Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 öl direk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Öncelikle sağlığınla ilgili birşeyler yapmayı düşünmen büyük bir adım. Bunun farkında olmak gerek. Ben sana bir yol haritası çizeyim bunlara benzer tavsiye verenleri dinle onun dışındakileri okumasan bile olur. Çünkü bende 2 senede ciddi anlamda zayıflamış ve 1 kilo bile geri almamış birisiyim o yüzden her türlü metodu araştırdım ve bu konularda baya bilgi sahibi sayılırım. İlk yapılması gereken şey: Bilinçaltını dönüştürmek İkincisi: Metabolizma beslenme hormonlar vs ile ilgili bilgi açıklarını kapatmak Üç: Bu bilgilerle birlikte kendine bir program çıkarıp bunları sağlıklı bir yağ oranına düşene kadar uygulamak. Bak yağ oranı diyorum kilo demiyorum dikkat edersen. Bir insan 15% yağ oranının altındaysa sağlıklıdır. Bunu unutma. Bilinçaltını dönüştürmek derken şunu diyorum: Yani bilinçaltın senin zayıf olduğuna inanırsa vücudun seni o hale sokmak için elinden geleni yapar. Her türlü başarılı zayıflama süreci burda başlar bilinçaltı dönüştürülmeden hiçbir şekilde başarıya ulaşamazsın. Zayıflarsın ama kilolarını geri alırsın ki bu çok daha kötü birşeydir. O yüzden zayıflayıp da kilolarını geri almayanlar zayıflayan kesimin 10% unu filan oluşturur. Metabolizma beslenme vs derken şunları diyorum: Öncelikle canın tabiki şeker ister. Çünkü insülin direnci hastalığı mevcut sende. Modern yaşam ve şeker oranı yüksek gıdalar tüm insaları bu hale getirir. Sürekli tatlı birşey yemek istersin. Çünkü vücudun doğal yakıt tipini değiştirdin. Peki nasıl doğal insan metabolizmasına geri döneceksin? Yöntemler çok basit 2-3 sayfa makale okursan anlarsın. Bilinçaltını da dönüştürdüysen uygulamasıda basit. Ondan sonra geriye sadece zaman kalır. Üç: Bir bilgi yükleme sürecinden geçmen gerekiyor. Bu olmadan diyetisyene gidersen sana direk metabolizmayı yok sayan bir kalori diyeti yazar. Evet kilo verirsin sonuçta kilo verme olayı negative energy balance ile alakalı. Fakat diyetisyen bilinçaltınla da ilgilenmez metabolizmanla da ilgilenmez. Sürekli her ay ona gitmeni ister. Kendin öğrenmeni istemez çünkü para kazanamaz başka türlü. Düşünsene herkes kendi işine yarayacak kadar beslenmeyi bilse neyin yenilip yenilmeyeceğine vakıf olsa zaten sağlıklı yaşayıp giderler bu sorunlar olmaz. Üçüncü aşama konuyla alakalı bilgi yükleme aşamasıdır ne kadar hevesliysen bu süre o kadar kolay geçer. Bilinçaltını dönüştürmek için de o konuda hakkında bilgin olması gerek çeşitli kitaplar var uygulaması zor değil. Senin isteğine bağlı genelde 2-3 ay sürer. Metabolizmanı düzeltmende genelde 1-2 ay sürer. Kısacası sen 2 ay da bu işi bitirebilirsin ondan sonra yapman gereken şey spora başlaman güçlenmen ve yağ yakmaya devam etmen. 15% yağ oranının altına düştüğünde sağlıklı bir insan olursun. Merak etttiğin birşey varsa özelden sorabilirsin bana. Son 1-2 senedir bu konularla ilgili çoğu şeyi okumuş uygulamış ve sonuç almış birisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 niçin gerekenden fazla yediğini çözmen lazım önce genelde obezlerin çoğu duygusal yönden bir şekilde zarar gördüğü için yada eksiklik hissetiği için yemek yiyerek tatmin olmaya çalışıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 sigarayı bıraksam çok pis kilo alarım lololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ya spor yapmaya üşeniyorum diyen adama anlattıklarınıza bakın sdasasdf elinizi yorduğunuza değmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 @Soris benim de pek cok girisimim oldu kilo verme konusunda, bi ton yazi okudum, kitap aldim. Uygulamaya baslayisim tek kelimeyle kusursuz ama sonuc rezalet. en fazla 2 hafta sürdürebildim her seferinde. Ve ben bunu senede 3-4 kere yaptim. Simdilik bi karar aldim. Buz dolabinin kapagini acmayacagim. Su iciyorum kalkigimdan beri. Bu günü böyle geciricem. Agzima tek bir lokma bile sokmak istemiyorum bunaldim iyice. reampage said: niçin gerekenden fazla yediğini çözmen lazım önce genelde obezlerin çoğu duygusal yönden bir şekilde zarar gördüğü için yada eksiklik hissetiği için yemek yiyerek tatmin olmaya çalışıyorlarmış. Dogru olabilitesi yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 çayı şekerle içip şekeri bırakmak isteyince tatlandırıcıya ihtiyaç duyuyorsanız bi sorun olmalı. şekersiz çok daha iyi çay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 öyle su içmekle yemek yememekle olmaz.Kilolusun ama obezde deilsin 2-3 haftada birşey umma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 extasy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 metalfetamin de iyi kilo verdiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 sen sorise kulak ver bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 su içip aç kalarak zayıflamayı ummak sdfds eğer kilolu olduğunuzdan şikayet edipte günde 1 saat bile spor yapmaya üşeniyorsanız şişkoluktan memnunsunuzdur muhtemelen. isteyen ve kafaya koyan herkesin yapabilceği birşey bu. hani pazartesi günü yemin etsen 2014 şubata kadar kaslı vücudun bile olur. mesele kafada bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bone, bone olmayı seçmedi ama bone olmamak için çaba sarfetmek istemedi bu da onu daimi olarak bone kıldı. tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Bakın arkadaşın hatası burda olayı abartmakta. Su içmeyecem yemek yemeyecem filan diyor. Senin şu durumunda dolaşımına yağ hücrelerinden trigliserid salman mümkün değil çünkü canım sürekli tatlı yemek istiyor diyorsun bu da sende insülin direnci olduğunu gösterir. Dolayısıyla sen bu gün hiçbirşey yemezsen 2-3 gün sonra 4-5 katı yiyecek yersin. Ondan sonra çok sağlam bir şekilde kilonu yeniden alırsın yine bir diyet yapmaya başlarsın sonra yine kilo alırsın. Neden başarısız oluyorsun hiç düşündün mü? Çünkü sabır edemeyeceğinden korkuyorsun korkun şiddete sebep oluyor ve kendi vücuduna şiddet vermeye başlıyorsun low calorie crash dietler yaparak. Bugün hiçbirşey yemeyeceğim demek vücuduna şiddet uygulamaktır. Bir an önce zayıflamak istemen ise şu an da bulunduğun noktayı kabul edememen ile alakalı. Öncelikle şişman olduğunu kabul edeceksin ve bunu nasıl çözebilirim diye düşüneceksin. Senin açından temel sorun şu an ignorance gibi gözüküyor. Öncelikle onu aştıktan sonra bilinçaltını dönüştürmeye başlayabililirsin bu şekilde olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 "kung fu ile acligi zihnimden siliverdim" Şener Şen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Sagol Soris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 yediklerine dikkat edemiyorsanda 1 ay kadar falan sofradan doymadan kalkmaya çalış. miden zamanla küçülecek zaten. eskiden yediğin miktarın yarısını bile yediğinde tok olmaya başlarsın zamanla. ideali 6 öğün küçük porsiyon yemek, sabah kahvaltısını aksatmamak, un şeker tuz az veya hiç tüketmemek, abur cuburdan uzak durmak, yatmadan yemek yememek, kana yavaş karışan kan şekerini hızlı yükseltmeyen besinler tüketmek ama yazdıklarından bunları yapmanın senin için zor olduğunu düşünüyorum. sofradan tam doymadan kalksan bile kilo verirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Doktora orada git o zaman. Kolesterol Trigliserit İyi kolesterol İnsülin direnci Bunlari olctur. Şeker ve gizli şeker de baktir. Benim kolesterol yuksek, iyi olani dusuk, trigliserit olmasi gereken max sinirin 2 katiydi. İlaçla baskiladik. Seker olarak tatlandirici da kullansan sadece sukraloz mu suklaroz mu ondan kullan. Vucudun kullanmadigi ve direk attigi tek tatlandirici. Beyaz undan uzak dur. Ketcap, mayonez, barbeku sos gibi soslardan da İnsulin direncin var ise kirmak icin seker ilaci veriyorlar ama sporsuz kirilmiyor (denedim) İnsulin direnci olmasi tatsiz insallah yoktur. Cunki normalde kandaki seker yemek yediginde artar ama bende dusuo mesela. Ac karna 80 cikio deger, tok 70 Ama yeme duzenini degirtiremezsen hasta bir adam olursun net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 aquila said: oroyine basla. bunun sakası bıle komık degıl dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 eat clen, tren hard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Abi ye gitsin yemek yemekten güzel şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Ayfon said: Spor da yapmiyorum. Üseniyorum, hep üsendim. Sigaraya filan mi baslasam acaba Önce bi şu mindsetten kurtulman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 YouTube'da ASAPscience kanalında kilo vermeyle ilgili anlattığı şeyleri uygula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Birine doktora git duzgun ye vs diyip go mongo da sinirsiz menu almak da nasil bir kafa ya. Ama super kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Sigaranın yararı olacağı zannetmiyorum. http://www.youtube.com/watch?v=3SrrtKO5PB0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar