bence epey bi talaş almıştır kenarlarından hamitin. Bir de eli kulağında, belki bu maç değil ama jeneriklik amrabat schineider organizasyonları bekliyorum ben bu takımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Gekas gide gide Akhisara gitti, nedir bu adamın şanssızlığı ya, harbi salak bizim orta sıra takımlarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bol zencili bir takım olduk, gidip bir de zencinin ağababasını aldık, başarı kesin artık. akhisara çok büyük sempati besliyorum ama yazık etmeye gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 hava nasıl hava? zemin nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 futbola musait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 napacan patates mi ekecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 lutfen drogba oynasın. cok izlemek istiyorum bu mac. resmen heycanlanıyorum lan adamın oynuycagını dusununce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 %100 oynar bu maç terim sonradan oyuna sokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ya dibimdeymiş maç, ben düne kadar Akhisar'da sanıyordum ki adamlar Manisa'da oynuyormuş maçları, gerçi biletler anında tükenmiş ve her Anadolu takımı gibi 70 TL'den açmışlar biletleri. Aslında bulsam hala gidebilirim İzmir'den 45 dakika stad, çıkışta da Manisa kebabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Theridone said: napacan patates mi ekecen evet patates ekicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 yeşil boya sıkıyorlardı en son çimlere eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 San Siro'nun zemini gibi oldu yalnız görüntü itibariyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 4-3-1-2 çıkacağınız sanırım. Olması gereken taktik bu bence fakat kritik Schalke maçlarından önce de 4 haftada 3 farklı formasyon da denenmemeli. Akhisar'ın zayıf rakip olması sebebiyle de olabilir İlk 11: Muslera-Sabri-Semih-Dany-Riera-Yekta-Hamit-Selçuk-Sneijder-Burak-Umut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Kadro ; Muslera, Sabri, Dany, Semih, Riera, Hamit, Selcuk, Yekta, Sneijder, Burak, Umut... ilk yarıda fark olur gibime geliyor Bence ikinci yarı başında Umut yerine Drogba girmeli, en azından 45 dakka sahada olmalı bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 drogba oyuna girmese ft onu kadroya almazdı bence rahat olun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ammmaaaaan Drogba geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 1 ay sonraki maçın topicini neden şimdi açtınız? STSL 22. Hafta | Akhisar Bld. - Galatasaray | 15.03.2013 @20.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 yanlışlık olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar