Lectre Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Merhaba arkadaşlar, bir spor salonuyla anlaştım yarın gidip kayıt yaptırıcam. Küçük mütevazi bir yer, öyle çok profesyonel olduğunu sanmıyorum fakat aylık ödeme kabul ettiği için burayla anlaştık şimdilik :) Öncelikli amacım kilo vermek ve ardından vücudumu geliştirmek, özellikle kol ve karın bölgesini. Tecrübeli arkadaşlara sormak istedim dikkat etmem gereken bir şey var mı diye. Ya da ne bileyim bir supplement desteği gerekir mi ilk aşamada? Cevaplar için teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Isınmadan başlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 + madde kullanma hiçbir zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 - madde bulabilirsen kullan. ama çabuk kullan. antimatter anında yok oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 komik mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 eğlenceli benim için. zikkooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 yeterince siskosun gibime geldi spor salonuyla olacak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Kolculuk yapma, vucudundaki tüm kasları çalıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bintane topic var kardeşim beleşcilik olmaz ki ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 madde nedir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 @zikko: tamamdır ^^ @fin: bu kadar stalker olma bünyeye zarar bak ben söylüyorum bi rog nicki için ^^ @Killer: :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 hile yapma. az kilo kaldır ama sadece hareketin hangi kasları çalıştırması gerekiyorsa o kasları hisset. yanından suyunu eksik etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Zikko said: komik mi ? valla ben begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Mal said: hile yapma. az kilo kaldır ama sadece hareketin hangi kasları çalıştırması gerekiyorsa o kasları hisset. yanından suyunu eksik etme. hah su. bak bu iyi oldu hatırlattığın saol ^^ bir before after yaparım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 her set arasında volta atar gibi git gel sudan bi yudum iç sonra tekrar git gel bi yudum daha iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 suyu iç evet ama dikkatli iç abanma. çok da içme. başlarda insanın midesi kolay kalkıyor sonra kusmamak için çırpınma bi de sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ne ara öğrnedin lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 deneme/yanılma abi -50ydim -10 falan oldum işte dsjfhsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Zikko said: komik mi ? komik ayni da zamanda bilgilendirici yer yer dusundurucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Gittim bugün, 20 dk şu bisiklet gibi olan ama oturmadan yapılan hededen yaptım, 20 dk eğimli koşu bandı, 16x5 set zimbabve pressmidir nedir şu bacaklarını ittirerek inip kalktığın hededen sonra 5 set eğilip kalkma muhabbetini yapacaktım ağırlıklarla 3. sette pes ettim, koç yarın yürüyebilirsen gel kol çalışıcaz dedi oy.. Dışardan çok kolay gözüküyordu, kaç yıldır sporsuzsun dedi 22 yıl dedim sonra abandı zaten 5 dklık yolu 15 dkda yürüdüm eve geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 hacı sen boyunu kilonu yazmamışın buraya ya da ben görmedim. bot topiğinde gördüm 1.97? sıkıntılı boyun var kolay gelsin. omurgaya dikkat et hilal şeklini alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 düzenli bir yatış kalkış saatin olmasına dikkat et seviyorum diyorsan günde 1 taneden fazla kola içme akşam 7 den sonra yemek yeme spora gitmeden 2 saat önce karnını doyur spor çıkışından sonra protein ile beslen yiyecek halim yok diyorsan protein tozu kullan (kişisel taviyem hiç kimyasal kullanmamak) gün aşırı spora git hareketleri yavaş ve düzgün yap önemli olan seti bitirmek değil o seti düzgün bir şekilde yavaş yapabilmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Wolas said: seviyorum diyorsan günde 1 taneden fazla kola içme diyorsan protein tozu kullan (kişisel taviyem hiç kimyasal kullanmamak) gün aşırı spora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 medyadan betersin kes yapıştırlar ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Akşam spordan çıktıktan sonra ne yiyoruz? İş>spor>ev saat 9 oluyor benim, hadi iş yerinde sandiviç mandiviç atıştırıyorum en az 1 saat önceden yemiş olmak için ama çıktıktan sonra da yemek yenmez ki o saatte. Yoğurt ve meyve yiyorum. Uygun mudur? Protein tozu ırt zırt pas geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar