bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 GodBlessStoya said: beyler bingila ban. şikayet ettm asdasd kendi iki hesabım arasında oyun taşıttım, kimseyi hackleyecek vakte sahip değilim. o vakiti çalışarak geçirip parası ile alıyorum, daha hızlı hehe. vitality ve immortal baya patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faith Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 %17 fire arrow var bişeyler edermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 burada dediğine göre, quality her %5 arttığında gem'in fiyatı 1 gcp artıyor. Artık ne kadar doğru bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 o skilli kullanan varmı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 her gcp %1 artış vermiyomu? 5 e 1 çok fiyat kırmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 skill e göre değişir, eğer light. arrow olsaydı belki doğru olabilirdi fakat fire arrow kimse kullanmıyor satamazsın bilem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 gleoddyn said: burada dediğine göre, quality her %5 arttığında gem'in fiyatı 1 gcp artıyor. Artık ne kadar doğru bilemiyorum. öyle bir hayali kural var ama maalesef geçersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 4L imperial bow alsam süper olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 6 slot 2 2 2 linklenmiş level 50 bow düştü ilk el aldım lan die sonra baktım çok düşük level yere attım partideki apaçiler kapıştı sdklfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 1 chaosu yere atmisin sdfgsgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Aluriel said: 4L imperial bow alsam süper olacak düz mü istiyn craft icin? ara sira cikio almiyorm bile beyaz-mavi istiosan ayirayim lootladigimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 2-3 tane daha var bende o bi chaoslar yalan valla neler satamıorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ben orbları koymak için yeni stash tab aldım öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 abi.... 6 socketli itemleri verndora ver sana 7 jeweller verir o da 1 chaos değerinde işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 GodBlessStoya said: Aluriel said: 4L imperial bow alsam süper olacak düz mü istiyn craft icin? ara sira cikio almiyorm bile beyaz-mavi istiosan ayirayim lootladigimda evet ya craft için, çok iyi olur valla ayırırsan, veririm ben de bir iki bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 vermene gerek yok abi ayipsin, düşsün ayirir veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faith Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Yanlış yazmışım gemi burning arrow olacak quality 17 değilmiş 16 %7 raise specter %9 ice shot falanda düştü kullanan varsa vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 yeni acc actim,hacklenen acc'i silip attim.sifirdan karakter kasiyorum,yeni karakter kasacak varsa,kapim acik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 abi forumda bişi okudum sanırım suppporter title tiplere rollback atmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 hani nerde var mi link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 heh buldumhttp://www.pathofexile.com/forum/view-thread/175155/page/1 rezillik resmen neyse bunu soyledigin iyi oldu.i'm done with this game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Abi supportera roll back yok naaptiniz adamin durum baska cuatomer service hatasindan account baska biirine verilmiş sadece ona roll back yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 supporter title nereden çıktı, nasıl okuyorsunuz. adamın durumu tamamen alakasız. biri adam gibi davranıp GGG support görevlisine account'un e-mail adresini değiştirmiş. hesap kendisininmiş gibi gösterip, e-mail'ını "gerçekten" ona ait olan bir e-mail'a aldırmış. kısaca GGG supportta çalışan biri çok ağır bir şekilde sıçmış. hacklemeye çalışan adam e-mail'ı kendi üzerine alınca şifreyi değiştirmiş ve accountu hacklemiş. tamamen GGG tarafında olan bir sorun. adamların support ekibinin noobluğu. kullanıcı tarafında hiçbir açık yok. tamamen GGG tarafında. diğer hacklenenlerin durumu farklı, GGG tarafında herhangi bir bilgi sızdırılması yok. eğer öyle olsaydı hepimizin hesapları şimdiye kadar boşaltılmış olurdu zaten, küçük bir azınlığın değil. GGG nin tek hatası bu tarz hacklenmelere karşı daha iyi bir korunma sistemi geliştirmemiş olması (yani bir kişi oldu da yanlış bir linke tıkladı, veya başka bir sayfadaki şifreyi kullandı yine de e-mail confirm gibi veya authenticator gibi bir şey ile kullanıcı tarafındaki hack i de azaltabilirler) ben yeni karakter kasıyorum bu arada, eklersin devam edersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bu arada supporterlara ayrıcalık olabilir, olmalı zaten B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Diamond supporterlardan birinin postu vardı Chris oyun, soundtrack dvd si ve kocaman poe nin u ya basınca gözüken mapini Poster yapıp yollamış. Oyun içinde kozmetik birseyler verirler/vermişlerdir en fazla. Bu arada Race eventine katılmayı düşünen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar