Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 teşekkür ederim ekmek sen olmasan voidde kaybolcaktım masdfk bi oyun atalım ya
BonePART Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Esh ve Arcane ile oyna girdik. Ben Naix aldım arcane support yankı slither aldı. Magebane geldi rus yanımıza. Ben naixle junglea gittim. Aşağı git kasamassın dedik hayır ben safelanede kascam dedi. 5 dakka sonra ben burda kasamıyorum dedi durup dururken lanei bos bırakıp aşağı gitti. Arcane geçti yukarı. 5 dakka sonra burda 2 ranged var ben kasamıyorum dedi bu sefer gene yukarı cıktı. Bu süreçte blinki olan heroyla 8 defa öldü toplam 10 dakkada. Ondan sonra zaten döndüremedik viper insanlıktan çıktı. yetersiz sniper bile deso kastı.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ne ağlıcam lan bi sonaki oyun 4 dKh hırs yapıp phantom lancerla ezdim
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ben noob diyodum kendime lan bi de, anti mage hayattan soğuttu.
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 demin oyun 35 - 11 di, venoyla top ta negzel 13 kill le carry görevini aldım =P mutlu mesut eziyoduk. amma ve lakin; bir süre sonra bot ta kasan phantom lancer ı farkettim... sonuç: 57 - 43 patlattılar bizim base i. noob güncesinden bu günlük bu kadar.
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 BonePART said: ne ağlıcam lan bi sonaki oyun 4 dKh hırs yapıp phantom lancerla ezdim desikhala? ahahaha
BonePART Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Ekmek said: BonePART said: ne ağlıcam lan bi sonaki oyun 4 dKh hırs yapıp phantom lancerla ezdim desikhala? ahahaha bir hırs birimi olarak Khala
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 rus gelmesin diye eu east e girdim. 2 rus-2 ispanyolca konuşan birileri, sonuncu çok sessizdi ama onda da vardır kesin bişiler. adamlar her yerde resmen.
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Rus girmesin diye EU East? Rusya Antarctica West'te mi kalıyor?
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 2 rus-2 ispanyolca konuşan birileri sonuncu cok sessizdi sonuncu 5. sessizdi
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 sanırım sessiz olmasının sebebi tek kalması olabilir. baya iyi bir oyuncuydu çünkü. çok proydu.
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ekmek said: BonePART said: ne ağlıcam lan bi sonaki oyun 4 dKh hırs yapıp phantom lancerla ezdim desikhala? ahahaha allallla diyip acaba teknik terim ölçü birimi filan mı diye düşündüm dönüp proje müdürüne sordum... beraber googleladık... yapmaz olaydım 8-)
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ahahaha tesadüfe gel asdfgfh pronstar ismiymiş aynı zamanda.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 BonePART said: ne ağlıcam lan bi sonaki oyun 4 dKh hırs yapıp phantom lancerla ezdim lan benim böyle bi hırsım var balanar alıp 12 0 falan yaptım, takımın ingilizce konuşan miranası adamlara doğru leap ata ata oyunu verdik
kek Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 GenjuroXXX said: Ekmek said: BonePART said: ne ağlıcam lan bi sonaki oyun 4 dKh hırs yapıp phantom lancerla ezdim desikhala? ahahaha allallla diyip acaba teknik terim ölçü birimi filan mı diye düşündüm dönüp proje müdürüne sordum... beraber googleladık... yapmaz olaydım 8-) khala zamanında patide dota oynayan yetersiz biriydi. yenilince map hack açıp oynardı filan...
S-H Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IVfI3WdF8vA bildiğin dota bu adamların hayatlarının her alanında aynı dotadaki gibi davranıyorlar.
Öne çıkan mesajlar