Curunir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 bütün classlar açıklanmış classlar direk daoc u anımsatıyor tabi görmek lazım nasıl mekaniğe sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 konseptler cok iyi de, oyuna nasil yansir acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 daoc gibi kusursuz yansıyacak işte MARK CEYKIPs BU NE BEKLİ10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Yeni irk ve sinif tasarimlarini begenmedim, irklar fazla alien ve siniflar da fazla arcade, oyuncunun kendinden birsey katamayacai kadar kemik tasarimlar gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 abi zaten boku çıktı sürekli yeni bi şey yapalım kafasından. icat çıkarmasınlar. old skool anam babam üsulu oyun istiyorum ben. sadece dengeli ve pvp mekaniği zevk versin yeter. şu ability build oalyını bile gereksiz buldum mesela ben. daoc da rakibi zırhından ırkından anlıyordun neci oldugunu ona göre önlemini alıyordun. sistem boyle olunca nasıl bi taktik geliştirileceğini düşünmüşlerdir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Nigger_of_the_sand said: Yeni irk ve sinif tasarimlarini begenmedim, irklar fazla alien ve siniflar da fazla arcade, oyuncunun kendinden birsey katamayacai kadar kemik tasarimlar gibi geldi. sınıf ve ırkın fazla olmasının ne gıbı bır zararı olucak ben oarasını anlamadım çeşitlilik işte 3 sınıfla oynamaktan iyidir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 başlık her uplandığında kıs kıs gülüyorum. umutlar ve hayal kırıklığı kokuyor buram buram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 acıkcası hayal kırıklıgı olucagını hıc dusunmuyorum.Bikere cagımızın vebası pay2win olayı yok aylık ucretlı ve aylık ucretın dısında extra hıcbırseyın olmayacagını belırtıyorlar.Teker teker butun classları ınceledım hepsı ozenle dusunulmus ozenle dızayn edilmis classlar ınanılmaz bir çeşitlilik var oyunda banes and boones olayı resmen sahane oyunda suana kadar - olarak gordugum tek sey grafıkler onunda alfa surecınde ne olucagı bellı olmaz 2016da cıkarmayı basarırlarsa uzun sure gıderı olucak bır oyun olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bakalım öyle mi olacak 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ben fazla olmasi ile ilgili hicbisey soylemedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 irklarin alien, siniflarin arcade olmasinin ne demek oldugunu anlatirsan belki daha anlasilir olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Nigger_of_the_sand said: ben fazla olmasi ile ilgili hicbisey soylemedim ki kusra bakma ben yanlıs anlamısımda bılemedım yanı classların ve ırkların cokbır elestırılcek yonunu goremıyorum oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=4h0f_PVDT4I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 şu haliyle knight online ekibini çok tatmin edecek gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Berbat duruyor videoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 efsane oyun olacak. çıksın artık. bi de oyundan anlamamayan konuşmasın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 abi video saka mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 imamizer said: efsane oyun olacak. çıksın artık. bi de oyundan anlamamayan konuşmasın plx Knight Online modu nasıl kendini belli etmiş ama hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bence saka olmali ya da haterlar falan koymus.. o kadar kotu ki izleyemiyorsun bile. grafikler animasyonlar vs cok ama cok kotu. ne kadar eski ya da ne kadar yeni bilemiyorum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 grafik animasyona çok takılmamak lazım. oyunun mekanikleri iyi. gizli konsolcuların beğenmemesi normal tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 İyi olan hangi mekaniklerini gördün misal? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 çok var işte. sitesinde yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 yazmasiyla olmasi ve nasil oldugu farkli seyler tabii. birde animasyon grafik neden takilmayalim ki. olmuyor iste berbat grafikler animasyonlarla pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 aquila said: irklarin alien, siniflarin arcade olmasinin ne demek oldugunu anlatirsan belki daha anlasilir olurdu. ne alaka, cikara cikara fazla oldugu anlamini mi cikardin ordan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ben bisey cikaramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar