Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

herhangi bir yarışa filan girmedim ama o yarışma penceresi ne kadar iyi düzenlenmiş ya. saat bilgisi kendi time zone dan , tıklıyosun yarışa ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor kim önde her şey görünüyor.bende saat 11 dekine bi katılayım diyorum aklıma geldi de bu yarışmalarda aynı karakteri mi kullanıyruz her seferinde sıfırdan mı başlıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Ben d3 oynamayadevam etmiyorumda bu gidişle patlıcak buna inanmaya başladım
Gerçekten saçma sapan işler.
71lv map bossu piety 9,000 dmg vurdu bana? 9,000 dmg ne lan?
capped resist lan capped 75.. 9,000 nedir.. melee oynayan kesemicek mi bunu şimdi. tek yedim lan 8900hp ile.
oyunu ZOR yapmakla MAL olmak arasındaki farkı kaçırmışlar.
HADİ BOSS YAPALIM MELEE KESEMESİN,9.000 VURSUN EHEHEHE OLDSCHOOL HARDCORE GAMING YEAAA kafası neyin kafasi anlamıyorum.

Totalde 71 72 73 maplerden 20 tane açtım bugün-bak bugün diyorum önceki günlerde bir sürü açtım- hepsi minimum %70 quantity. 5-6 kişi girdim hepsine.
Sonunda ne oldu? 20 taneden 1 tane 73 kalanindan hep 66 67 68 69 70 mapler düştü.. Lan 87 olcam neyin 66 dropu 73 level mapte? 74lv ve üstü map göremedim,IRL luck falan değil bildiğin gerizekalıca bir sistem.

Betayız ama biz daha lölölö diyorlarda IRL money shop açtıysan beta falan değilsin kardeşim. OpenBeta sadece bahanen oluyor saçma salak buglara sistemlere.

evet bu bir nerd ragedir.
oh be
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

patlayacak kadar etkili bir oyun degilki :)

patlasa ne mantar gibi kimsenin haberi bile olmaz. patlayan oyunlarin gumburtusu cok olur.

bu kemik oyuncusu ile devam eder ara ara.

Eve-o yu 500k kişi oynuo ama en iyi mmo ödülü almaya doymuo adamlar.

Buda böle işte 300bin kişi oynar ama en iyi hacknslash olduğu gerçeğini değiştirmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni bu işi biliyor ya, diyaplo3ün yanında esamesi okunmaz poenin. Konsol desteği var mı? Hayır. AH sistemi var mı? Hayır. Berbat gerçekten ıyy

GodBlessStoya said:

Betayız ama biz daha lölölö diyorlarda IRL money shop açtıysan beta falan değilsin kardeşim. OpenBeta sadece bahanen oluyor saçma salak buglara sistemlere.

Çok haklısın pampa, lanet olsun böyle oyuna!! Bırak git bence belalarını bulsunlar!!!

yalnız stashine talibim. Bide üstündeki armora. Silaha uygun karakterim yok ama yaparız bi tane..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...