Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Birde olaya şu açıdan bakın,ibrahim tatlıses zamanında hülya avşar ile takılmamışmıydı,şimdi kızın gözlerinin hülya avşara benzediği de açık,neyse şeytan ayrıntıda gizlidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 e tamam ucuz yırtmıssın ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 0ne said: kizin gozu tipte degilki, ufaktan unlu birine yamanip kendini gosterdikten sonra yakinda acun yada sergnle falan da goruruz yani. yeni nesil guzel kizlarin yaptiklari siradan seyler yani. sen bosver takma kafani. sana kiz mi yok? one bile analiz yapıyosa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi travesti falan cıkmasın, simdi guzel gibi gorunuyor da mudanya bursa'da yani. belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kol kimin açıklık getirilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Akito said: 0ne said: kizin gozu tipte degilki, ufaktan unlu birine yamanip kendini gosterdikten sonra yakinda acun yada sergnle falan da goruruz yani. yeni nesil guzel kizlarin yaptiklari siradan seyler yani. sen bosver takma kafani. sana kiz mi yok? one bile analiz yapıyosa... olm işte loser olunca işin kolay lan. bakıyorsun "hmm ok ne de olsa cacık olmaz" diyip geçiyorsun. ne konu açmaya ne de analize gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 _Rave said: kol kimin açıklık getirilsin. abi pazıl falan var bak solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 _Rave said: said: Aşkı dövmelerinde Zeynep Ece Akengin de İdo’ya duyduğu aşkı vücuduna kazıdı! Sol göğsüne ‘İbrahim’, bileğine de ‘sonsuzluk’ işaretiyle birlikte ‘E’ ve ‘İ’ harflerini yazdıran Akengin, dövmelerini gösterdiği pozunu İdo gibi Facebook’taki sayfasına yükledi. Şunu muhtemelen hiç bi kız bana bize hiçbir patiye yapmayacak. Gerçi yaptırsa salakmısın lan dicek kadar medeniyet kurmuşuz lan iyi gene lan bu son dönemdeki yeto loser adamlar nereden peydahlandı patide anlamadım. gerçi kallavi bildiğimiz adamlar bile banka hesap no'su spamladılar ya artık bunlara şaşmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ONDA DA VESİKALIĞIM VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 iyimiş ama düzenli olarak 20-25 bin kar baya atmasyon bursada öyle para kazanılan mekan sayısı merkezi bir kaç yerle sınırlıdır, mudanya tarafların hiç yoktur sezona göre değişir bir kere. alınma ama istanbul boğaza bakan bi yeriyle aynı kazanıyor diyene bi yerimle gülerim :P mekanda şu hani gayet mütevazi gözüktü bana http://www.erolbalik.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi hemen hesap kitaba baslamıssınız helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hamsilipilav said: _Rave said: said: Aşkı dövmelerinde Zeynep Ece Akengin de İdo’ya duyduğu aşkı vücuduna kazıdı! Sol göğsüne ‘İbrahim’, bileğine de ‘sonsuzluk’ işaretiyle birlikte ‘E’ ve ‘İ’ harflerini yazdıran Akengin, dövmelerini gösterdiği pozunu İdo gibi Facebook’taki sayfasına yükledi. Şunu muhtemelen hiç bi kız bana bize hiçbir patiye yapmayacak. Gerçi yaptırsa salakmısın lan dicek kadar medeniyet kurmuşuz lan iyi gene lan bu son dönemdeki yeto loser adamlar nereden peydahlandı patide anlamadım. gerçi kallavi bildiğimiz adamlar bile banka hesap no'su spamladılar ya artık bunlara şaşmamak gerek. abi biz doğuştan loserız lan. teee eski zamanlardan beri loserız burada.öz hakiki loserız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Xenus said: iyimiş ama düzenli olarak 20-25 bin kar baya atmasyon bursada öyle para kazanılan mekan sayısı merkezi bir kaç yerle sınırlıdır, mudanya tarafların hiç yoktur sezona göre değişir bir kere. alınma ama istanbul boğaza bakan bi yeriyle aynı kazanıyor diyene bi yerimle gülerim :P mekanda şu hani gayet mütevazi gözüktü bana http://www.erolbalik.com.tr/ Abi boğazdaki mekanla aynı kazanır anlamda söylemedim bursadaki şekli o yani benzetme yaparsak,bursalılar bilir mudanyada bir koç bi de bu adamlar vardır balıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kârı fazla dedin bence ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 konu neden mekânın cirosun geldi iş mi arıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hadi beyler bekleme yapmayalım yiycekseniz oturun taze balık var, yemiycekseniz şurda salçalı tost yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 dasaaa said: hamsilipilav said: _Rave said: said: Aşkı dövmelerinde Zeynep Ece Akengin de İdo’ya duyduğu aşkı vücuduna kazıdı! Sol göğsüne ‘İbrahim’, bileğine de ‘sonsuzluk’ işaretiyle birlikte ‘E’ ve ‘İ’ harflerini yazdıran Akengin, dövmelerini gösterdiği pozunu İdo gibi Facebook’taki sayfasına yükledi. Şunu muhtemelen hiç bi kız bana bize hiçbir patiye yapmayacak. Gerçi yaptırsa salakmısın lan dicek kadar medeniyet kurmuşuz lan iyi gene lan bu son dönemdeki yeto loser adamlar nereden peydahlandı patide anlamadım. gerçi kallavi bildiğimiz adamlar bile banka hesap no'su spamladılar ya artık bunlara şaşmamak gerek. abi biz doğuştan loserız lan. teee eski zamanlardan beri loserız burada.öz hakiki loserız. yok be oğlum çok yerden yere vurma kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi ötekisinden anlamıyorum ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 beyler kar'ı zaten bire bir tutturmam mümkün değildir ortalama o kar,bu adam yazın bi ayda 40 bin kazanıyosa kışın 10 bin kazanıyodur ben ortalama söyledim size de neyse bu mevzu o kadar önemli değil,hayır restaurantı satın mı alıcaksınız ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hamsilipilav said: _Rave said: said: Aşkı dövmelerinde Zeynep Ece Akengin de İdo’ya duyduğu aşkı vücuduna kazıdı! Sol göğsüne ‘İbrahim’, bileğine de ‘sonsuzluk’ işaretiyle birlikte ‘E’ ve ‘İ’ harflerini yazdıran Akengin, dövmelerini gösterdiği pozunu İdo gibi Facebook’taki sayfasına yükledi. Şunu muhtemelen hiç bi kız bana bize hiçbir patiye yapmayacak. Gerçi yaptırsa salakmısın lan dicek kadar medeniyet kurmuşuz lan iyi gene lan bu son dönemdeki yeto loser adamlar nereden peydahlandı patide anlamadım. gerçi kallavi bildiğimiz adamlar bile banka hesap no'su spamladılar ya artık bunlara şaşmamak gerek. Loser edebiyatı yapmak için post atmadım zatende kız arkadaşım göğsüne koluna adımı yazıp sonsuz koysa ''Niye lan? yazdırcak başka bişey bulamadın mı?'' diye sorarım heralde.Sen istiyosan alnına yazdırtırsın sevgilinin.Tipten tipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bak şimdi daha bi mantıklı oldu ha. sezonunda iyi kazanıyordur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 idoya helal olsun ama demek ki tip değil herşey arkdandayız kardeşim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 _Rave said: Loser edebiyatı yapmak için post atmadım zatende kız arkadaşım göğsüne koluna adımı yazıp sonsuz koysa ''Niye lan? yazdırcak başka bişey bulamadın mı?'' diye sorarım heralde.Sen istiyosan alnına yazdırtırsın sevgilinin.Tipten tipe seni o kadar seven çıkmaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 _Rave said: hamsilipilav said: _Rave said: said: Aşkı dövmelerinde Zeynep Ece Akengin de İdo’ya duyduğu aşkı vücuduna kazıdı! Sol göğsüne ‘İbrahim’, bileğine de ‘sonsuzluk’ işaretiyle birlikte ‘E’ ve ‘İ’ harflerini yazdıran Akengin, dövmelerini gösterdiği pozunu İdo gibi Facebook’taki sayfasına yükledi. Şunu muhtemelen hiç bi kız bana bize hiçbir patiye yapmayacak. Gerçi yaptırsa salakmısın lan dicek kadar medeniyet kurmuşuz lan iyi gene lan bu son dönemdeki yeto loser adamlar nereden peydahlandı patide anlamadım. gerçi kallavi bildiğimiz adamlar bile banka hesap no'su spamladılar ya artık bunlara şaşmamak gerek. Loser edebiyatı yapmak için post atmadım zatende kız arkadaşı göğsüne koluna adımı yazıp sonsuz koysa ''Niye lan? yazdırcak başka bişey bulamadın mı?'' diye sorarım heralde.Sen istiyosan alnına yazdırtırsın sevgilinin.Tipten tipe ha orası ayrı olay gerizekalılığın sınırlarında zaten ama loser edebiyatı gibi duruyordu tepkim moderatöre. ki hadi belli bi raddede anlarım da (yine gerzekçe olsadaa) ido die birinin sevgilisi olmuş kızın ibrahim dövmesi falan tam bi embesillik o ayrı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 tepkin neden moderatör'e lan T_T ha ok burada moderatör sayros.. boş verin onu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar