Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Camelot Unchained aka Dark Age of Camelot

Poaco

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
abi zaten boku çıktı sürekli yeni bi şey yapalım kafasından. icat çıkarmasınlar. old skool anam babam üsulu oyun istiyorum ben. sadece dengeli ve pvp mekaniği zevk versin yeter.

şu ability build oalyını bile gereksiz buldum mesela ben. daoc da rakibi zırhından ırkından anlıyordun neci oldugunu ona göre önlemini alıyordun. sistem boyle olunca nasıl bi taktik geliştirileceğini düşünmüşlerdir umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

Yeni irk ve sinif tasarimlarini begenmedim, irklar fazla alien ve siniflar da fazla arcade, oyuncunun kendinden birsey katamayacai kadar kemik tasarimlar gibi geldi.

sınıf ve ırkın fazla olmasının ne gıbı bır zararı olucak ben oarasını anlamadım çeşitlilik işte 3 sınıfla oynamaktan iyidir bence
Sosyal ağlarda paylaş

acıkcası hayal kırıklıgı olucagını hıc dusunmuyorum.Bikere cagımızın vebası pay2win olayı yok aylık ucretlı ve aylık ucretın dısında extra hıcbırseyın olmayacagını belırtıyorlar.Teker teker butun classları ınceledım hepsı ozenle dusunulmus ozenle dızayn edilmis classlar ınanılmaz bir çeşitlilik var oyunda banes and boones olayı resmen sahane oyunda suana kadar - olarak gordugum tek sey grafıkler onunda alfa surecınde ne olucagı bellı olmaz 2016da cıkarmayı basarırlarsa uzun sure gıderı olucak bır oyun olucak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...