Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

Server yok da, league'ler var. Standart ve Hardcore hep var ancak diğerleri devamlı değişiyor ve süreli oluyor. Şu an yanlış bimiyorsam şu şekil:

1- Standart
2- Domination (Standarttan çok farklı değil ve Şubatta tüm karakterler standarta dönecek)
3- Hardcore (Karakter ölünce giden)
4- Nemesis (Hardcore'un zorlusu. Karakter ölürse Hardcore'a düşüyor buradan)
Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

Benim gibi tüm instance haritasını açıp bütün yaratıkları öldürme takıntısı olan başka biri var mı? Act 2'de işkenceye dönüştü oyun bu yüzden. Act 3'e geçtim bakalım bu nasıl olacak.

selamlar abi .
meraktayim takinti demissin abartarak mi soyledin yoksa hakikaten oldurmezsen hepsini cok mu rahatsiz oluyorsun ? Bu konuda hayatinda benzer durumlar oluyor mu ? sagol
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

piety mi? frost moda geçince pillar arkasına saklancan full resist cap + armor capte bile çok vuruyo

yok su yeni gelen boss. Kendisi degil de spawnladigi unique minionlari var onlar vuruyor sanirim cold.

Bu arada yeni gelen support gemler de muthismis. Cast when damage taken a molten shield+decoy totem+ice nova linkledim super rahat oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Dsync kurtuluşu yok. Sadece etkisini azaltma yolu var. O da range dps caster dps tarzı karakter yapmak. Yoksa melee ile verem olursun.

Bir de belli başlı moblarda dsync aşırı var. Meselea charge atan act 1 kuşları. Özellikle iskelet olanlar. Abi kaldır şu mobları oyundan. Yemin billah dsync muhabbeti yüzde 60-70 azalır. Ne zaman map açsam ve bu yokuş aşağı freni patlamış kamyon gibi charge atan kuşlar gelse dsync inanılmaz derecede artıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...