kavurma Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 http://im.cdn.md/img/logo/buyuk/1.gif http://im.cdn.md/img/logo/buyuk/455.gif İlgili haber İlgili görseller http://img.haberler.com/galeri/29/galatasaray-manchester-united-maci_2561_b.jpg http://hm.cdn.md/img/haberbuyuk/a/antalyaspor640kupamersinsev_b.JPG http://imgz.vol.io/rotahaber/newpics/news/200120131358122941740_2.jpg http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Images/Haber/Resized/02-12-2012-Mehmet-%C3%96zdilek.jpg galatasarayın ligin 2. yarısında beşiktaş maçı dışında galibiyeti bulunmuyor. eğer bu hafta da puan kaybederse ligin tepesi tekrar kızışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Gollu beraberlik olur, Drogba mactan once yumruk sov yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Antalya düşüşte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Besiktas maci sayilmiyor mu? sneijder i ilk kez 11 de izliycez, buraktan patlama bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 hiç toteme gerek yok ezer geçeriz Allahın izniyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 staddayım. 1 puan garanti o yüzden. ama fazlası zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Antalya iyi kontraya cikiyor,Gs nin bekleri alan bosaltirsa skinti yasayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 En az 3 tane sallarız Antalya lig yarışından kopar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Diarra açık alanda yakaladı mı sağlam kontra forveti, Antalya yılların kale önüne otobüs çeken takımı fakat lig 2.'si olarak geliyor Arena'ya, futbol oynamayı düşüneceklerdir. Antalya maçlarımız genelde sıkıntılı hep bizim, Sneijder ortalar Burak bombalar 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 antalya açık futbol oynuyor, sanmıyorum gs puan versin. kendi oyununu oynarsa iki tarafta kalite farkı ile gs alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 4-2-3-1 gibi bir taktikle çıkıyoruz sanırım, çoğu yerde öyle veriliyor kadro ben bunu anlamıyorum. 4-4-2 bozulacaksa bu 4-3-1-2 olacaktı güya. Neyse. Burak ve Amrabat ilk 11'e dönüyor, formda Sabri Eboue'yi kesiyor. Muslera Sabri-Dany-Semih-Riera Yekta-Selçuk Hamit-Sneijder-Amrabat Burak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 söz konusu gs olunca, açık futbol oynayacak takım yok tr'de ahah. 8-1-1 oynarlar, uzaktan muzaktan atarsak açarız kilidi, gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 drogba hazır olunca 4-3-1-2 olur zaten. ben şu kadrodan memnunum açıkçası. eboue de yorgun herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Drogba hazır olunca tek forvete dönülecek (451-4231), bir miktar Elmander dışında onunlan anlaşabilecek forvet yok takımda, üstelik 10 numara oynayacak olan Şınayder geldi. Burak'ı döver Drogba yanına verilirse, her topa karışıp b.k ettiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 guernica said: söz konusu gs olunca, açık futbol oynayacak takım yok tr'de ahah. 8-1-1 oynarlar, uzaktan muzaktan atarsak açarız kilidi, gerisi gelir. Aynen. Sırf lig değil Cluj ve Braga maçlarını da düşününce kanserlik resmen rakip takımların oyun mentalitesi Arena'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 sneijder ilk 11 de burak da ilk 11 Muslera Sabri Semih Dany Riera Hamit Yekta Selçuk Amrabat Sneijder Burak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Yekta yerine Melo olsa çok rahat izlerdik maçı :/ Bana 4-4-1-1 çıkacaklar gibi geliyo drogba gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 MrLevie said: sneijder ilk 11 de burak da ilk 11 Muslera Sabri Semih Dany Riera Hamit Yekta Selçuk Amrabat Sneijder Burak iyi gözüküyor, haftaya amrabat gereksizi de çıkıp drogba girince gayet güzel olur. ah Ünal abi ah, dinlemiyorsun sözümüzü, sana şu kadroyu sezon başında kur dedik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Amrabat utandıracak seni bak izle. Adam hızlı 1-2 ler ile, süratli çıkmayı seven bi adam. Sneijder ile bir ay içinde çok iyi bir uyum sağlamasını bekliyorum. Bakalım görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 eahuhe eyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ulan inş 5 tane atar şiir gibi oynar Gs ve Drogbanın da katılımıyla canavar gibi olur. Yoksa bu yapışkan AzizAykut virüsünden kurtulacağımız yok, yeter lan canımızdan bezdik bu nasıl futbol be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 eninde sonunda 4-5-1'e döndük, hadi hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Fatih Terim'in kazak sneijder'in bonservis yalnız. dsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 eboue nerde ya yeter ama aaaa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 CthuLhu said: staddayım. 1 puan garanti o yüzden. ama fazlası zor. nerdesin geliyorum ya da vazgeçtim gelmiyorum ne halin varsa gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar