Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 istanbul içi araba kullanan kaldı mı abi sene 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ahmedinejad said: Bir de su var şoföre tekme atıyor adam. Sonra bacak omuza yapıyorlar elemanı. http://www.iha.com.tr/sofore-ucan-tekme-15566-735-vid Oha bu cok iyiymis, sofor baya haketmis ya la, elemanin kaseye el atmis cekil diye. Sonra tacizler bakmalar, tekmeyi iyi oturtmus valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Olay nedir bilmiyorum ama gene de iett şöförlerinin büyük çoğunluğunun şerefsiz ve karaktersiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Fren pedalına asılmak gibi hayvanlıkları yüzünden yakınımda oturan yaşlı teyzenin ameliyat dikişini attırdılar bir seferinde. 2-3 kez de uyarmıştı, yavrum frene gaza yavaş basabilir misin, ameliyat oldum diye. Şerefsiz dinlemeyip, köklemeye devam etti ondan sonra kadının ağrıları artınca durumu farketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=FZB_ZjR6dCo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ayıoğlu ayı kaç yaşında adamı bulmuş ezdikçe eziyor vurdukça vuruyor, inş cezasını ertelemez mahkemede içerde de birisine artislik yapar o koca götünü çizerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Adamdan lastik kayış sesi çıkıyor lan ahaha. Arabayı ufak görünce herhalde kadın şoför zannetti. İnsan umduğunu değil bulduğunu yiyor tabi. Neyine güvendin kapıyı açtın be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 açmasa da girerdi o vandal. bok çuvalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 1:40 lardan sonra bildiğin nefret den aşk doğmuş..gülemiyorum da patron burda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 özellikle pazartesi ve cuma günleri akşam 6'dan sonra köprü, mecidiyeköy, maslak gibi bölgeler için geliyor; http://www.youtube.com/watch?v=o1tj2zJ2Wvg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Lan adamın cüsseye bakıyorum, attığı yumruklara bakıyorum, şöför emminin çoktan faint olması gerekmez miydi ? Yoksa cüsselinin içi boş mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bence panda abi profosyonel bilerek sakatlamadı amcayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuşmaları anlayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Olayın uzun versiyonunu buldum. Şoför bayağı bildiğin herifi defalarca sağda sıkıştırmış, üzerine doğru sürmüş otobüsü, adam laf edince de bayağı küfretmiş. Benzer olaylar özellikle otobüs ve tır şoförleri tarafından (sanırım büyük araç kullanmanın verdiği ego boostuyla) çok sık yapıldığından ve şoförün bıçak çektiğini de gördüğümden pek üzülmedim şoföre. Adam da zaten muhtemelen bilinçli olarak sakatlamadı. http://www.youtube.com/watch?v=FZB_ZjR6dCo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 İstanbulla alakası yok ki? Standart amele bu. Ülkenin dört köşesinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bildiğin haketmiş bu ama ya ahahaha ne güzel dövmüş. EVET RAHATLADI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 hiç acımam taksici-dolmuşcu-otobüsçü tayfasına.annemi hasteneye zor yetiştirken üzerimize kırıp önümüzde durup yolcu alan dolmuşcu bilirim hemde acil girişinde yemin ederim annem olmasaydı vururdum o sinirle..böyle safkan şerefsiz oluyor geneli.. panda abi az bile yapmış.. birde ayırmaya gelen gerizekalının biri tekmemi attı ahah yanlız tam anlayamdım kime attığını lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Frostbite said: hiç acımam taksici-dolmuşcu-otobüsçü tayfasına.annemi hasteneye zor yetiştirken üzerimize kırıp önümüzde durup yolcu alan dolmuşcu bilirim hemde acil girişinde yemin ederim annem olmasaydı vururdum o sinirle..böyle safkan şerefsiz oluyor geneli.. panda abi az bile yapmış.. birde ayırmaya gelen gerizekalının biri tekmemi attı ahah yanlız tam anlayamdım kime attığını lol.. ya kadikoyde ara sokaktan ana caddeye cikakcak olan itfaiye konvoyu, o esnada ana caddede giden minibuse anons yapiyor minibus durma devam et diye herif hic sallamayip tam sokagin cikisinda durup yolcu aliyor. 4 araclik itfaiye konvoyu bekliyor oyle. Ozellikle minibus soforleri super mal otesi. Boyle durumlarda dovulmeleri hatta tutuklanmalari lazim. (itfaiye aracinin icindeydim bu arada. yangina giderken yasandi) ha bide sonra itfaiye/ambulans neden gec kaliyor bu mallar yuzunden iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Döven eleman Final Fight'taki Haggar gibi anıra anıra dövmüş resmen. Toplum cinnete 1 kala genel olarak. Her yerde hissediliyor. Sebep olanlara yönelse keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 "nutella yerim" said: abi bu tarz olaylar dunyanın her yerinde olur dünyanın her yerinde olmuyor işte, belki ortadoğuda sık rastlanır ama amerika'da bile yılda bir görülecek olayları, biz her gün yaşıyoruz. insanlar bencil, kibirli ve çıkarcı. yayalara yeşil yanarken yayaların üstüne sürmeyi, yoğun trafikte makas atıp zigzag gitmeyi, 90-120 km hız sınırı olan yerlerde 200-250km ile sürmeyi, yokuş aşağı vites boşta gitmeyi gibi şeyleri marifet olarak görüyorlar ve "usta şöför" olmak adlandırıyorlar. eğer şehir içi 60km'ın üstünde gitmiyorsan mesela "amatör şöför" olarak damgalıyorlar. gecekonduda yaşayan dolmuşçudan, çok büyük paralar kazanan üniversite mezununa kadar insanlarımız hep böyle. eğitim sistemi bozuk, ailelerinde böyle görüyorlar, ehliyet kursları ve sınavları da başıbozuk olunca, her önüne geleni trafiğe çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 izmirde hergün arabalar yayalara ve diğer araçlara sürekli yol verir. trafik neredeyse hiç olmaz. en uzak mesafeye bile 40 45 dakikada gitmek mümkündür. hız cezasını 20 30 bilmeyen dışında neredeyse kimse yemez. canım izmir güzel izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ama domates hala domat işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 chrome said: izmirde hergün arabalar yayalara ve diğer araçlara sürekli yol verir. trafik neredeyse hiç olmaz. en uzak mesafeye bile 40 45 dakikada gitmek mümkündür. hız cezasını 20 30 bilmeyen dışında neredeyse kimse yemez. canım izmir güzel izmir. arabalarin yayalara yol vermesi, her mesafeye 40-45 dakkada gitme meselesi dogruda, trafigin hic olmamasi kafadan sacma olmus. Bu yil 5 kere geldiysem izmire 5inde de trafikte takildim kaldim 50 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 arkadaş 2012 verilerini aktarmış sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 içimin yağları eridi eğer suç şöförünse ki şöförün gibi duruyo hal ve hareketlerinden, bana bıçak çekse bi yerini kırmadan bırakmazdım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 chrome said: izmirde hergün arabalar yayalara ve diğer araçlara sürekli yol verir. trafik neredeyse hiç olmaz. en uzak mesafeye bile 40 45 dakikada gitmek mümkündür. hız cezasını 20 30 bilmeyen dışında neredeyse kimse yemez. canım izmir güzel izmir. Bu da küllüyen yalan. Izmirde trafik ışıklarına uyan yok. Istanbulda en azından eds-mobese diye kırmızı ışıkta geçme yok. Gerekli gereksiz heryerde ışık var insanlar dayanamayıp kırmızıda bir süre sonra beklemeyip geçmeye başlıyor izmirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar