Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

aylık ücret yok, f2p oyun.

gerçi bilmiyorum böle 3-4 saniyeliğine invul veren flaskler var mıdır? öyle olsa basarım flaski, o ara shield recharge olur, bakarım keyfime.

im*mortality gem olarak var basınca gayet emekli başcavuş yapıyor fekkat süresi çok az onuda kasıncaya kadar garabetler bağlıyor adamı. kasarım diyosan vereiym.
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

reampage said:

abi ggg ceee diyip orb of regret satsa 1 dolardan köşe olur mu acaba hehe.

Kan emici ranger modeline çok inandım ya resmen 25 orb felan lazım ama.

satayım ben sana 1 dolardan lazimsa sdas

Yok ya exaltedım ve başka orblarım var takasa gitsem 20 tane regret çıkarırım ama etik olmaz para ile almam haa reelde takas olur, sana steamden bi oyun alırım istersn sdklfjsdlf
Sosyal ağlarda paylaş

Black_Lupin said:

Xenocide said:

aylık ücret yok, f2p oyun.

gerçi bilmiyorum böle 3-4 saniyeliğine invul veren flaskler var mıdır? öyle olsa basarım flaski, o ara shield recharge olur, bakarım keyfime.

im*mortality gem olarak var basınca gayet emekli başcavuş yapıyor fekkat süresi çok az onuda kasıncaya kadar garabetler bağlıyor adamı. kasarım diyosan vereiym.

immortality gem neymiş yav? işime yarayabilir ileride şu CI passive'ini alırsam. nick neydi senin
Sosyal ağlarda paylaş

Baya yalan o immortality ya. Zaten endurance charge demek physical damage az alan karakter demek, bide üstüne sadece physical immunity vermesi çok gereksiz. Böyle vaal tanklarken one-shot vuruşuna karşılık basıp hohoho vaaldan kaçmıyorum ego tatmini harici faydası yok sdf.

Bu arada ES dolduran flask gelecek diye bir söylem vardı. Ne derece offical hatırlayamadım şimdi. Ama templar tarafında life regeni ES regen yapan bi keystone ya da notable var aklınızda olsun. Combattan çıkmak gerekmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

blood magic üzerine bir sürü build var ya patates değil, immortal axe'in dediği gibi ultra gereksiz. oyunda 1 anlık olan bir burst yok zaten, ya hep burst ya hiç burst değil asdasd.

ES flask gelecekti ama ne oldu bilmiyorum

Tek başına gem olarak mantıklı değil ki abi pasifi okda gemi abartı yüzde 200 son levelda mana yükseltiyor ne bilim onu kompanse edicek hp regeni karşılayabiliosan zaten tamamen o builde git pasif skillini al saçma gelio bana.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

eğer bir map 1.5% vermeye başladıysa, hiç ölmezsen 66 mapte level atlıyosun ona satire yapmıştım.

haa dsfgdfs desync yiyip 20 mobun arasında bulmazsam 10 saniye sonra kendimi ölmüyorum.
2 tane 67 %1.5
20 tane %15
133 map yapıyor aslında 67 map olarak.
69 dan aşşağısı kurttarmıyor ama droplar çok ama çok kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

indiffer43 said:

Bugun merciless biter level 65 filan olurum. Map tavsiyeleri bekliyorum. Hangi leveldan once maplara baslamamak lazim? 70 level maplerinden once sadece alteration ve transmutation basiyoruz degil mi? Rare yapmaa degmez heralde? Ek olarak cartographers chiseller de 70 lvl mapleri oncesi anlamsiz sanki? Son olarak ise resleri fullemeden mape girmek direk olum mu?

hepsine evet. 70 e kadar docks yada city of sarn kas.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...