paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 çok uzun süre traş olmadıysam berbere gidiyorum,5 dakika da tertemiz olup çıkıyorum. Ondan sonra da her gün herhangi bir jiletle traş oluyorum. Öbür türlü sakalım çok uzayınca kendim kesmeye çalıştığım zaman eziyet şurada bir tutam kıl kaldı, dur şurayı da alayım, favoriler yamuk mu oldu acaba ? Diye bir yığın uğraşıyorum ayrıca boyun altı bölgesi bildiğin aslan yelesi kıvamına geliyor oraya mecburi tersten girmek zorunda kalıyorum. Bu kadar uzun uğraşlar sonucu her halükarda tahriş oluyor, bazı yerlerde kanama oluyor derken kendimi param parça etmiş gibi hissediyorum. O yüzden bence ilk önce berber sonra günlük traş düzeni daha iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Selam, Açıkçası ben duş sonrası traş olurdum ama boyun ve çene kısmında baktığımda hafiften deriyi de kazıdığımı görürdüm. Bir de duş öncesi traş olayım dedim ve o konularda gayet rahat ettim. Askerde de o sebeple sabah traşları sıkıntı olmuyordu :) Bir çok yerde sıcak suyla kompres yapılmadan traş yaparsanız ciltte yanma olur denir. Her traş sonrası yanma oluyor ama duş öncesinde bende daha az yanma oluyor. Limon kolonyasını da basınca misss... Ben 2 paso atttım için yüzüme, sıcaktan mayışmış bir ciltte sakalımın ters dönme riski var. Açıkçası berberin usturayla yaptığından daha iyi netice çıkartıyorum. Deri ne kadar gergin o kadar iyi bana göre. Traş köpüğü olarak da jel tercih ediyorum. Evde Philips traş makinası var. Her sabah traş olayım diyorum ama ı-ıhh gıcık ediyor. Cildim yağlı olduğu için kaymıyor ve tahriş ediyor. Zaten ıslak/nemli cilde makina ile dalmak katliam; 2-3 günde bir jiletle almak en iyisi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 fusion benim suratımı kaşındırıyor ya traş sonrasında, aftershave + balsam kullanmama rağmen üstelik; başkasında var mı böyle bir sıkıntı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Ya benim sakalların hepsi farklı yönden çıkmış anasını satayım düzelcek düzelcek diye diye her traştan sonra 3 4 gün çile çekiyorum.Düzelmiyor anasını sattığımın kılları ya var mı bi çözüm bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Uzun süre traş olmayınca elbet kaşınıyo bogaz bölgesi fena oluyo vs. Aksere giderseniz bu sorunu çözebilirsiniz, cilt alışıyor zira dasasd Sonra gelince yine bir süre kesmiyorsun yine sorun başlıyor. 3 Krtik nokta var: 1- Traş öncesi suratını ıslatma. Çok uzunsa önce makina ile kısalt sonra traş. Jel yerine köpük kullan. Hassas ise cilt, şu yeşil gillete kullan. 2- Traş sonrası bol soğuk suyla yıka, hatta soğuk su altında beklet. Ilık su ve sıcak su iyi gelmiyo, bunun tekniksel bir açıklaması var zira. 3- Traş köpüğü gibi, traş losyonları da (traş markası ürünleri) sakalın bir an önce çıkmasını tetikleyecek içerikllere sahip. Bunların rahatlatıcı etkisini pek gören duymadım. 2 gün kırmızı gıdı ile dolaşıp geçiyor. Veee o kırmızılığı engellemek için her traş sonrası ''Hametan'' sürüyosunuz. Tahriş kremi inanılmaz bişe valla teşekkür edersiniz. Sarı olanından alın 7 lira eczanelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Akhlaur said: Ya benim sakalların hepsi farklı yönden çıkmış anasını satayım düzelcek düzelcek diye diye her traştan sonra 3 4 gün çile çekiyorum.Düzelmiyor anasını sattığımın kılları ya var mı bi çözüm bilen ? Bende de var ayni sorun. Berbere sordum da, duzelmez onlar hic bosuna canini yakma dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 tellos said: Uzun süre traş olmayınca elbet kaşınıyo bogaz bölgesi fena oluyo vs. Aksere giderseniz bu sorunu çözebilirsiniz, cilt alışıyor zira dasasd Sonra gelince yine bir süre kesmiyorsun yine sorun başlıyor. 3 Krtik nokta var: 1- Traş öncesi suratını ıslatma. Çok uzunsa önce makina ile kısalt sonra traş. Jel yerine köpük kullan. Hassas ise cilt, şu yeşil gillete kullan. 2- Traş sonrası bol soğuk suyla yıka, hatta soğuk su altında beklet. Ilık su ve sıcak su iyi gelmiyo, bunun tekniksel bir açıklaması var zira. 3- Traş köpüğü gibi, traş losyonları da (traş markası ürünleri) sakalın bir an önce çıkmasını tetikleyecek içerikllere sahip. Bunların rahatlatıcı etkisini pek gören duymadım. 2 gün kırmızı gıdı ile dolaşıp geçiyor. Veee o kırmızılığı engellemek için her traş sonrası ''Hametan'' sürüyosunuz. Tahriş kremi inanılmaz bişe valla teşekkür edersiniz. Sarı olanından alın 7 lira eczanelerde. Sana çok kanım kaynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Adam olayı çözmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 nivea balsam sürüyorum suratım kıpkırmızı olduğu için yumşak yumşak geziyorum sonra resmen bütün vücudum yumuşuyor sfsds 25 yaşına geldim hala sakallarım düzgün çıkmıyor benim 1 ayda anca biraz uzar gibi oluyor,askerde baya faydasını görücem galiba :D 17-18 yaşındayken ilk tüyleri görünce bir heves koşa koşa 400 liralık makine almıştım braunun bir modeli jeli vardı hassas ciltler için jel takıyosun içine ayarlıyorsun miktarı fln. güzel bir alet hala onu kullanıyorum hatta sinek kaydı olmamak için favori düzeltme kısmını kullanıyorum bazen kirli sakal bırakıyor tam istediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Gilette proglide benim sıkıntımı çözdü bayağı. Kürt sakalı olanlar ne yapar bilmiyorum ama ben tersten almayı da denedim, sıkıntı yaratmadı. (Gilette'in kullan atlarından sonra devrim niteliğinde sdfsdf) Almadan önce şunu söylemeliyim, 2 büyük sıkıntısı var: (birisi bana özel olmak üzere) Oynar başlığı çok oynuyor, ben alışık değildim çok, iyice bastırarak kesiyorum, zira yüzümün hatlarını takip etsin diye bırakınca doğru düzgün kesemiyor. Öte yandan reklamlarda görmüşsünüzdür arka üst kısmında da jilet var favori düzeltmek, burun altını traş etmek vs. için ve eğer siz de benim gibi favori üzerindeki köpüğü sıyırmak ve favorinizi keseceğiniz noktayı belirlemek için jiletinizin arka yüzünü kullanıyorsanız alışana kadar bayağı sıkıntı çekeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 benim de böyle bir sorunum vardı. sonra internetten okuyup bir yöntem denedim. iyi bir traş bıçağı alıyorsun. banyoya girip her zamankinden daha sıcak bir suyla duş alıyorsun sonra haliyle pamuk gibi olan sakalarını güzel bir traş bıçağı ve traş köpüğü yardımıyla kesiyorsun. ya aslında bu yöntem berberlerde uygulanan buharlı traşla aynı mantık ama bunu yap derim. he eğer dersen zamanım yok bunu yapmaya sabah işe gidiyorum aceleyle oluyorum. o zaman benim bilgim burda bitiyor. yani ona vericek bi tavsiyem malesef yok. bu arada mach3 turbo candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar