bck Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Uzun donem askerlikte herhangi bir mmo yu ciddi sekilde oynama ihtimali nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 komutanla beraber pvp'ye girersin en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yedek subayliktan bahsediyorum dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 evci çıkarsın oynarsın evinde istediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 corporal rank'e kadar çıkarsın, dahası gelmez pvp'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yan gelip yatmayacaz sonucta kasacaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 call of duty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Düştüğün yere göre değişir. Hafta içi izmirde akşamlara akan yedek subay da var, ırak sınırını geçip kürdistanda elektrik hatlarını kontrol ederken 3 gün mahsur kalan yedek subay da var. Ama gayet ihtimal dahilinde, büyük şehirde hatta kasabalarda falan kaldığın eve bilgisayar + internet çekmen sorun değil. Mesai saatleri içinde firewall yüzünden büyük ihtimal oynayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 eğer bir sınır karakoluna verirlerse seni çok rahat kasarsın. hem para biriktirip hem oyun oynarsın. bizim bir arkadas oyle yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 planlarim dahilinde iste ole bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 gençliğini hem askerlik yaparak aynı anda mmorpg oynarak mı ziyan edicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 işin olduğunda askerin tekini bilgisayar başına oturtur makro yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 planların dahilinde askerlikte oyun oynamak mı var. aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 eve hacı birebir yani. hatta kısa dönemde olsan skill kastırabilirsin sdsfsds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 hergühergün 5 saat temiz oynarsın yeter bence 5 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 adam oyun oynamak için askere gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 muahauahaha konu(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Oynarsın. Asteğmenlerin misafirhanelerinde genelde internet bağlantısı oluyor, lojman ise kendin çektirirsin. Karakol falansa bilemiyorum tabi sjdfsjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 adamı verecekler komando asteğmen. dağda mmorpg nin rpg sini görecek sadece te allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 imamizer said: işin olduğunda askerin tekini bilgisayar başına oturtur makro yaparsın. 1 bölüğü eğitip çinli bebelere rakip olabilir hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Theridone said: planların dahilinde askerlikte oyun oynamak mı var. aferim aga nolması lazımdı ki? 1.5 SENE 24 SAAT HİÇ UYUMAYACAĞIM. DÜŞMAN KOLLAYACAĞIM. NÖBET TUTACAĞIM. VATANI VAZİFEMİN AĞZINI BURNUNU KIRACAĞIM. mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yok ya o açıdan bakmıyorum ben korkma bordo klavyeli değilim :) askerlikte oynanacak oyunun keyfi olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 askerlikte asker olmak dışında herşey asker olmaya nazaran daha iyi şeyler olacak diye düşünüyorum ben dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi yedek subaysan bildiğin 9 5 işin var devlet memurusun hele bide askeri şubeye felan düşersen 2000tl maaşlı mis gibi iş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Yedek Subay 9-5 fakat kışlanın S1'inin keyfine göre bol nöbeti olabiliyor. Ayda 8 kez gördüm sdfjshdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar