Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

word dosyalarını pdf e çevirme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayır 2010 versiyonu vardı, daha önce bir kez yüklemiştim. Sonra hep başkaları bilgisayara format attığı için yüklemedim hiç. Şimdi hatırlattınız sağolun, varolun tekrar yükledim. Sorunum da hallolmuş oldu.
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Word'den Save as diyip PDF seçmek?

oha abi yıllardır saçma sapan programlar kullanıyordum şu iş için. mal oldum ayrana soda döktüm içiyorum şu anda :S
Mesaj tarihi:
Bence o programı önce bir ISO dosyasına yükleyin sonra Daemon Tools ile bir sanal CD sürücü oluşturup mount edin ve oradan çalıştırarak sanal printer oluşturun.

Word -> SAVE AS
Mesaj tarihi:
baktim da..

+94000 pdf file var serverda.
0 xps...

bi tane bende var xps dosyasi pc'de. autocad'in o da.

basarili format olmak ile marka lideri olmak arasindaki cizgi bu sanirim.
zaten dosya boyutlarina ve cpu yuklemesine falan da baktiginizda xps, emf rakip olamayacak formatlar.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Herkes pdf kullaniyor zaten. Biz de pdf kullaniyoruz buroda. Adliye de kullaniyor. Herkes kullaniyor. Kotu bir format oldugunu degistirmez ama bu.

Guvenli degil, standartlari yok gibi, ufak bir hazirlama probleminde sistemi cokertecek kadat yoruyor, bir suru nedeni var daha.
Mesaj tarihi:
xps cok iyidir, pdf cok kotudur demek hipsterlik sadece.

calisiyor, dosya size'i dusuk, resimli ve uzun raporlari karsilastirdiginizda cpu'yu cok daha az yoruyor.

-ama efendim kullanicilarin %0.1 karsilaabilecegi sorunlar var.

duz hipsterliktan baska bisi degil.
Mesaj tarihi:
ben bitsin derken fixed bir şey değil reflowable bir şeye geçelim demek istemiştim. zibilyon insan her işini telefondan hallediyor artık. ihtiyacım oluyor bazen doküman pdf iniyor, zoom in out yapana kadar mekân kapanıyor abi.

o bir çay içip üç saat oturanların hepsi pdf mağduru mesela.
Mesaj tarihi:
bak su daha mantikli ve isabetli bir yorum.

ben de pdf'lerde interaktif chart eklenebilsin istiyorum. o kadar sart ki bu. 40 sayfa grafik vermek yerine tek sayfa grafik. 1.grafik icin klikle, 2.icin klikle. print out yaparken bu sayfalari ayri ayri cikartsin 1 to 40 seklinde.

saniyorum xps'i de microsoft kakalamasina ragmen xls ya da bi ile entegre bir dynamic chart hedesi yok (gerci xls'in chartlari da berbat. sadece bu xls chart vasatligi icin bi ve hatta daha iyisi R kullanilir) olsa xps'i orta-buyuk projeleri olan sirketlerin her biri hizlica kullanmaya baslar sanirim.
  • Yeni Oluştur...