Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Kafa şişirecek biri durum değil. Yardımcı olunacak ne varsa oluruz da oyunun skill sistemi gerçekten çok çetrefilli. Onun yapayım bunu ekleyeyim derken illa ki ilk karakter çöp oluyor. Bunu böyle drama yapmayın. Hepimize oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Peki paticik hangi serverda? server olayi varsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Server yok da, league'ler var. Standart ve Hardcore hep var ancak diğerleri devamlı değişiyor ve süreli oluyor. Şu an yanlış bimiyorsam şu şekil: 1- Standart 2- Domination (Standarttan çok farklı değil ve Şubatta tüm karakterler standarta dönecek) 3- Hardcore (Karakter ölünce giden) 4- Nemesis (Hardcore'un zorlusu. Karakter ölürse Hardcore'a düşüyor buradan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 nemesiste ölne standarta düşmüyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 düşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Oyun şuan acayip lag'lı. Sorun bende mi diye globalden sordum adamlarda şuan çok lag var falan diyor. Siz de durum nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Bugün inanılmaz bir lag var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 6. wurm molt düştü lan bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 http://i.imgur.com/38CJK3k.jpg bu ne eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 cold damage rollü çok düşük, 1 ex a yakın bişey anca eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 300 dps one hand weaponları 10-15 chaosa satıyorlar, sağlam kazık olur 1 ex veya civarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Nigger_of_the_sand said: Benim gibi tüm instance haritasını açıp bütün yaratıkları öldürme takıntısı olan başka biri var mı? Act 2'de işkenceye dönüştü oyun bu yüzden. Act 3'e geçtim bakalım bu nasıl olacak. selamlar abi . meraktayim takinti demissin abartarak mi soyledin yoksa hakikaten oldurmezsen hepsini cok mu rahatsiz oluyorsun ? Bu konuda hayatinda benzer durumlar oluyor mu ? sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Sparkcaster said: piety mi? frost moda geçince pillar arkasına saklancan full resist cap + armor capte bile çok vuruyo yok su yeni gelen boss. Kendisi degil de spawnladigi unique minionlari var onlar vuruyor sanirim cold. Bu arada yeni gelen support gemler de muthismis. Cast when damage taken a molten shield+decoy totem+ice nova linkledim super rahat oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Freezing Pulse buildleri hala geçerli mi ? Siz hangi class ve build kullanıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 act 3'de warehouse district ne pis biyermiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Ben bu oyundaki desync'den bıktım. Bıkkınlık veriyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 tvdesin su an selami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Ya o konuya girme. Üye olurken o an ben de tv'de görüp yazmıştım öylesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Dsync kurtuluşu yok. Sadece etkisini azaltma yolu var. O da range dps caster dps tarzı karakter yapmak. Yoksa melee ile verem olursun. Bir de belli başlı moblarda dsync aşırı var. Meselea charge atan act 1 kuşları. Özellikle iskelet olanlar. Abi kaldır şu mobları oyundan. Yemin billah dsync muhabbeti yüzde 60-70 azalır. Ne zaman map açsam ve bu yokuş aşağı freni patlamış kamyon gibi charge atan kuşlar gelse dsync inanılmaz derecede artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 niye la selami kral adamdır seviorum ben şarkılarını sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Shadow actim kotumu ettim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Class pek farketmiyor. Marauder dan bile caster yapabiliyorsun. Hangi talent ağacından ilerlediğin önemli olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Evet o desync muhabbeti act3'de de kobralarda kanser ediyor Zaten hasar aldı mı kaçan yaratıklar, bi de desync yardımcı olunca daha beter oluyor nefret ediyorum kobralardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 nasil ya hala varmi desync sorunu lol melee oynamak tam iskence ya bu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 EU olması dsync illetini arttırıyor mu ? Stream izliyorum arada kripp vs. falan hiç dsync ile karşılaşmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar