senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 peki harcliklarimi biriktireyim ben bayramda da iyi para geldiydi buyuklerimin elini opunce hmss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 skyrim grafikleriyle minecraft yaptılar da almadık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 eskiden bedava flash oyunlar vardı sonra bunlar yakaladılar yeşil ışığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 arcane said: o zaman harçlığınızı biriktirir triple A oyun alırsınız harçlığımız birikene kadar AAA+ oyun zaten bu minecrap grafikli oyunların fiyatına düşüyor. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Sparkcaster said: skyrim grafikleriyle minecraft yaptılar da almadık mı? minecraft gibi bi oyunu battlefield 3 grafikleriyle yapman şu şartlarda mümkün değil, ama bazı oyunlar sırf hipsterlık yapmak için "pixel graphics" kullanıyor, tembelliğe kaçmak tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 hangi oyunlar onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Sparkcaster said: skyrim grafikleriyle minecraft yaptılar da almadık mı? skyrimi mario grafikleriyle verelim? http://www.youtube.com/watch?v=vvPtExLAIv8 Skyrim. Rated E for everyone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 böyle bir oyun olamaz. 4 saatlik gameplay'im vardı. bir yere geldim easy mode oynayanlar için trapler önemsiz, istediğiniz gibi girin minvalinde bir tabela vardı. bende oh ne güzel trap bana koymaz çünkü easy modda oynuyorum dedim. bir girdim spike trap instant kill aldı. ffUUUU diye kapattım. bi de spamlaması iyi değil abilityi, bir süre sonra çok yoruyor parmağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 hammerwatch oynıcak var mı? humblebundle veriyor multi gireyim dedim girdim ilk kez oynuyorum yardım pls dedidiğim gibi kicklediler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 realm of the mad god vardı beleş. hem onu hem bunu oynayan biri var mı? nasıl kalıyor mad god'a göre? edit: mad god'a tekrar baktım da vazgeçtim grafikleri görünce asdgha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 game development ile gram alakam yok ama otursam ugrassam eminim su heriflerden kat be kat guzel grafikli oyun cikaririm ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 2-3 gün sonra "more than average of 5 küsür dolar" kısmı iyice düşerse alırım ben bunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Çok kötü oyun ben co-op yaparız diye aldım arkadaşa, 30 dakka sonra oyun kendini ele veriyor sildim. Diablo 1 co-op yapın ama buna bulaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar