Fin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Kokopalli said: Abi şu jungling olayını üşenmeyen biri anneye anlatır gibi anlatıverse detaylıca. http://tr.twitch.tv/crs_saintvicious bide wingsofdeath var izlersen zaten ne yapman gerektiğin az çok şekillenir çok anlatılacak bi olayıda yok hani.
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Evet durumu idare edemeyince bir stupid postu ve sonrasında yardım sever görünmek için bir stream linki. En azından bunu yaptın sadece rage'e girmek yerine oda iyi ^^
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 zaten sevmezdiniz. de sen o bize dahilmisin bilemedim ^^ kaçtım o zaman.
Fin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 buranın modu kim allahın en yeto insanı kesin spark yada gerge mi sf
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 arkadaş oynamayı bırakmıştı acc'sine girdim türk serverına atılmış. ranked'a girip mide 2. olarak gitmeyi planlıyorum tüm maçlarda sdf
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 az önce bir oyun oldu.. Amumu yu banlamadılar first pick te gitti morde aldı amumuyu karşı taraf kaptı. Kızdım zaten canım sıkkındı başladım küfür etmeye. Çıkarım dedim ama o sırada unuttum oyun başladı bu arada ben troll olsun diye Janna aldım solo top lazımken neyse oyun başladı trolleyeceğim invade yedik ama 3 kill aldım janna ile sonra oynarız dedim morde çok iyi oynadık karşıda amumu akali ashe Vi ve lux olmasına rağmen 2 supp yendik
Narius Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Solo lane janna troll pick değil ki iyi baya. Nerf yedi falan hatta ondan önce oynayan çoktu. Şu banlanmadı karşısı aldı oyun gitti diye atar yapmak gereksiz bence öyle bir pick yok çünkü instant oyun kazandıran.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Fin said: buranın modu kim allahın en yeto insanı kesin spark yada gerge mi sf Demistim daha once, buranin modlugu daha cok sikayet uzerine isliyor. Sikayet edin, hemen bakiyorum.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 zekent diye bi tip var solo ladderı solo ad janna ile tırmanmıştı diamonda, tabi ağır nerf yedi ondan sonra
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Ilk sezonda oynarken Sivir favorimdi, %70 filan kazaniyordum da solo mid yaparak; cok degistirmisler sonra ama. O nasil bu aralar? Merak ettim. Eski hali gibi degilmis diyorlar, epey kotu olmus.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ilk sezondaki hemen hiç bir şey eski hali gibi değil sivir de low tier ad carrylerden şu an
Narius Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bir heimer değil çok seviyorsan oynayabilirsin ama s1 siviri değil meta baya değişti split push için iyi pushlamaktan fazlası gerekiyor.
Korax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 blue ribbon aldim ya la ehueh mentor oldum safda
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 GERGE said: Sikayet edin, hemen bakiyorum. Fini şikayet ediyorum memeleri felan büyüdü!
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 = http://tr.twitch.tv/yamatocannon güzel turnuva offical değil
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ip kasmak için 1350 liklerden bir hero önerirmisiniz? takımın noobluklarını kapatacak birşey sanki daha iyi olur. Şuan lvl 8. Netde araştırdımda herkez birşey önermiş. Kimisi abartıp "1350 liklere yakışmayacak hero" diye yazılar yazmış. Fakirim zaten 1 tane alabiliyorum :P.
Murray Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Hiç hero falan alma. Freelerle takıl hem heroları kavrarsın hem de puanların cepte kalır ileride rün dizersin. Ha çok sevdiğin bi hero olursa al ama, neticede bu bir oyun.
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Amumu öğrenirsen çok rahat kazanırsın
Öne çıkan mesajlar