BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Norak said: Darksun said: Ben tüm ? leri geziyorum benimki hayatta bitmez :p http://cdn.meme.am/images/300x/5092856.jpg O da bişe mi ben oyun bitmesin diye ata bindiğimde bile tırıs gidiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Yuklemessen oyunu hic bitmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Bu arada hala crash sorunu yaşayan varsa fps limiti 60dan unlimiteda çekin düzeliyor tamamen. Başta dikkat bile etmediğim bi ayardı ama değiştirdiğimden beri 0 crash, nette de yazmışlar işe yarıyor. Hair açık full ultra, bitek hbao+ açık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 hangi bomba öle net patlatio etrafı? ben hiç bomba kullanmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 grapeshot patlatıo öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Bombalar manyak ya kesin kullanın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Bugün gelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Norak said: satislarin %60+ si ps4 mus sanirim su ana dek :p Witcher 3 için ps4 aldım ekran kartı fiyatına sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 yanneferı altenratif looka nasıl sokuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Bu %60 mevzusu sadece UK, gerçi genel profili temsil ediyor olabilir de dijital satışlar dahil değil sadece retail var PC için. Ki asıl satış dijitalde. http://www.trustedreviews.com/news/the-witcher-3-just-became-the-uk-s-biggest-gaming-launch-of-2015 % 63ps % 32 xbox % 5 pc retail Önemli olan dijital satışlar retailın kaç katı gog + steam. Oyun feci sardı yalnız, eve gitsem de oynasam lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ben 2 saat fln oynadım ya, bir türlü bağlantı kuramadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 bu free dlclerin hepsinin gelmesi 2 ay surecek temmuz da tamamlanacak, sonrada heralde official mod yapma seyini cikarirlar agustos veya sonrasinda, modlar gelsede su savasin ortasinda potion ve repair yapmaca gibi carebear mekanikleri utuleseler bi, inventory falanda duzelir modlar gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Böyle her hafta yeni contractlar gelse güzel olur ama sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Potionlara foodlara falan bi cast time gelmesi lazım w2deki gibi evet. Da combat sırasında inventory açıp repair etmek baya saçmaymış ahahah aklıma gelmemişti bile Journal+mapin aynı ekranda olduğu bi ui kesin lazım, bilmiyorum ne kadar modlanabilir =/ Bide craft matlere nelerden dismantle edildiklerini yazan bi mod güzel olurdu, monster dust monster dust diye herşeye tek tek bakmak yoruyor. Craft ekranında lvlını geçtiğin armor ve silahları filtrelemek ya da en azından lvla göre sıralamak, basit bi search tool koymak falan bi ton geliştirilecek şey var ya uide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 bingildak said: ben 2 saat fln oynadım ya, bir türlü bağlantı kuramadım :( 2 saat le ne bağlantı kuracaksın gamer adamsın, biraz otur oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 aynı gün destiny exp çıktı abi, o daha cazip geldiğinden oturup oynarken onu oynuyorum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 destiny ye hiç girmeidm ya habire witcher oynuyorum çok geride kaldım bıngıldak bana bi el atarız sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 yılın balonu oldu mu bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 sen geldiğinde ben witcher a geçmiş olurum ya, adamlar yine dlc'i exp diye kakaladılar. içi boş content falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Witcher ında expansion u var :p Hearts of Stone will take Geralt on an all-new 10-hour adventure into the wilds of No Man’s Land and the nooks and alleys of Oxenfurt, where he’ll try to complete a contract from the mysterious Man of Glass. Caught in a thick tangle of deceit, Geralt will need all his cunning and strength to solve the mystery and emerge unscathed. Blood and Wine, a 20-hour tale that will introduce the all-new in-game region of Toussaint, will take Geralt to a land untainted by war, where an atmosphere of carefree indulgence and knightly ritual masks an ancient, bloody secret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Toussait mı? Biraz alakasız ya oyunun geçtiği yerlere göre. Hatta savaşın geçtiği yerlere de alakasız yaruganın baya güneyinde kalıyor. Gerçi mainplot nilfgaard işgalinden çok ithlinne's prophecy olduğu için belki onunla bağlarlar bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Valla oradaki açıklamadan cult tarzı birşey içine gireceğiz gibi geldi. 20 saat oynanış iyi tabi :D Oyunu bitirdikten sonra sırf geri dönüp onlar oynanır mı bilemiyorum. Genelde ME3 gibi oyunlarda öyle content gelince hadi şuna bakim diye sırf dlc i oynamıyorum. Bir süre sonra 0 dan tekrar başlıyorum buda ona dönecek herhalde. Bu expansion içeriği aynı anda gelmiyor , 1 i yazın 1 i sene sonuna doğru sanırım. yazıyormuş*The presented screenshots were taken from the base game and not from the expansions. Hearts of Stone will premiere in October, while Blood and Wine is slated for release in the first quarter of 2016. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 alchemy bonuslariyla bile onemli potionlar 40 saniye falan suruyor, witcher 2 gibi 10 dakikalik potioni icip takilmak olmadigi icin savas disi potion icmek sacmaligin onde gideni olur, witcher 1 ile ayni sistem iste potion sistemi ustune potion sureleri dakikalardan saniyelere inmis durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Toxicityi 90ın üstünde tuttuğun sürece pot efektlerinin kaybolmaması skilli var, onu alacak kadar toplam puanım olduğunda bi deneyeceğim 1 saatlik decoctionlarla full pot yapmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar