Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rus güncesi.

Ekmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esh ve Arcane ile oyna girdik. Ben Naix aldım arcane support yankı slither aldı. Magebane geldi rus yanımıza.

Ben naixle junglea gittim. Aşağı git kasamassın dedik hayır ben safelanede kascam dedi. 5 dakka sonra ben burda kasamıyorum dedi durup dururken lanei bos bırakıp aşağı gitti. Arcane geçti yukarı. 5 dakka sonra burda 2 ranged var ben kasamıyorum dedi bu sefer gene yukarı cıktı.

Bu süreçte blinki olan heroyla 8 defa öldü toplam 10 dakkada. Ondan sonra zaten döndüremedik viper insanlıktan çıktı. yetersiz sniper bile deso kastı.
Mesaj tarihi:

demin oyun 35 - 11 di, venoyla top ta negzel 13 kill le carry görevini aldım =P mutlu mesut eziyoduk.

amma ve lakin;

bir süre sonra bot ta kasan phantom lancer ı farkettim...

sonuç:

57 - 43 patlattılar bizim base i.

noob güncesinden bu günlük bu kadar.

Mesaj tarihi:
rus gelmesin diye eu east e girdim. 2 rus-2 ispanyolca konuşan birileri, sonuncu çok sessizdi ama onda da vardır kesin bişiler.

adamlar her yerde resmen.
Mesaj tarihi:
Ekmek said:

BonePART said:

ne ağlıcam lan
bi sonaki oyun 4 dKh hırs yapıp phantom lancerla ezdim

desikhala?
ahahaha

allallla diyip acaba teknik terim ölçü birimi filan mı diye düşündüm dönüp proje müdürüne sordum... beraber googleladık... yapmaz olaydım 8-)
Mesaj tarihi:
BonePART said:

ne ağlıcam lan

lan benim böyle bi hırsım var balanar alıp 12 0 falan yaptım, takımın ingilizce konuşan miranası adamlara doğru leap ata ata oyunu verdik
Mesaj tarihi:
GenjuroXXX said:

Ekmek said:

BonePART said:

ne ağlıcam lan

desikhala?
ahahaha

allallla diyip acaba teknik terim ölçü birimi filan mı diye düşündüm dönüp proje müdürüne sordum... beraber googleladık... yapmaz olaydım 8-)

khala zamanında patide dota oynayan yetersiz biriydi.
yenilince map hack açıp oynardı filan...
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IVfI3WdF8vA

bildiğin dota bu

adamların hayatlarının her alanında aynı dotadaki gibi davranıyorlar.
  • Yeni Oluştur...