Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

Jungle istiyorsan shaco öğren bence.Hem baya eğlenceli hemde çok temiz jungle cı.Kurt mavi yardımla smitesız sonra red e geç iki tane jack box koy smitela onu da al gank at millet lvl 2 sen 3 sün.

iade diye birşey varmış :D. 500 rp yemiştim, onu iade edip shaco açtım. umarım eğlendirir :P
öneri için teşekkür ederim.
Mesaj tarihi:
jungle için başkalarına çok güvenme, herifler yaratık ölene kadar dibinde bekleyip EXP den çalıyorlar fark etmeden, ondan sonra zor lvl atlıyorsun. shaco'nun kutusu baya iyi zaten jungle için, yardımsız da rahat yaparsın
Mesaj tarihi:
Borastus said:

6 tane Archangel yapıp 1450 ap falan yapıyordum veigarla ne kadar mantıklı o ayrı tabi

ne gerek varki, q ile farmlayinca 150-200 ap net ordan geliyo heh

Buarada refund bi sure sonra olmuyo galiba
Mesaj tarihi:
Ben mallık yapıp 2 kere aynı heroya kullanmıştım skarner açmıştım o ara rp indirimine girdi refund ettim yanlışlıkla yine ip ile açtım bir daha refund ettim rp ile almak için :D Ticket açtım yanlışlıkla 2 kere kullandım diye sallamadılar :D
Mesaj tarihi:
Bronze V de benimle oynayacak biri olsun lütfen.

Çinlisi falan var mı parayla tutabileceğimiz sinir krizleri geçireceğim. Yahu mm kötü anladık hiç olmazsa ignoreladığımız adam gelmesin takımıma onu ayarlasınlar gerekirse günde 20 el atıp noob belirlerim.

psikolojim bozuldu ana avrat ırk din dil küfür ediyorum artık dün ırkla ilgili ingilizce küfürler ararken buldum kendimi google da :)
Mesaj tarihi:
Oyunun seslendirmeleri. Hani turnuva maçını izlemedim önceki sayfalarda konuşulanda, okuldayken odtünün takımındaki 2-3 elemanla tanışma gafletinde bulunmuştum.

Aralarında Lyv den kötü oyuncular var öyle diyeyim :)

(tmm lvy terlik atma plz)
Mesaj tarihi:
Bu arada yeni league sistemi cok kotu, promotion maclarina cikmak dert oradan 3 win almak dert, ben gece kasip promotiona ciktim hatta 1 de win aldiydim cok yorgunum sabah kasarim dedim sabah kalktim 92 league puanim vardi ve promotiondan dusmustum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...