Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu khazix jungle'a yetemedim sanırım ya

yani yine kill-death yaklaşık bitiriyorum asist falan da oluyor ama kendimi işe yaramaz hissediyorum.

normalde cho'gath jungle oynuyordum. oyunun başından sonundaki tf lere kadar sürekli insiyatif kullanıp hamle yapabiliyordum. gerçi o biraz da yarı tank gittiğim için ama khazixte birtürlü rahat rahat oynayamadım anca yanlayabiliyorum.
Mesaj tarihi:
Kha'zix jungle biraz garip ya, ben de pek sevmiyorum. En güzel top'ta gösteriyor bence kendini. İlla jungle oynayacaksan da 6'ya kadar hızla farmlayıp 6'da jump'ı evolve edip öyle ganklemek lazım herhalde.
Mesaj tarihi:
Kha'zix jungle çok iyi değil mid-top oynamak lazım. Nerde oynayarsanız oynayın ilk evolve w bütün olayı o ikinci e. 3. oyuna göre değişiyor q ya da r ama ilk iki fix w evolvelamayan kha'zix çok etkisiz kalıyor.
Mesaj tarihi:
ikinci E evolve a katılmıyorum, hele topta brut-->sunfire---> iceborn gauntlet gibi bruiser stili oynuyorsanız benim gibi ikinci evolve Q lazım, damage potansiyelini çok yükseltiyor.
Mesaj tarihi:
Bruiser için daha iyi seçenekler var bence kha'zix pokelayabilen assassin olarak daha etkili. Öyle bile oynansa mid gamede e'yi evolvelamamak kha'zixin olayını bitiriyor.

Q baya overrated bir evolve range artışı ve ekstra damage w-e'ye gelen özellikler yanında sönük kalıyor.
Mesaj tarihi:
Şu oyunun community'si kadar geri zekalı başka bir community olamaz.

Adamlar vote'a yes veya no demekten aciz. Muhtemelen tunnel'liyorlar. Annelerine küfrediyorum, 3 satır sövüyorum tepki bile vermiyorlar, çünkü chati görmüyorlar.

Bir de bu troll game'ler moda oldu, oyun zevkimizin ağzına sıçıyorlar. "HADİ TROLL'LEYELİM, 40dk def kasıp bir yandan feed'leyelim, çünkü biz orospu çocuğuyuz. YAŞASIN! ÇOK EĞLENCELİ!"
Mesaj tarihi:
Bugün birlikte oyuna girdiğim adam jungle yaparken (ki her zaman bırakırım) tek kill'ini alınca kezban tribine girdi.

http://i.imgur.com/r7Chpto.png

10 dk bu itemlerle oynadı.

Ona rağmen oyunu aldık, report etmedim.

http://i.qkme.me/3rp5dg.jpg

edit: birlikte derken invite edilen anlamında.
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

Dota 2 nin oyuncuları mı daha noob yoksa LoL unkiler mi?
Pub gamelerde durum nasıl? Ona göre LoL e başlayabilirim.

İkisi de birbirinden berbat kommünler. Ona bakarak girme bence. Ama en berbatı hangisi dersen dota, çünkü rus sayısı server ayrımları dolayısıyla daha fazla.

Moba'da rus = wow'daki swe kid'ler ya da xbox live'daki Halo oynayan 7-12 yaş arası veletler.
Mesaj tarihi:
Bu arada dün nasıl bilendiysem, pick ekranında herif son sn'de xin seçip top olcam ben panth go jungle or mid diyip locklayınca ikimiz de topa gittik; top'ta herife 1 tane creep aldırmadım, üstüne mid'e gidene kadar küfrettim, oyun boyu tam adam kesecekken de ultiyle kill'ini çaldım.

Oyunu kazandık ama xin ağlıyordu gg derken bile sdffgh
Mesaj tarihi:
adc yazıp herkezden önce MF mi aldım, normal gamedeyim han ibeklentim çokta yüksek degil. is everyone k yazdım? cevap mevap yok, 20 sn sonra lock inledim. ada im ad with sona diyip yanıma geldi. normal game eh dedim, adama minion aldirmadim arada skill atarka aldıkları dısında, 5 dakka sonra adamın minion kill i 14 benim 70 diye feedlemeye başladı.

sonuç, oyunu kaybettik. bu community nin abv
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

Dota 2 nin oyuncuları mı daha noob yoksa LoL unkiler mi?
Pub gamelerde durum nasıl? Ona göre LoL e başlayabilirim.

Garena HoN CIS. rusya serverı cehennemin son katı, dota hon lol hepsi gözüne daha bir güzel gözükecek.
Mesaj tarihi:
Bu community olayının sonunu 4chan, 9gag, incisözlük vb. siteler getirdi yarattıkları troll kavramıyla.

Cidden özlüyorum 2000-2008 arası interneti ve multi platformlarını (dota serverları dahil, durum o kadar vahim sdf) :(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...