Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bulursan id sini söyle de aynı seriyi arayalım biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 valla 2 senedir kullanıyorum. ama seri üretime geçmemişler sanırım. ilişkisi var durumu bende de gözüküyor. beraber olmaya başlamadan önce buna 3 - 5 kişi yazıyordu bekar diye facebooktan, arkadaş ayağına. sonra beraber olmaya başladık bi şekilde göstereyim ben yoksa bunlar hala devam edecek dedi. yaptık öyle kaldı. memnunum durumdan. ha sorsan kullanıyor mu facebook? en son paylaştığı şey 27 aralıktaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 cempostaci said: Seele said: -Deno- said: 3.5 senedir gururla taşıyorum. ayrıca kız arkadaşımın bana tripli olup olmadığını anlayabiliyorum, tripliyse ilişki var kısmını kaldırıyor mesela. çok eğlenceli. hayatinda bazi seyler yanlis gidiyor haber vereyim dedim. liseli mi kız arkadaşın ? siz kesin telefonda birbirinize kızıp sessiz 3 dk geçirenlerdensinizdir. allahaşükür böyle bir sevgilim yok. en sinir olduğum şey bir şeye trip atıp sadece susan, "yok bir şey" diyen, saçma sapan hareketler yapan. karşındaki söyleyecek ağzına geleni. böyle böyle yapma, bunu yaptın bak sinirlerim bozuldu, adam insan gibi davran diyecek. söyleyecek ki bunları ilişkin kalite olarak artsın. yok, liseli değil. yorumları abartıyorsunuz, bi kendinize gelin bence. sosyal ağ üzerinden trip atma diye bir kavram olduğunu söylüyorum kızlarda, sizin kız arkadaşınızın bunu yapmıyor olması bu gerçeği değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 sosyal ağ üzerinden trip mi yenir bende onu diyorum sana. insan yaşlandırır text mesajlarla atılan tripler, sosyal ağ üzerinden sokulan laflar. saçların beyazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 hayır abi yapmama olasılığı yok. facebook arayüzü cezbetmiyodur ama illa ki yapıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 cempostaci said: karşındaki söyleyecek ağzına geleni. böyle böyle yapma, bunu yaptın bak sinirlerim bozuldu, adam insan gibi davran diyecek. söyleyecek ki bunları ilişkin kalite olarak artsın. ve sonra gozlugumu takip havaya dogru suzuldum, adim neo soyadim anderson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 olay sosyal ağ üzerinden trip atmak değil, irl atılan tribin boyutunu göstermek amacıyla sosyal ağdan yararlanmak. 3 dk önce sevgilimin yanağından öptüm, 20 sn önce de o beni öptü diye her şeyin anlık publish edildiği bir dünyadayız, kızların çoğu (bak hepsi demiyorum) bu kanalları sürekli olarak kullanmakta. haliyle çocukça gelen hareketlere de rastlanıyor. rasmon açıklamış olayı yukarıda tek cümleyle. ha, ben alıştım, artık kız arkadaşım da böyle bir şey yapmıyor zaten, konuştum anlattım gereksiz bir hareket olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bende yaptıydım ama gizledim sonra kimse göremiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 o susma anlarını yokedebilirsiniz. nası olduğunu sölim hemen; şimdi siz ve o sustuğunda baz istasyonu "bu mallar susuyo ben niye güç harcıyorum" diyip dt moduna geçiyor. Hani o susmanın arkasından "alo alo" dersin ya böle acaba düştümü die, heh o anlar işte. Elektrikten kısıo işte tasarruf felan. bunu anlatın kız arkadaşınıza, bütün büyüsü kaybolsun o susmanın ^^ "aşkm ii tamam ama operatöre nie kazandırıoz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 hayır fly gibi insanlar çıkıp, hayatında görmediği için böyle şeyler inanmamaları normal. ama ben son sevgilimle böyle şeyler yaşamadım 2 senedir. trip atıp sağda solda tepkini belli etmek yerine direk olarak söylemek daha sağlıklı olduğu için bunu tercih ediyor/ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 işte keşke tüm kızlar o anlayışta olsa diyoruz bizde. o anlayışta olmaması, ya da yeni yeni olması, ayrılık sebebi değil herkes için. 'vay bana fesbuk'dan trip attı, ayrılıyorum' mantığı, fesbuk üzerinden trip yemekten daha acıklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Suark said: abi ilişkisi var yapmayınca 5 günde bir abazalar dadanıyor "merhaba tanışalımmı" "şey tanışmayı bilmiyorum da" "biliyor musunuz, şu şuş u bububu, tanışalımmı" "insert havalı romantik söz, tanışalımmı?" Bu biraz doğru ya en azından abaza forcefield'ı açmış oluyor face'den. Kızların akılları kolay çekiliyor özellikle ilişkisinin olup olmadığını bildiğiniz kıza yavşadığınıza. Geçen öyle birşey başıma geldi, konuşunca söyledi 10 senedir ilişkisi varmış, olay buluşmaya kadar geldi benim içim acıdı lan on seneyi berbat etmek istemedim ama başkası affetmezdi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 -Deno- said: işte keşke tüm kızlar o anlayışta olsa diyoruz bizde. o anlayışta olmaması, ya da yeni yeni olması, ayrılık sebebi değil herkes için. 'vay bana fesbuk'dan trip attı, ayrılıyorum' mantığı, fesbuk üzerinden trip yemekten daha acıklı bence. valla ben erken yaşlanmamak için ayrılırım eğer günde 1 kere trip atıyorsa bile.. öyle bir kız için hayatımı riske edemem. 5 sene 5 senedir. niye verem olayım onun tribini çekerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 iki elimi de kırarsam, ilişki durumumu da o zaman değiştiririm heralde "it's complicated" diye. foreve~1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 sürekli yersen o tribi (amma çok trip dedik yahu) haklısın. geri kalan tüm tripler için, http://i.imgur.com/OQV2U8K.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 http://img170.imageshack.us/img170/2599/1za5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Lord_Argos said: Suark said: abi ilişkisi var yapmayınca 5 günde bir abazalar dadanıyor "merhaba tanışalımmı" "şey tanışmayı bilmiyorum da" "biliyor musunuz, şu şuş u bububu, tanışalımmı" "insert havalı romantik söz, tanışalımmı?" Bu biraz doğru ya en azından abaza forcefield'ı açmış oluyor face'den. Kızların akılları kolay çekiliyor özellikle ilişkisinin olup olmadığını bildiğiniz kıza yavşadığınıza. Geçen öyle birşey başıma geldi, konuşunca söyledi 10 senedir ilişkisi varmış, olay buluşmaya kadar geldi benim içim acıdı lan on seneyi berbat etmek istemedim ama başkası affetmezdi herhalde. - evli bile yazsa "slm tnşlmmı" lar oluyor - 10 senelik ilişki sonrası senle buluşmaya geldiyse olay, o ilişki ölmüş, tüyü kim dikecek o kalmış. sen dikememişin sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 çok liseli işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bence ilişkisi var yok olayı liseli işi değil ama çok liseli gibi kullanılıyor hani biriyle canım cicimli aşamalara gelen ya da iki dilli milli öpüşen direk yemeyip içmeyip koşa koşa degiştiriyor.hani bunu koca koca insanlar yapıyor.2 gün sonra xx ilişkisi var durumunu yok olarak degiştirdi.altına yorumlar vs 2 gün sonra tekrar var olarak değiştirdi.altına yorumlar '' hayırlısı cnms'' gerçi çoğu kişi manita bulunca facebuku kapatıyor artık sdfs.millet bi garip kafalar yonja yüzünden bunlar.yonja kafasını atamadı çoğu kişi üstünden. sosyal medya sonuçta ciddi bir ego tatmin ortamına dönüştü.bu yuzden garipsemiyorum ama.sonuçta facebook arkadaş listemiz 10 kişilik sırf samimi arkadaşlar ve aileden oluşmuyor.bir çok yakından tanımadıgımız insanların bu garip yaşamlarına tanıklık edebiliyoruz sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 red in tespitleri yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 its complicated benim durumum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 o da en saçma durum iletisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Saçma olmasa beni bulmazdı zaten eahueah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abazanlar sağolsun bazı kızlar ilişkisi var yapmak durumunda kalıyor olmasa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 wastyrx said: Saçma olmasa beni bulmazdı zaten eahueah abi o "biriyleyim ama her an tekmelemem olası" demek değil mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar