Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kokopalli said:

Abi şu jungling olayını üşenmeyen biri anneye anlatır gibi anlatıverse detaylıca.

http://tr.twitch.tv/crs_saintvicious
bide wingsofdeath var izlersen zaten ne yapman gerektiğin az çok şekillenir çok anlatılacak bi olayıda yok hani.
Mesaj tarihi:
Evet durumu idare edemeyince bir stupid postu ve sonrasında yardım sever görünmek için bir stream linki. En azından bunu yaptın sadece rage'e girmek yerine oda iyi ^^
Mesaj tarihi:
az önce bir oyun oldu.. Amumu yu banlamadılar first pick te gitti morde aldı amumuyu karşı taraf kaptı. Kızdım zaten canım sıkkındı başladım küfür etmeye. Çıkarım dedim ama o sırada unuttum oyun başladı bu arada ben troll olsun diye Janna aldım solo top lazımken

neyse oyun başladı trolleyeceğim invade yedik ama 3 kill aldım janna ile sonra oynarız dedim morde çok iyi oynadık

karşıda amumu akali ashe Vi ve lux olmasına rağmen 2 supp yendik
Mesaj tarihi:
Solo lane janna troll pick değil ki iyi baya. Nerf yedi falan hatta ondan önce oynayan çoktu. Şu banlanmadı karşısı aldı oyun gitti diye atar yapmak gereksiz bence öyle bir pick yok çünkü instant oyun kazandıran.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Fin said:

buranın modu kim allahın en yeto insanı kesin spark yada gerge mi sf

Demistim daha once, buranin modlugu daha cok sikayet uzerine isliyor. Sikayet edin, hemen bakiyorum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ilk sezonda oynarken Sivir favorimdi, %70 filan kazaniyordum da solo mid yaparak; cok degistirmisler sonra ama.

O nasil bu aralar? Merak ettim. Eski hali gibi degilmis diyorlar, epey kotu olmus.
Mesaj tarihi:
ip kasmak için 1350 liklerden bir hero önerirmisiniz? takımın noobluklarını kapatacak birşey sanki daha iyi olur. Şuan lvl 8. Netde araştırdımda herkez birşey önermiş. Kimisi abartıp "1350 liklere yakışmayacak hero" diye yazılar yazmış. Fakirim zaten 1 tane alabiliyorum :P.
Mesaj tarihi:
Hiç hero falan alma. Freelerle takıl hem heroları kavrarsın hem de puanların cepte kalır ileride rün dizersin. Ha çok sevdiğin bi hero olursa al ama, neticede bu bir oyun.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...