df Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 senin iyi denk gelmiş. ben 15 gün izne çıktım iznin son günü geldi oyun =) böyle de şanslıyımdır =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 df said: senin iyi denk gelmiş. ben 15 gün izne çıktım iznin son günü geldi oyun =) böyle de şanslıyımdır =P İnsan iznini 19 mayıs-1 haziran ayarlar dimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 onu bunu yapmaktan main questlere abanamadım daha Bloody Baronun kızıyla wood witchers görevi duruyo paso karşıma yeni görevler gelıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ahah benimde 18-19 tatildi, hafta içi eve gitmiyorum, beterin beteri var yani :) anca cuma-pazar arası oynayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 geralti kilolu gostermeyen armor bulabilen oldu mu? ne giydiysem bira gobekli yapiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 armorların çoğu çok kötü zaten görünüş olarak. Witcher gearlar iyi direk. bi de cutsceneleri pause lamanın bir yolu yok dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bu zirhin altina giyilen renkli renkli puf ceketler oyle gosteriyor evt, kemer yuzunden hep: https://img1.etsystatic.com/009/1/6664294/il_570xN.426045393_5wdj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 http://i.neoseeker.com/neo_image/87142/news/9/the_witcher_3_wild_huntbear_armour.jpg bu witcher gearlari bulmak lazim. suana kadar bir tane witcher silahi craft ettim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 TX Quickshot ile oynayabilen var mı? Bende oyun görmüyor nedense, ya da ben mi gördüremiyorum diye araştırdım ama kimse de bi yorum yapmamış webde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Kanuni said: Witcher sense de cikan ipuclarini minimap de gostertebiliyorsunuz settingsden, cok rahatlatiyor.. Bu nerde? Maptaki filterlarda yok mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Bana bi yerden dwarwen axe geldi ilk silah olarak onu kullanıyorum silver da 1 tane dandik var 10 levelim 12 level bi silver craft geldi onu yapıcam.Yalnız itemler çok çabuk kırılıyo sanki rpr yapmaktan para kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Oyunun settingsinde. Game kisminda yanilmiyorsam blackrose. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 üst üste dağınık kutuları lootlayacağım diye canım çıkıyor. bunun kolay yöntemi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 cat school gear questinden, feline witcher gear seti cektim kendime sekil oldu kerata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 o degilde bu world of witcher artbook hic olmamis ya, yaratik vsden cok gemi konsepti koymuslar yarisini falan bakmadan gectim resmen kitabin :P hepsini gectim direk endgame spo. var wild hunt ile ilgili 1-2 yerde, main questi falan bitirmeden acmayin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 tam oh yan gorevler bitti main q'dan devam edebilirim diyorken, bes yuz tane yeni quest acildi imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 botchling ne kadar creepy olmuş öyle. gece gece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Bu panolardan çıkanlar neye gore yenileniyor her koyden gecerken bakayim dedigimde birşeyler çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Quest eklenmiyor sanki oylesine info emir vs vs gibi.. Bitirdigim panolara geri dondum baya kagit var ama quest cikmadi yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Aynen, ben de 5-6 tane yeni quest gelmiş derken haritaya bakıyorum yeni eklenen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 gtx 770 i7 2700k 16Gb ramle tüm herşey low da max 20 fps alıyorum, nwidia nın optimize et dediğinde çoğu şeyi ultraya falan çekiyor, hbao+ hairworks geralt only falan yapıyor gene 20 fps alıyorum. bunu düzeltmenin yolu falan varmıdır rezil oldu oyun oynanmıyor. hani bişey yaparken ben ekran kartına max şukadar fps ver demiş olabilirmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 hairowrks ü kapat, shadow u low a çek, bir iki bir şey daha med e çekersen sorun kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 BlackRose said: Aynen, ben de 5-6 tane yeni quest gelmiş derken haritaya bakıyorum yeni eklenen yok. Tüm questleri aynı anda mapte göstermiyor ki zaten. Tracker olarak hangisine cift tiklarsan onu gösteriyor mapte. J ye basip side questleri secip mesala cift tikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Yok onu demiyorum ben, o tamam Oyun101 ilk konusu. Benim dediğim soru işaretleri, boardlardan yeni görev alınca soru işareti eklenmesini beklersin normal olarak, yani ne bilim eskiden öyleydi bu işler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 bir kere ekleniyor soru işaretleri, board a ilk dokunduğunda, board a her ilan geldiğin soru işareti de gelse bitmezdi oyun, şimdi de bitmicek gibi gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar