Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Star tv verdi şimdi o da sansürsüz verdi. hatta bi yerde rüzgar falan esiyo kafasının olmadığı görülüyo nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sansürsüz hali o kadar anlaşılmıyor. ceset oturur pozisyonda değil, baya yatar gibi üstü de kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 emniyet kemeri kafayı alıp götürdüyse yatar pozisyona düşmüş olabilir tabii ki. fazla bakmayın böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 aşırı talihsiz bi ölüm lan. arkada kalanlara daha da zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 DynamicK said: kemer motora sikisip da kesip atmis olabilir kafayi. yoksa aractan firladi da boyunda takili kalan kemer kafasini koparmis olsa o zaman fotolarda araca oturuyor vaziyette olmazdi. Hiyar gazeteci ogrenememis ne oldugunu, salamis iskembeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 GERGE said: Boyle resimleri yayinlamak dogru degil bence.niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 fatality nin ne zaman gelecegi belli olmaz. yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Kemer gövdeyi bile ortadan ikiye ayırabilecek kadar sağlam. Burada ihmal söz konusu. Böyle yerlerin çalışanları her türlü güvenlik kontrolünü yapmak zorunda olmalı. Özellikle laylaylom diye gelen gençler için. Şu sitelerin hit almak için detayına kadar fotoğraf falan yayınlaması nasıl pis, aşağılık bir hadisedir. Sansürünüzü sizin be vermeyin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 isimsiz cesetlerle ilgili, akşam keyfinize rahatsızlık verebilecek bir post. image içermez. isimsiz cesetlere baktım da. abi.. üzülmeyin diye açıklamaları yazmıyorum. ama hani bulunan bebek sayısı 1-2 den fazla ve, nasıl daha hafifleterek yazarım bilemedim, çöpe atan var. benim tiksindiğim kan et falan değil ama insanlık dışı davranışlardan tiksiniyorum işte. ölmüş insanlara bile bakarken yaşayanlardan tiksinebilmek ayrıca bir ironi başarısı. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bende bu go-kartı hıc denememistim oldukca da mantıklı bır secimmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yav said: hayatımın geri kalanında tanık olabileceğim herangi sıradışı kötü bir olaydan daha az etkilenmek adına ben de nerde rastlarsam bakarım böyle kanmış cesetmiş zevk almakla ilgisi yok algıyı genişletmek bünyeyi sağlamlaştırmak ilgisiyle alakalı umarım karşılaşmazsın ama böyle sıradışı kötü olaylarla karşılaşınca 'aa aynı internetteki gibi, görmüştüm zaten bunu, etkilenmem artık heyo' deyip geçemiyosun. o yüzden boşuna ruh sağlığını bozma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ren said: isimsiz cesetlerle ilgili, akşam keyfinize rahatsızlık verebilecek bir post. image içermez. isimsiz cesetlere baktım da. abi.. üzülmeyin diye açıklamaları yazmıyorum. ama hani bulunan bebek sayısı 1-2 den fazla ve, nasıl daha hafifleterek yazarım bilemedim, çöpe atan var. benim tiksindiğim kan et falan değil ama insanlık dışı davranışlardan tiksiniyorum işte. ölmüş insanlara bile bakarken yaşayanlardan tiksinebilmek ayrıca bir ironi başarısı. helal. geçenlerde gene haberlerde izlemiştim böyle bir olayı. çöpten gelen ağlama sesi üzerine çöpe bakan birisi bir bebek bulmuştu. donmak üzereydi bebek. neyseki donmadan birisi sesini duymuş. o bebeciği bir yurda verecekler, on sekizine kadar orada yaşayacak. devlet iş bulacak yurttan çıktıktan sonra. büyük ihtimalle henüz özelleştirilmemiş bir kurumda çalışacak. kendime, yaşadığım hayata baktım sonra. minicik bebecik çöpe atılarak başlıyor hayata, ben de "ne marka cep telefonu alsam, hangi diziyi izlemeye başlasam" diye boş dertler içerisindeyim. o bebeciğe mi üzülsem, kendime mi kızsam bilemedim o an yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 korku filmlerinde olurdu böyle ölümler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sapık gibi ceset resimlerine bakan varmış ya nasıl hastalıklı bir ortam burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Şu tarz ve karısı polise şikayet edince içlenip karısını 72 yerinden bıçakladı türü olaylar yüzünden, haberleri izlemeyi bıraktım, tüm gündem bilgim ntvspor haberleri ile sınırlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yıllardır tv açmıyorum gündemi fb ve paticikten takip ediyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Bu haberi gördüğümde işten çıkmak üzereydim. Önce inanamadım. Ört pas gibi geldi ama ajanstan (sansürsüz!) görüntüler özel kanaldan akmaya başladığında ekranın başında kalakaldım. O poşet takılmadan önceki halini ve yerdeki o (neyse detay vermeyeyim) kafanın görüntülerini gerçekten görmek istemezsiniz. Final Destination senaristi görse diz çöker tövbe ister. Bir de ölü resimlerine bakan insanları yargılamak kimsenin haddi değil. Sana iğrenç gelen birşey adama yavru kedi resmine bakmaktan farksız geliyor olabilir. Olay aslında duyarsızlıktan çok bu tip şeylere immune olmakta. Bu hissi bir kere kaybettinmi geri getirmek gibi bir şansın yok. Once you go black gibi bir şey :D İnternet sadece paticik, haberturk ve 9gag'dan ibaret değil... Lurk mode on'a aldığında karşına çıkabilecek şeyleri aklın hayalin almayabiliyor. Bunlara sık rastlamaya başladığında olay korkutuculuk ve iğrençlikten ziyade farklı bir his vermeye başlıyor. Tüğlerini diken diken yapan bir his bu. Bazı insanlar bundan hoşlanabiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 "roket adam" said: yav said: hayatımın geri kalanında tanık olabileceğim herangi sıradışı kötü bir olaydan daha az etkilenmek adına ben de nerde rastlarsam bakarım böyle kanmış cesetmiş zevk almakla ilgisi yok algıyı genişletmek bünyeyi sağlamlaştırmak ilgisiyle alakalı umarım karşılaşmazsın ama böyle sıradışı kötü olaylarla karşılaşınca 'aa aynı internetteki gibi, görmüştüm zaten bunu, etkilenmem artık heyo' deyip geçemiyosun. o yüzden boşuna ruh sağlığını bozma bence. bak ruh sağlığını boşuna bozma diyosun halbuki bu haberle ilgili ruh sağlığım hiç etkilenmedi çünkü daha önceden benzeri olayların mümkün olabileceğini tüm çıplaklığıyla yine medya olarak gördüm ve de işittim işte öyle bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 dasaaa said: azrail troll mode on... yav said: hayatımın geri kalanında tanık olabileceğim herangi sıradışı kötü bir olaydan daha az etkilenmek adına ben de nerde rastlarsam bakarım böyle kanmış cesetmiş zevk almakla ilgisi yok algıyı genişletmek bünyeyi sağlamlaştırmak ilgisiyle alakalı töröris cesetleri sitesi falan olsa ona baksan aslında ya... trol mrol bi kenara cesetlerin sıfatları yok işte, ceset sonuçta biyolojik fizyolojik bir şeyin son bulmuş hali kahraman türk askerlerinin katlettiği leşlerin fotoğraflarına da baktım (yani bu şekilde yayınlanıyorlardı) sonra bundan haz almayıp dediğim şeyi hissettim çok sonradan insan sıfatların anlamsız oluşunun cesetlere has bir şey olmadığını anlayınca dünya farklılaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 preedit: eheh yav benden önce iki post atmış zaten abi olay sadece o değil. atıyorum kız arkadaşınla pikniğe gittin ve çiçek böcek kovalarken hiç istemeyeceğin bir şeye rastladın. ani bir şok geçirip 2 sene terapiye gitmenin lüzumu yok. ölmeden önce insan bedeni nasıl bir organizmaysa öldükten sonra da aynı organizma. bunu böyle görmemeye çalışmak ölümü kabullenmemek gibi birşey. hepiniz/hepimiz ölümü uyurken tık diye gelen birşey gibi düşünüyoruz ama böyle değil işte. kimi depremde ölüyor, kimi darp sonucu ölüyor, kimi kanserden tükenerek ölüyor, ne yazık ki gerçekler bunlar. insan bedeni sonsuza kadar bir bütün halinde kalmıyor. bunun bilincinde olmalıyız. örneğin bu kafa kopma haberi bizler için vahşet. ama ben o kızın kanserden ölmesindense kafasının kopmasını tercih ederim şahsen. biri acısız, diğeri acılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yemin ederim azcık içtim bu halim doğuştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Flassh said: kafanın sansürsüz halini öm pls Psikopat misin arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 psikopatım tanışmak istersen öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 vaperon said: Bu haberi gördüğümde işten çıkmak üzereydim. Önce inanamadım. Ört pas gibi geldi tüküre tüküre güldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ren said: örneğin bu kafa kopma haberi bizler için vahşet. ama ben o kızın kanserden ölmesindense kafasının kopmasını tercih ederim şahsen. biri acısız, diğeri acılı. abi izninle şu postun sansürlü halini yayınlıyorum: Ren said: adanayı urfaya tercih ederim şahsen. biri acısız, diğeri acılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar