Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Theridone said: ido'dan tipsizsen yapacak bişey yok hacı. iyi bir avukat bulup allaha dava açacan şu yaptığın espirileri birde ortamlarda yapsan kızlardan geçilmez etrafın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bir güzel kız daha harcanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 mevzunun tiple ilgisi olmadığının kanıtı zaten bizzat ibrahim tatlıses, tanju çolak, kaya çilingiroğlu parantezinde hülya avşar. üzme kendini panpa (genciz kardeşim B)- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 memesine idoyazdırmış DSFghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hülya avşarın kişisel midesizliği olmasın şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 memesine Cons yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 cons başka bir yeri hakediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 moriQ said: Raistllin said: Rasmon said: has..... ben gidiyorum beyler..hayır yanlış anlamayında bi kızı kendinize nasıl bu kadar aşık ediosunuz :D adamın kendi kolu AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 benim eski sevgilimde ünlü bende mi topik açım şimdi ŞU eleman düdüklüyo diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 seninkini kim yiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 söylemem şimdi twitterdan bulursunuz fln rezil olurum! Ilişkimiz farklı bi boyuttada olsa dewam ediyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 yav farklı ne boyutu olacak panpa? eks sevgili, eks aşk boyutu işte. daha ötesi filmlerde olur, "biz artık arkadaşız" hesabı. olmaz öyle şey derim. yani eski sevgiliden arkadaş olmaz, başka bir cacık da olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Topige bak cay demle Bir de 8 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bourbon said: benim eski sevgilimde ünlü bende mi topik açım şimdi ŞU eleman düdüklüyo diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 İşte bu yüzden hiç sevgili yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bakın benim kardeş 35 yaşında evlendi. ama evlenene kadar çok kızın canını yaktı. bir çok kez kendisini şiddetle kınadım, o derece yani. adam kızı gözüne kestiriyor, tanışıyor, kendisine aşık ediyor, gönlünü eğlendiriyor, sonra da tekmeyi basıp kızdan ayrılıyordu. hep kınadım kendisini. her zaman bana, "aşk ne abi ya, aşk maşk yok, aşkın içine ediyim,vs." tarzı laflar ediyordu. Derken bir gün benim de çok yakından tanıdığım çok eski arkadaşı bunun nedenini bana söyledi. benim kardeş maden fakültesinde okuyan taş gibi bir hatuna aşık oluyor, kız da boş değil buna. 1-2 ay benim birader aşkın doruklarında...derken bir gün bu kızı arif erdem(evet evet,galatasaraylı arif erdem)le beraber el ele,dudak dudağa magazin dergilerinin birinde görüyor. ondan sonra da benim biraderin aşka inancı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Masakari said: İşte bu yüzden hiç sevgili yapmadım. Pireye kızıp çükünümü yaktın abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 yok be cipet, van nayt stend olayına girmiş arkadaş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 van ney ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 adam konuya hepten yabancı usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 benim eski sevgilime benziyomuş kız hayır gelmiyo böylelerinden boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 arif erdem mi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 KuddusiMavra said: bakın benim kardeş 35 yaşında evlendi. ama evlenene kadar çok kızın canını yaktı. bir çok kez kendisini şiddetle kınadım, o derece yani. adam kızı gözüne kestiriyor, tanışıyor, kendisine aşık ediyor, gönlünü eğlendiriyor, sonra da tekmeyi basıp kızdan ayrılıyordu. hep kınadım kendisini. her zaman bana, "aşk ne abi ya, aşk maşk yok, aşkın içine ediyim,vs." tarzı laflar ediyordu. Derken bir gün benim de çok yakından tanıdığım çok eski arkadaşı bunun nedenini bana söyledi. benim kardeş maden fakültesinde okuyan taş gibi bir hatuna aşık oluyor, kız da boş değil buna. 1-2 ay benim birader aşkın doruklarında...derken bir gün bu kızı arif erdem(evet evet,galatasaraylı arif erdem)le beraber el ele,dudak dudağa magazin dergilerinin birinde görüyor. ondan sonra da benim biraderin aşka inancı kalmıyor. http://www.ragetrolling.com/var/resizes/Cool%20Story%20Bro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 o kız akşam simidi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar