Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ahahah abi ben bronze 1 deyim, +3 -3 ile +6 -6 arası değişiyor puanlarım.Genel olarak 3.40 puanım falan oldu zaten kendi laptop ımda oynayamıyorum.Dönemin başından beri arkadaşın laptoptan arada oyun atıyorum heralde silvera çıkmak bu sene nasip olmayacak bana.
Mesaj tarihi:
Su oyunda AD buyuk etken bence takimdaki ad iyi bir oyuncu ve olmeden oyun basi 1-2 kill aliyorsa cok buyuk bir ihtimal oyun size gelebiliyor, roller onem sirasini siralamak gerekirse

ad>junger>mid>top>support

tabi bana gore bu.
Mesaj tarihi:
bu kafalar yüzünden millet support oynamıyor, 'hıh önemsiz ztn lolololo'.
supportu adamı kanser ederken adc o killeri nası alacak?
kimi lategame kimi early de daha önemli ama hepsi önemli.
Mesaj tarihi:
S-H said:

silver 2 başladım şu an gold 5'im,her seviyede aynıydı.

win ration nasıldı? Benim mesela son 20 maçın 14'ü win hala 6-7 verip 24 düşürüyor, genel ratio da %48.5 gibi bir şey (%50'den fazlaydı düştü galiba).
Mesaj tarihi:
o west için de geçerli.
1 ay plat2 ve plat3 arası gidip geldim sadece. sonra bi ara plat1 için serileri oynuyorken 2 gün sonra kendimi plat5'te bulmuştum. ondan sonra sinirden ranked oynamayı bıraktım. s2 silverları dolu platta. zaten o ara ettiğim küfürlerden de warning aldım.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

S-H said:

silver 2 başladım şu an gold 5'im,her seviyede aynıydı.

win ration nasıldı? Benim mesela son 20 maçın 14'ü win hala 6-7 verip 24 düşürüyor, genel ratio da %48.5 gibi bir şey (%50'den fazlaydı düştü galiba).

%63.5 ama toplamda 41 oyunum var henüz.
Mesaj tarihi:
ahaha doğru valla,tr'de zaten herkes solo top/mid oyuncusu

-solo top bırak,'mainim' solo top,oyun %95 bizde

dk 10

0/4/0

oç jung reportlayın
afk base
Mesaj tarihi:
tr de smurfumu kasim derken kaptırdım kendimi 3 aydır rank oynuyorum goldda tıkıldım kaldım g2de seriye çıkıyorum bir bakmışsınız g4 düşmüşüm falan tam troll ve velet saatlerini buluyorum nasıl yapıyosam bedava oyunlar falan gidiyo 2 adc 2 top veya focus özürlü build özürlü takımlar :D

varsa bu konu hakkında gold + nasıl atlarız he bide lavuklar 164 oyun ceza verdiler en son konuşma cezası kafaları yiyorum sövemiyorumda kasldaskdlşk respect from gold anasını satttttttttteym
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...