LethE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ekranın sağ altına bak hani skillerinin resimleri felan var, oradaki 2. slot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 O slotu orta tuşla degil baska bi tusla kullanmak istiyorum demiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 evet evet onu demek istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 autohotkey ile yapan olmuş. ona bi bakın o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faith Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Loot olayı için düzenleme yapmaları lazım 10 sn süresi olmalı en azından lootun. Her girdiğim partide kavga gürültü sen aldın ben almadım kavgası bıkkınlık geldi artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/80909 Şu tarz bir Bow Marauder yapmayı düşünüyorum. Nasıl gideri var mı sizce ? Bir de Cleave gem level atlatmıyor bazıları. Düşünceniz nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 o bu değilde geçerliliği kalmamış oyunların bile bölümleri varken path'in hala bir bölümü olmaması kahrediyor biz değerli kullanıcıları!. saldırın yiğidolar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yarışlara girin çok sürekleyici, hem 2-3 unique koyarsınız kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 herhangi bir yarışa filan girmedim ama o yarışma penceresi ne kadar iyi düzenlenmiş ya. saat bilgisi kendi time zone dan , tıklıyosun yarışa ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor kim önde her şey görünüyor.bende saat 11 dekine bi katılayım diyorum aklıma geldi de bu yarışmalarda aynı karakteri mi kullanıyruz her seferinde sıfırdan mı başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 heriflerin mantalite genel olarak çok başarılı ya valla helal olsun hepsine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 neymiş şimdi bu oyun , olmuş mu , yoksa patinin klasik kısa süreli heveslerinden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Diablo 3 den hallice.3-5 aya millet sikilip birakir muhtemelen yada f2p oldugundan , shopda dengesiz item vs satilmaya baslanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Cacik said: neymiş şimdi bu oyun , olmuş mu , yoksa patinin klasik kısa süreli heveslerinden mi endgame hariç olmuş. Yani 87 levelden sonra kasmaya kalktığında kasamıyosun, 74+ map lazım, onlarda uniqlerden daha az drop rate sahip sanırım. kanser olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 hizi kesilmis olayin gibi. bir baska oyunda insallah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 şu oyun patlıcak diye muhalif takılıp d3 oynamaya devam edenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 patlayacak kadar etkili bir oyun degilki :) patlasa ne mantar gibi kimsenin haberi bile olmaz. patlayan oyunlarin gumburtusu cok olur. bu kemik oyuncusu ile devam eder ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Ben d3 oynamayadevam etmiyorumda bu gidişle patlıcak buna inanmaya başladım Gerçekten saçma sapan işler. 71lv map bossu piety 9,000 dmg vurdu bana? 9,000 dmg ne lan? capped resist lan capped 75.. 9,000 nedir.. melee oynayan kesemicek mi bunu şimdi. tek yedim lan 8900hp ile. oyunu ZOR yapmakla MAL olmak arasındaki farkı kaçırmışlar. HADİ BOSS YAPALIM MELEE KESEMESİN,9.000 VURSUN EHEHEHE OLDSCHOOL HARDCORE GAMING YEAAA kafası neyin kafasi anlamıyorum. Totalde 71 72 73 maplerden 20 tane açtım bugün-bak bugün diyorum önceki günlerde bir sürü açtım- hepsi minimum %70 quantity. 5-6 kişi girdim hepsine. Sonunda ne oldu? 20 taneden 1 tane 73 kalanindan hep 66 67 68 69 70 mapler düştü.. Lan 87 olcam neyin 66 dropu 73 level mapte? 74lv ve üstü map göremedim,IRL luck falan değil bildiğin gerizekalıca bir sistem. Betayız ama biz daha lölölö diyorlarda IRL money shop açtıysan beta falan değilsin kardeşim. OpenBeta sadece bahanen oluyor saçma salak buglara sistemlere. evet bu bir nerd ragedir. oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Kanuni said: patlayacak kadar etkili bir oyun degilki :) patlasa ne mantar gibi kimsenin haberi bile olmaz. patlayan oyunlarin gumburtusu cok olur. bu kemik oyuncusu ile devam eder ara ara. Eve-o yu 500k kişi oynuo ama en iyi mmo ödülü almaya doymuo adamlar. Buda böle işte 300bin kişi oynar ama en iyi hacknslash olduğu gerçeğini değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Kime gore en iyi. Cok buyuk cikarimda bulunmussun kendi fikrine gore. Bir daha yapma bunu :) Gec koseye hemen heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 en iyi hack and slash şuan common sense e göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Kanuni bu işi biliyor ya, diyaplo3ün yanında esamesi okunmaz poenin. Konsol desteği var mı? Hayır. AH sistemi var mı? Hayır. Berbat gerçekten ıyy GodBlessStoya said: Betayız ama biz daha lölölö diyorlarda IRL money shop açtıysan beta falan değilsin kardeşim. OpenBeta sadece bahanen oluyor saçma salak buglara sistemlere. Çok haklısın pampa, lanet olsun böyle oyuna!! Bırak git bence belalarını bulsunlar!!! yalnız stashine talibim. Bide üstündeki armora. Silaha uygun karakterim yok ama yaparız bi tane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar