Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler ben yeni başladım oyuna ancak karakter alacağım pek bilmiyorum 1780 rp aldım bununla hangi karakteri tavsiye edersiniz , ne yapmam gerekiyor ayrıca lvl önemli mi ?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sevdigin tipte karakter alacaksin, ne desek bos. Ben genelde support oynarim mesela, support al mi diyeyim?
Mesaj tarihi:
quert said:

Beyler ben yeni başladım oyuna ancak karakter alacağım pek bilmiyorum 1780 rp aldım bununla hangi karakteri tavsiye edersiniz , ne yapmam gerekiyor ayrıca lvl önemli mi ?

twict den bi kaç pro adam izle hangi karakter hoşuna giderse youtube dan falanda araştır 1 tanesinde ustalaş sonra gerisi geliyo
Mesaj tarihi:
quert said:

garen tavsiye ediyorum ben yeni başlayıp bir fikri olmayanlara. oynaması basit ve zor ölen bi hero olduğu için oyun mekaniklerini öğrenene kadar rahat edersin. zaten oynadıkça karşına gelen karakterlerden hoşna gidenler olacak, free karakterleri de mümkün olduğunca 1-2şer kez denersen hoşuna gidenleri bulabilirsin.
Mesaj tarihi:
Tamam çözdüm sağolun , daha önce demigod oynamıştım onun kadar zevkli ancak demigod karakterleri 10 tane felan sıkıcıydı bunda 100den fazla sanırsam
Mesaj tarihi:
bende tr de oynuyorum ama ingilizce türkçe olayına uyuz oldum o yüzden çevirdim dili. internetten aratın çıkıyor zaten nasıl yapıcağınız ingilizce.

cay 'ı ekledim

benimde nick: velisi

ekleyin
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...