aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 O gun iste ne giydiysem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 tras yok altima esofman sinifina girmeyecek herhangi birsey ustume esprili t-shirt tum gun ya kodlarin icinde ya router configlerinin icindeyim zaten, goren eden yok beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 pazartesi - perşembe takım elbise, cuma business casual bizim. ben yeni başladım, ilk 1.5 - 2 ay falan sinek kaydı gidiyordum, şimdi bıraktım sakalımı bıyığımı. 4 haftaya yakın kesmeyip uzattığım oluyor, bir şey demiyorlar. gene de çok abartmamak lazım. müşteriye gittiğimiz için takım giymemiz sorunlu gibi bir şey. ben alıştım ama baya. 3 tane takımım var şimdilik, siyah-lacivert-açık gri. yakında bir tane de koyu gri çakayım diyorum. 8-9 tane de gömlek aldım farklı renklerde, 5-6 tane de kravatım var. ben en son takım giyecek, ne bileyim böyle gömleğini içine sokacak adamım diyorum babalar gibi o formata girdim ehe. ama tabi ki boş bulduğum an giyiyorum gene SKATE ŞUU'larımı ayağıma, kotumu vs. ama iş dünyasında pırofeşınılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 casual dan şaşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Business casual Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 rugan ayakkabi + papyon + manset hepsi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 smart casual Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 müşteri ziyareti olmadığı sürece kot t-shirt , varsa takım elbise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ptesi-salı-carsamba-persembe-cuma bazen chris martin, adam levine gibi falan da giyindigim de oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kot üstü gömlek üzeri kazak süeter filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kot az giyiyorum cok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 az kot: http://i.eho.st/pjk9gm4k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 daha az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Ben o yüzden çalışmıyorum traş ol gömlek pantolon giy off off hele yazın 4-5 ay pantolon giymem şort giyerim hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kot pantolon, kazak, gömlek ve tshirt lerden oluşan koleksiyonumu random kombinasyonlarda giyip gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 monoscope said: Ben mesela hayatım boyunca takım giyip her allahın günü tıraş olmak gibi bir zahmete katlanmak istemediğimden dolayı istediğim sektörde olduğumu düşünüyorum. Hiç sıkıya gelmekten hoşlanmayan bir insanım o konuda. Benim için kot+gömlek/tshirt'tür olay. İlerde de kendi işimi yaparsam gayet takım elbiseden uzak bir hayat sürmeyi düşünüyorum. Sizin iş kıyafet durumlarınız nasıl memnun musunuz ? pijama benim yazın da boxer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 V yaka siyah tişört / kot pantolon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Çok önemli bir görüşmem yoksa; http://cdn03.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2010/07/efron-business/zac-efron-business-meeting-casual-06.jpg Üst kalemden müşteri ziyareti falan varsa; http://amansworldco.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/05/mns_1_-_brad.jpg kendi işinin rahatlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Kumas pantolon altina sosyete pazarindan aldigim nikke giyiyorum,ustunede soysal pasajindan alinma ceket.Genel mudurle gorusmeye giderken,omur kundradan aldigim kosele giyiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Lithran said: Takım elbise giyince kendimi batman gibi hissediyorum yürüyüşüm bile değişiyor aga arada sırada giyen bizler için takım elbise gerçekten kişilik bozucu etkiler yaratıyor. Birden microsoftun CEO ' su havası katması kimyada patlamalar yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 tulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 keten veya kot üstüne gömlek kazak, çelik burun ayakkabı ve önlük, kağıt kalem kumpas standart donanımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 geçen bi takım giydim iki kız teklif etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 smart casual aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 bizim şirkette Müdüründen kapı görevlisine kadar herkes aynı üniforma ile dolaştığı için hiç sorunum yok. Tek derdimiz her maaş yeni ayakkabı alıp parlak parlak dolaşan zibidilerle dalga geçmek o kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar