Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Newb 101

Lectre

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar, bir spor salonuyla anlaştım yarın gidip kayıt yaptırıcam. Küçük mütevazi bir yer, öyle çok profesyonel olduğunu sanmıyorum fakat aylık ödeme kabul ettiği için burayla anlaştık şimdilik :)

Öncelikli amacım kilo vermek ve ardından vücudumu geliştirmek, özellikle kol ve karın bölgesini. Tecrübeli arkadaşlara sormak istedim dikkat etmem gereken bir şey var mı diye. Ya da ne bileyim bir supplement desteği gerekir mi ilk aşamada?

Cevaplar için teşekkürler :)
Sosyal ağlarda paylaş

Gittim bugün, 20 dk şu bisiklet gibi olan ama oturmadan yapılan hededen yaptım, 20 dk eğimli koşu bandı, 16x5 set zimbabve pressmidir nedir şu bacaklarını ittirerek inip kalktığın hededen sonra 5 set eğilip kalkma muhabbetini yapacaktım ağırlıklarla 3. sette pes ettim, koç yarın yürüyebilirsen gel kol çalışıcaz dedi oy..

Dışardan çok kolay gözüküyordu, kaç yıldır sporsuzsun dedi 22 yıl dedim sonra abandı zaten 5 dklık yolu 15 dkda yürüdüm eve geri.
Sosyal ağlarda paylaş

düzenli bir yatış kalkış saatin olmasına dikkat et
seviyorum diyorsan günde 1 taneden fazla kola içme
akşam 7 den sonra yemek yeme
spora gitmeden 2 saat önce karnını doyur
spor çıkışından sonra protein ile beslen yiyecek halim yok diyorsan protein tozu kullan (kişisel taviyem hiç kimyasal kullanmamak)
gün aşırı spora git
hareketleri yavaş ve düzgün yap önemli olan seti bitirmek değil o seti düzgün bir şekilde yavaş yapabilmektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Akşam spordan çıktıktan sonra ne yiyoruz? İş>spor>ev saat 9 oluyor benim, hadi iş yerinde sandiviç mandiviç atıştırıyorum en az 1 saat önceden yemiş olmak için ama çıktıktan sonra da yemek yenmez ki o saatte.

Yoğurt ve meyve yiyorum. Uygun mudur? Protein tozu ırt zırt pas geçiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...