aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ahah yigit ozgurun ben olsaydim seyi geldi aklima, napim gotume mi sokiim derdim heralde asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 cüzdanı sadece bizim eşek kadar kocaman nüfus kağıdını taşımak için kullanıyorum, yeni kimlikler gelince şundan alacagım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 http://www.momentumskate.com.au/home/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/e/a/eastpak_paddedpakr_darkred.jpg sunun dockers'ı işte, daha dikdörtgen üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 o ufak el çantalarından alıcam artık.. omuza falan takılıyor o hatta. rahat olur hem kafam da. sırt çantasına da fazla büyük. bu topikte aklımda kalan tek şey şükrünün masa fantazisi. http://www.trchan.org/b/src/135998235671.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 aquila said: hayir, agzina veya popona penis sokarsan cok gay olur, canta tasiyinca bisey olmaz. son dönem sürekli alıntı yapıp altına lol yazar oldum ama bunu boş geçmek haksızlık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 olm cok alintilayip dikkat cekmeyin, sonra sikayet ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 arka cebe cüzdan mı koyulur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 cüzdan yerine şunu taşımaya başlayınca herşey çözülüyo http://media.sepeteko.com/catalog/product//s/l/slim-clip-akilli-cuzdan_02_1.jpg telefonda cebe sığıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 kartlık var babadan kalma, zaten pek nakit taşımam yanımda. 2 telefon var, sağ sol cep, kartlıkta bi cepte işte o kadar mis. Kimlik taşımayın bu arada yahu, ya ufalttırın ya da ehliyet taşıyıverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 cüzdan - pantolon sağ arka cep anahtar - pantolon sol ön cep telefon - palto ya da pantolon sağ ön cep gözlük kabı (sinema'ya gidiyorsam ya da ihtiyaç var gibiyse) - palto sol ön cep veyahut elde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 sigarayı bıraktım bu yaz rahatım :D Cüzdan kullanmıyorum zaten bi telefon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 hadi kışın neyse de yazın çok zor iş eşya taşımak öyle kotta falan. yazın en güzeli bol bir kapri giyip çeplerini eşşek gibi doldurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 kimlik tasimiyorum geri kalani icin cok tatli bi tane kartligi da olan cuzdanim var hediye =) minik boyle acildigi zaman 50 lira buyuklugunde oliyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 kapri baya iyi oluyor harbi ya, demir cop bile koyuluyor fazladan cepli olanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 2.telefon ne lan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 bende de çakı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Her şey cepte benimde güvenliği olan yerler yüzünden çanta taşıyasım var. Tel, kalem, anahtar, çakmak, metal kartlık, bozuk para ayrı ayrı çıkartıp geçene kadar koy çantayı xraye geç git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 kan basıncıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 HAHAHA PENİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 sol arka cepte telefon taşıyan bi tek benmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 kırarsın başkan o telefonu. oturulmaz yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 yok yok kırılmıyor. otururken bi duzeltmek gerekebiliyor ama asdafs titreyince de insanın içi bi hoş oluyor hem. GAY MİİYİM BEN YA NELER DİYORUM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 kalem taşımıyorsunuz hiç biriniz tatavasınız resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 aquila said: normal bi erkek kot pantolon giymez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Kot olunca cebe koyuluyor da kumaş pantalon giyince acayip bi sırıtıyor telefon cüzdan filan.Hangisi gerçek emanet anlayamıyor insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar