Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Herşeyi veterinerlerin dediği gibi yapınca ne kadar tutuyor merak ettim. Hesaplayan pati var mı? Kalemler: kum, mama, frontline, droncit aşısı, kuduz aşısı, karma aşısı, lösemi aşısı. Bu başlık altında ayrıca hangi aşı ne sıklıkla yapılmalı diye de tartışılabilir. Sanki veterinerler ev kedileri için bile biraz fazla sağlamcı yaklaşıyorlar gibi geliyor. Örneğin siz droncit'i ne aralıkla yaptırıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 "Cin Ruhi" said: frontline, droncit aşısı hayatımda ilk defa duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 selam, aylık: 75TL mama (kedi 6kg, ayda 3kg mama yiyor), 25TL malt (tüy vs yutuyor, onu atabilsin diye), 25-30TL kum, biz kumunu sürekli değiştirmiyoruz, bittikçe ekliyoruz, 10kg kum 1 bazen 2 ay yetiyor(10kg 25TL) veterinersiz toplam 125-130TL fln, bizim vet biraz daha esnek davranıyor kedi evden hiç dışarı çıkmıyor diye ama takip etmiyorum, vet takip ediyor, ama aşı ort. 25-30TL galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kilosu 25 olan mama neymiş merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kediye tost yapsan daha ucuza gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 lan düz kıyma versen daha ucuza gelir, kedi de canavar gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 10kg mamalar seklinde alinca 1500TLyi geçmez yillik aşi, mama, tras vs hersey dahil. Tas catlasin 100-200daha artar ek harcama cikarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 mama konusu aydınlatılsın kilosu nasıl 25 TL oluyor? hepsiburadaya girdim 15 kilosu 55 TL yetişkin kedi maması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 her ay aşımı yapılıo kedilere ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 yemek vermiorum ben mesela ne bulursa onu yiyo daha sağlıklı ve diyetli oluyor.tabi ucuzda oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 evde fare felan varsa zaten en güzeli, köyde mama falan vermezdik kediye kendi bulurdu mamasını, kedi bu avcı hayvan :) Birde askerde sabaha karşı bozkırda nöbet tutardım, aga kentte ne kadar kedi varsa sabaha karşı kırda böcek avlardı afiyetle yerdi sahipleri biliyomu? yok gündüz minnoş kedi bi bilseler ne canavar olduğunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 http://www.hepsiburada.com/liste/pro-plan-yetiskin-kediler-icin-tavuklu-ve-pirincli-kedi-mamasi-3-kg/productDetails.aspx?productId=ptkuz5120624&categoryId=60000543 valla biz bundan alıyoruz, maşallah tüyleri vs çok sağlıklı, tabii bütçeye göre daha ucuz olanları da tercih edilebilir :P hatta tam adı: Pro Plan Kısırlaştırılmış Kediler İçin Tavuklu Ve Hindili Kedi Maması - 3Kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kedinin burjuvası 25 liralık mama yiyormuş demek ki. benim mirruk garibim 6 liralık mamaya kırk kere göbek atıyor dolabının kapağında "hadi biraz daha koysana" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mecidiyekoy Ortaklar caddesindeki Pet Corner'dan aldigim disari cikmayan ev kedisi icin fiyatlar: Dis parazit Frontline Plus 2 ayda bir yapiliyor 30TL -aylik 15TL İc parazit asisi Droncit 3 ayda bir yapiliyor 55TL -aylik 15TL diyelim Yillik olarak yapilan Kuduz, Losemi ve Karma asilari her biri 60 TL -aylik 5TLx3=15TL 4 kiloluk profesyonel mama 6 hafta gidiyor 80TL -aylik yaklasik 50TL Kedi Kumu 1 ay gidiyor yaklasik 15TL Aylik 110TL yapti sadece bunlar.. Kedi sahiplenmeden once bunlari goze alin.. Yorumlarinizi aliyim paticikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 üç aşağı beş yukarı benim de böyle. tüylerini kestireyim, kısırlaştırayım, oyuncak alayım vs ekstralar da olabilir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Zengin kedisi bir başka oluyormuş hakikaten. Benim yediğim yiyeceklerin toplamının ortalama kilosu 25TL değerinde değil yahu asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Archangel_ said: üç aşağı beş yukarı benim de böyle. tüylerini kestireyim, kısırlaştırayım, oyuncak alayım vs ekstralar da olabilir tabii Tabi bu bahsettigim saglikli yetiskin kediler icin minimum sabit giderler.. Fikir versin diye paylastim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Kedisine ayda 3 kg gıda yetebiliyor ve kilosuna 25 TL vermeyi göze alıyorsa arkadaş 75 TL'ye 2,5 kg kıyma alıp harcını da ekler Hergün köfte yer aslan parçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 her hafta bi kuzu deviriyoruz biz bizim kediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
309petafrika309 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 razzRaziel said: her hafta bi kuzu deviriyoruz biz bizim kediye kedime özel mamalarını okadar ucuza alıyorum ki sokak kedilerine bile arada ziyafet çekiyorum:) uygun fiyatlı kedi mamaları için mutlaka bu siteyi incelemenizi öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 hemen sipariş veriyorum 6 kilo kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 309petafrika309 said: razzRaziel said: her hafta bi kuzu deviriyoruz biz bizim kediye kedime özel mamalarını okadar ucuza alıyorum ki sokak kedilerine bile arada ziyafet çekiyorum:) http://www.petafrika.com/kategori/ uygun fiyatlı kedi mamaları için mutlaka bu siteyi incelemenizi öneririm viralin bir parcasi olduguma gore %20lik komisyonumu alayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ithal kum kullaniyorum. kumu da fazla tutmuyorum, koku yapiyor. ayda 1 kutu kesin aliniyor yani. mama yi hills kitten veriyorum simdilik. 55 tl falan olmasi lazim, posetin tamamini o ay yer. ayrica kendisi cok yavruyken yasadigi solunum yolu sorunlarindan dolayi su anda sapa saglam olsa da normalden biraz fazla veterinere kontrole gidiyor. bizim veteriner de biraz normalden tuzlu, ama evin dibinde, rahat oluyor. ayda 200 TL ye falan maloluyordur herseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 8kg kokusuz kum 7tl - 1ay 6kg mama 20tl arada konserveler 8tl kuduz aşısı kısırlaştırılması ücretsiz belediye karma parazit vs x25tl ayda 40tl falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Sonunda halk kedisi gördük somondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar