Pluton Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Selamlar, bir grup genç olarak bir ajans açmaya karar verdik. Herşey planda tamamda bildiğiniz gibi en zor kısım isim bulma konusunda biraz sıkıntılıyız. Grafik tasarım, Web tasarım işleriyle alakadarız ve biraz mizah içersin istiyoruz açıkcası ama yinede her öneriye açığız. Sevdiğimiz ve şunun gibi bir isim olsun dediklerimiz şunlar mesela; My Moon X-tanbul v.s tarzında ingilizce yazılan ama aslında türkçe söylenebilen isimler çok şukela duruyor bizce. Önerilerinize açığız :D
toggie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 insanlar ne zaman paticik'e isim sorma hatasından vazgececek merak ediyorum.
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 xtanbul gayet iyi bence "-"ye falan hiç gerek yok. misscat - misket
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 toggie said: insanlar ne zaman paticik'e isim sorma hatasından vazgececek merak ediyorum. 100 cevapdan 2 tanesi kaliteli olabiliyor öyle deme
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 isme göre logo arayacaksınız birde. zor işler bunlar
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Grafik tasarım üzerine çalışıcaz olm ne arayacaz. Kendimiz çizer ederiz ki
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Adamlar grafikermiş kendileri yapar logolarını işte ne araması.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Ilk yapman gereken sicile bakip ayni isimle bir sey var mi diye kontrol etmek. Bilmiyorsaniz soyleyeyim. Ayni isimle acabilirsiniz ama ilerde isi ilerletirseniz sorun cikabilir.
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Eyv GERGE, onuda düşündük tabi şimdi aklımızda isimler var. Burdaki önerilere göre önce araştırıp sonra onu "bu isimde olabilir" listesine ekliyorum =)
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mia olarakda kısalttık mı tamamdır
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 My Moon diye karaoke bar var bok gibi yer
Öne çıkan mesajlar